chudy131080 14114 Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Witam. Jako że już parę razy było to zagadnienie poruszane postanowiłem założyć temat o tym ,prawdziwym' facecie. Piszcie tutaj Wasze sugestie itp.,o tym jak powinien wyglądać. http://img8.demotywatoryfb.pl//uploads/201309/1380024002_aut24q_600.jpg Edytowane 24 Czerwca 2015 przez chudy131080 5 Link to post Share on other sites
damianox89 322 Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Prawdziwy facet? To chyba taki który wie jak zadbać o swoją kobiete tak aby czuła się tą naj, pomimo tego jak wygląda i kim ona jest. Jeśli chodzi o wygląd takiego osobnika to nie powinien wyglądać jak pedał Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Hmm... Powinien mieć instrument zwany członkiem, tudzież dwa jądra, które nie są zanadto ściskane przez nieodpowiednią odzież. (bo to niezdrowe) Link to post Share on other sites
Popularne posty mst 6010 Napisano 24 Czerwca 2015 Popularne posty Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 150cm wzrostu lysy 48 w bicu rasowa niunia przy boku i swieconcy dres najki hej! Kazda swinia sie za toba obejrzy - gwarantowane! 11 Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 24 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Jak dla mnie to,pracuje,utrzymuje rodzinę(fakt że w tych czasach samemu to ciężko utrzymać wszystko samemu).Wygląd,hm,to już jest sprawa drugorzędna bo co z tego że ma 50cm w bicu jak w bani pusto? 2 Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Lecz to nie reguła. Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Wygląd to kwestia gustu , bo każda potwora znajdzie swojego amatora. Nie wiem czy ten temat traktujecie serio czy żeby tylko i wyłącznie robić sobie jaja Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Obojętnie jak luky, i tak będą jaja. Link to post Share on other sites
damianox89 322 Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 To że ktoś ma 50cm w kablu bo interesuje się kulturystyka i dba o swoje ciało jak należy, rozwija swoje mięśnie (nie mylić z mięśniem piwnym) to nie oznacza że ma pusto w bani Pusto w bani ma ten który zamiast uprawiać jakiś sport dla samego siebie i dla poprawy zdrowia/kondycji siedzi całymi dniami na kanapie, zajada chipsy i chleje piwo Ale każdy jest kowalem własnego losu 1 Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 24 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 No tak,acz to nie my decydujemy czy jesteśmy prawdziwymi facetami a otoczenie które na nas patrzy i ocenia.Dla siebie możesz być za******y macho a dla innych zwykłym pedziem i burakiem Oczywiście post nie kieruję bezpośrednio do Was/Nas.Ogólnie. A jaja muszą być,żeby się zabawić trzeba kogoś zabić. 2 Link to post Share on other sites
yadovid 29 Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Prawdziwy facet to taki który gołymi rękami zabije niedźwiedzia i przywlecze jego truchło do jaskini żeby zjeść na surowo. Cała reszta to cienkie bolki. 4 Link to post Share on other sites
szary_turbo 3473 Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 To chyba dość oczywiste: http://i.ytimg.com/vi/Mo6TYsNR8Mo/maxresdefault.jpg Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 24 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 (edytowane) http://youtubedJqlm3ZhVtI?t=2m28s Edytowane 24 Czerwca 2015 przez chudy131080 Link to post Share on other sites
damianox89 322 Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 A to pytanie zagadka Znajdz prawdziwego faceta na tym filmiku Podpowiedź: Jest ubrany w różowe spodnie i biała bluzke, do tego czapeczka w kolorze czarnym Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Filmik sponsorowany przez różowegacie.pl Myślę, że prawdziwy facet, jak jego kobieta wyjeżdża to sprowadza do domu kolegów a nie dziwki Edytowane 24 Czerwca 2015 przez lukyeti Link to post Share on other sites
karai 618 Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 http://jezyna.blox.pl/2010/11/Ktora-plec-jest-ta-piekna.html Panowie nie jest tak źle z nami. Przypadkowo trafiłem na ten wpis i jestem Ciekaw waszego zdania oraz Zdania Dziewczyn czy się z tym zgadzają czy też nie. Link to post Share on other sites
A.K Killer ModS 5929 Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 http://i.imgur.com/qhszdjN.jpg 'End story' Link to post Share on other sites
Voidereles 1695 Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Moim zdaniem prawdziwego faceta definiują cechy charakteru a nie wielkość bicepsa. 2 Link to post Share on other sites
broodeeck 527 Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Gdzieś w necie czytałem kiedyś artykuł na temat przeprowadzonego testu na kobietach w roznym wieku, od nastolatek po kobiety starsze w wieku emerytalnym. Test polegal na wyborze koszulek meskich (wczesniej przez nich noszonych) poprzez zapach pod pachami (oczywiscie to amerykanski test, tylko oni na to by wpadli). Co sie okazalo, kobiety mlodsze wybieraly koszulki od mezczyzn ktorzy regularnie golili sie pod pachami oraz uzywali perfum, natomiast kobiety starsze wolaly koszulki od mezczyzn ktorzy mieli zarosniete pachy oraz nie uzywali perfum (naturalny zapach). Wniosek wyciagnijcie sobie sami. Edytowane 25 Czerwca 2015 przez broodeeck Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Na zarośniętych pachach było więcej feromonów. Link to post Share on other sites
emurderrec 81 Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Hmmm... Ciekawe kiedy faceci zaczną golić nogi, ponieważ tak się strasznie pocą. Ja np. nie uważam, by przy stosowaniu całej tej chemii + codziennego mycia, golenie pach było potrzebne. Przycinanie - jeśli jest się lub partnerka estetą, no ewentualnie golenie typowo dla niej... Niedługo będzie, że ktoś kto tego nie robi to nie dba o siebie, no ludzie... Ale uzasadnienie zawsze się znajdzie. Kolejne będą nogi, mówię Wam. Golenie jąder jak najbardziej... wiadomo czemu. Ale to każdego sprawa... po prostu pewne zachowania mnie dziwią. Tak jak ubiór, facet w dresie... w przeciętnym czy eleganckim ubraniu okey... ale stroje podchodzące w ubiór dla kobiet... jak to woli. Po prostu się dziwię. Każdy niech ubiera i dba o siebie jak chce, ale nie mówcie, że facet który kisi jaja w rurkach i ma pomalowane usta jest również męski. Chyba, że kompletnie porzucamy podział na facetów i kobiety w każdym względzie oprócz biologicznego. Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Prawdziwy facet nie musi wyglądać jak "prawdziwy facet" tylko nim być....A mody jak pamiętam co jakiś czas się zmieniają i później potrafią śmieszyć (rurki,szwedy itp).... 6 Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Ja np. nie uważam, by przy stosowaniu całej tej chemii + codziennego mycia, golenie pach było potrzebne. Ja nie tylko uważam. Ja to czuję, szczególnie po dłuższej sesji np. w koszykówkę. 1 Link to post Share on other sites
Kornela95 3018 Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 "Jak powinien wyglądać prawdziwy facet" - mogłabym wstawić teraz kilka zdjęć przystojnych panów, ale tego nie zrobię, bo: 1. Wygląd to sprawa drugorzędna, ważna aczkolwiek nie najważniejsza. Bo przecież nie zakocham się w chłopaku, który jest tylko przystojny i to wszystko. On musi mieć jeszcze to "coś", a tym "czymś" jest właśnie... 2. Charakter - kobiety (nie wszystkie co prawda, ale większość) stawiają właśnie na to. Facet musi zaimponować kobiecie wiedzą, spojrzeniem na świat, sposobem bycia. Zachowanie i szacunek - o tym nie wspominam. Ok. Super jak chłopak jest zadbany, to bardzo dobrze o nim świadczy, ale moim zdaniem "ogarnięcie" jest na 1 miejscu. Bo co mi po wyglądzie jak chłopak nie będzie potrafił zorganizować sobie życia i stworzyć przyszłość dla związku. Bardzo chaotyczne wybaczcie. Jest już późno. W jakimś tam stopniu wyraziłam swoje zdanie. Mam nadzieję, że kobiety mogły się wypowiedzieć. Dzięki. Ps. Co prawda możecie uważać, że jestem zbyt młoda na wypowiadanie się w takich tematach, ale jakieś tam zdanie sobie już wyrobiłam. 6 Link to post Share on other sites
emurderrec 81 Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 @Tycha Ja, jak i kilkadziesiąt moich męskich znajomych również uprawiamy różne sporty, razem się pocąc i nie ma jakoś problemu, tzn. nikt nie narzeka, nie jest przycięty na gładko. Z wspólnych rozmów także wynika, że to nie jest problem. Na nadmierne pocenie są podobno leki. Depilacja jest takim samym rozwiązaniem jak wylewanie na siebie perfum by było czuć w promieniu 100 m i tyle w tym temacie. Można dorabiać filozofię. Z resztą to każdego sprawa. Ale argument do mnie nie dociera, bo mam setki przykładów, że przy chemii + regularnej higienie nie ma problemu. A podczas 2 godzinnego wysiłku nikomu nie polecam wąchać pachy. Bo co zrobisz z pachwinami? Tam będzie to samo... Z resztą każdego to sprawa. Zwisa mi to, ale nikt mi nie wmówi, że bez tego nie może być fajnie, bo mam na to tyle przykładów... Ale my nie o tym. Naprawdę jestem cholernie tolerancyjny i do nikogo nic nie mam, prócz ludzi którzy krzywdzą innych lub mają coś do kogoś... Ale nie mówcie, że gościa który się maluje, depiluje i ubiera dość kobieco nie można zaszufladkować jako niemęskiego. Można. Bo taki jest. A przy tym może być fantastycznym człowiekiem. A jeśli nie można, to coś takiego jak męskość wgl nie istnieje. Więc pozostaje podział czysto biologiczny. 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts