Bany_krk 200 Napisano 28 Września 2009 Udostępnij Napisano 28 Września 2009 na kolejny unreal engine Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 hl2 ep3 black mesa source RISEN Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Crysis 2 i trochę szczęścia do wymiany procesora Link to post Share on other sites
grzesiekmos 1 Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Blade and Soul jeśli nie wprowadzą abonamentu Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 7 Października 2009 Udostępnij Napisano 7 Października 2009 zamowilem Modern Warfare 2 Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 7 Października 2009 Udostępnij Napisano 7 Października 2009 OF: Dragon Rising 2! już się doczekałem praktycznie Link to post Share on other sites
władziu 0 Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Czy wie ktos kiedy wyjdzie Mafia2 ? Link to post Share on other sites
Maxver 2 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Call Of Duty Modern Warfare 2 Left 4 Dead 2 Team Fortress 3 Lineage 3 World Of Warcraft: Cataclysm I na kompa który to wszystko pociągnie Link to post Share on other sites
Rafcio 0 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ja czekam tylko na jedną grę: Alan Wake Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 taaa na PC Fajnie jakby wyszło. Link to post Share on other sites
Rafcio 0 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 GTA 4 też miało być tylko na PC:) Ja mam nadzieję jednak, że Remedy wypuści wersję na pieca. Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Gran Turismo X na piecyk. W dalszym ciągu. Puki co muszę zadowolić się emulatorem GT4. Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 22 Października 2009 Udostępnij Napisano 22 Października 2009 zamowilem Modern Warfare 2 anulowalem zamowienie. Link to post Share on other sites
Terrorek 10 Napisano 22 Października 2009 Udostępnij Napisano 22 Października 2009 zamowilem Modern Warfare 2 anulowalem zamowienie. popieram a ja sobie oczywiscie czekam na kompa ktory poniesie mi OFP2 bo na sama gre juz sie doczekałem ;d a z tego co jeszcze nie wyszlo to zbydnio na nic nie czekam no chociaz.. bo powstaje jakas gra mmo polskiej produkcji ( nic nadzwyczajnego ) to na to czekam Link to post Share on other sites
lech13133 0 Napisano 22 Października 2009 Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Hidden & Dangerous 3 Link to post Share on other sites
Sławek 242 0 Napisano 22 Października 2009 Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Call Of Duty Modern Warfare 2 I na następcę GTA IV który będzie o wiele bardziej zoptymalizowany Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 22 Października 2009 Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Na L4D2 dalej, nic innego nie pojdzie mi na kompie Z resztą, wiecej gier mi nie potrzeba. CS:S i L4D to są jak dla mnie jedne z niewielu 'nowszych' gier, ktore mi sie nie znudzily Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 22 Października 2009 Udostępnij Napisano 22 Października 2009 dzisiaj się dowiedziałem o nowej....Metro 2033 pozdrawiam Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 22 Października 2009 Udostępnij Napisano 22 Października 2009 dzisiaj się dowiedziałem o nowej....Metro 2033 pozdrawiam Te Metro troche mi śmierdzi STALKER'em Tylko zamiast Zony mamy Metro, a poza tym to w zasadzie ogolnie to samo. Moze to tylko takie wrazenie po przeczytaniu jednego opisu gry. Poczekamy az bedzie wiecej info o tej grze. Jak nie bedzie miala tyle bugów co S.T.A.L.K.E.R to moze bedzie fajna Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 22 Października 2009 Udostępnij Napisano 22 Października 2009 @kowdipapo pomijając bugi STALKER to chyba najlepszy FPS w jakiego grałem...parę fajnych elementów fajnych miał Crysis, ale do niego ciągnął mnie kombinezon korzystnie raczej wpływający na nieliniowość gry oraz grafika....tak zwłaszcza grafika na poziomie detali na moim kompie mnie tak do niego ciągnęła, że hej ... tak czy inaczej - zagram chętnie chyba we wszystkie FPS'y THQ / Deep Silver / GSC oraz we wszystko co śmierdzi STALKERem.... pozdrawiam Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 22 Października 2009 Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Mi tez STALKER sie podobał, jak znajde czas to moze go zainstaluje znowu. Czekam na Zew Prypeci czy jak to tam szło Jak nie bedzie tak zabugowany jak poprzednei czesci to bedzie super, szkoda tylko ze mi nie pojdzie. Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 22 Października 2009 Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Na L4D2 dalej, nic innego nie pojdzie mi na kompie Z resztą, wiecej gier mi nie potrzeba. CS:S i L4D to są jak dla mnie jedne z niewielu 'nowszych' gier, ktore mi sie nie znudzily Oczywiście w nic nie uderzam, ale czy jako zapalony zwolennik L4D mógłbyś mi wytłumaczyć jej fenomen? Chodzi o multi, tak? Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 22 Października 2009 Udostępnij Napisano 22 Października 2009 @kowdipapo spokojnie Ci pójdzie, u mnie na minimalnych detalach przy rozdziałce 1280x1024 jakieś na oko 50 fps'ów miał (zdażały się framedropy w jak się za dużo działo, albo dużo ludzi było itp. ale nie uniemożliwiały one rozgrywki....) pozdrawiam Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 22 Października 2009 Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Hookie, jako zwolennik L4D powiem Ci, co mi się w tej grze podoba: -Fajny klimat, przyjemna oprawa muzyczna, szczególnie w nocy Lubie takie klimaty. -Uwielbiam FPSy na multi! Najlepiej tryb kooperacji A najlepiej z kolegami jak jeszcze na skype gadamy, wtedy to juz w ogole wypas -w ogole to mało gier (tych nowszych) mi sie podoba/nie nudzi sie szybko. Najczesciej są to właśnie gry z dopracowaną opcją multi. W sumie jedyne gry w tej chwili w jakie lubie grac to właśnie CS:S i L4D od Valve oraz STALKER W sumie L4D na hardzie to jest fajna rzeź, i to mi sie podoba Zeratul, zew prypeci? To on juz wyszedl?? Ale w Polsce rzecz jasna, bo gdziestam u ruskich to juz jest od pewnego czasu Edit: Ok, teraz widze ze uz odpowiedziałeś w Karczmie Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 23 Października 2009 Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Dragon Age. Link to post Share on other sites
Recommended Posts