Wallpy 820 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Q: I’ve got The Ripper downloaded. How do I use it?A: In order to use The Ripper, you must unlock the Garage through story progression. This means that you’ll have to get to the second objective in the “Into Madness” mission, which instructs you to “Drive to Jeet’s Stronghold.” This happens after Stank Gum’s Legion has destroyed Chumbucket’s Tabernackle very early in the game. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 5 Września 2015 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Panowie pytanie - jak wyczyścić dany obszar z min? łaziłem, jeździłem i nic nie widać w piachu, na żadną też nie udało mi się wejść nogą czy oponą, brak też jakiegoś podświetlenia by złapać coś harpunem Odkryłem też pierwszy irytujący bug, dodatkowe zderzaki - tarany muszę za każdym razem montować od nowa bo po wczytaniu gry jest zawsze podstawowy przód fury. Cytuj Link to post Share on other sites
Gr4ndy 1741 Napisano 5 Września 2015 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 (edytowane) By oczyścić pole minowe musisz zmienić samochód na Buggy Chumbucketa. Pies "na pace" wskaże Ci dokładne miejsce min. Mnie irytuje inny bug. Mając lepsze ulepszenia niż wymaga misja, muszę je zdemontować by móc kontynuować grę... Natomiast mi nie resetuje zderzaków. Edytowane 5 Września 2015 przez Gr4ndy 2 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 5 Września 2015 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Dzięki za podpowiedź, tak myślałem, że pieseł się przyda później do czegoś Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 5 Września 2015 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 pewnie głupie pytanie ale jak przeciąć line od balona? bo jestem w misji gdzie trzeba oblukać teren z balonu i nic :c Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 5 Września 2015 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Harpunem bądź bronią ale nie sprawdzałem czy strzelą od tego drugiego, trzeba rozwalić zaczepy od lin na dole przy ziemi. Z tymi specjalnymi samochodami trochę dziwnie to wykombinowali i średnio mi się podoba, co innego jakby można modzić tak pojazd z innymi modyfikacjami łącznie a nie tylko wybranymi przez twórców gry i jeszcze pod daną misję jak wspomniał już Gr4ndy. Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 5 Września 2015 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 okej znalazłem balon bez lin z zabezpieczeniami a tego rippera nadal nie wiem jak uzyskać w grze i wgl co to jest. wybaczcie ale jestem zielony w te klocki Cytuj Link to post Share on other sites
Wallpy 820 Napisano 5 Września 2015 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 (edytowane) Ripper to tylko dodatkowa karoseria ----- ----- Troszkę się zawiodłem nad wątkiem głównym, jest jak dla mnie strasznie słaby. Trzeba dodać, że mamy dostępne jedynie 15 misji fabularnych . Grę ukończyłem w 30h (Poziom zagrożenia wszystkich terenów na 0, Ulepszona postać Max'a jak tylko się da oraz w pełni ulepszony Interceptor). Ogólnie gierka przyjemna, ale jak pisałem wcześniej wątek główny bardzo krótki, więcej czasu zajęło mi zmniejszanie poziomu zagrożenia. Czekam na DLC Edytowane 5 Września 2015 przez Wallpy Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 6 Września 2015 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Wallpy Ty ultra graczu . Ja dopiero zrobiłem 4 misje i kilka regionów. 12 godzin gry za mną. V8 śmiga jak zły? Cytuj Link to post Share on other sites
Gr4ndy 1741 Napisano 6 Września 2015 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Również skończyłem wątek fabularny + trochę misji pobocznych, zostało mi zmniejszenie poziomu na wszystkich terenach. Póki co mam 18 godzin na liczniku. Gra strasznie wciąga, a widoki są świetne! 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Wallpy 820 Napisano 6 Września 2015 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 (edytowane) Wallpy Ty ultra graczu . Ja dopiero zrobiłem 4 misje i kilka regionów. 12 godzin gry za mną. V8 śmiga jak zły? Śmiga pięknie, szkoda tylko że dostaje się go praktycznie pod koniec gry Wiedzieliście ? ------ http://i.cubeupload.com/PvcxST.jpg Edytowane 6 Września 2015 przez Wallpy 3 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=513462342 E// 40 godzin gry za mną i młodym, wyczyszczone praktycznie wszystko od dołu do bramy na północy, http://s13.postimg.org/sh2plx0tz/Mad_Max_2015_09_14_12_09_02_912.pnghttp://s13.postimg.org/jakeymvlj/Mad_Max_2015_09_14_12_09_13_422.pngJeszcze sporo przed nami. Gra jest niezła, nie nudzi nas. Misje są ciekawe, każdy obóz inny, znajdzki też, wyścigi i pojazdy ok no i ten klimat! Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 16 Września 2015 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Ostatnio mam dziwne akcje w Mad Maxie, tak czasami ni z tego ni z owego przestaje mi pokazywać aktualny postęp np. przy zdobywaniu obozu nie aktualizuje się na bieżąco ilość zniszczonych insygnia, zebranego złomu czy nawet nie pokazuje bonusów od broni którą aktualnie trzymam w ręku. Dopiero po restarcie gry wszystko wraca do normy aż do kolejnego razu. Spotkał się ktoś z czymś takim? Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 17 Września 2015 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 U mnie jest to samo, czasami też znikają dźwięki samochodu, trzeba wejść na mapę i wyjść by się pojawiły . Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 17 Września 2015 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Dokładnie, ostatnio jadę autem a tu nagle brak dźwięku silnika xD Dodatkowo jeszcze gra ma bardzo długie loadingi, mimo iż siedzi na SSD wczytuje się jakby to było na HDD... Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 20 Września 2015 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Witam jestem w misji gdzie potrzebuje znaleść wojownika na ten cały wyścig no i jest ta panna co tam sobie wdycha gaz i mam spłacić jej dług lecz nie wiem co dalej robić bo nie mam żadnego zielonego wykrzykniku ani nic :c Cytuj Link to post Share on other sites
VectroV 3584 Napisano 20 Września 2015 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Jak musisz spłacić jej dług to należy podejść do kruczopiórego, który jest naprzeciwko tego budynku Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 20 Września 2015 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 (edytowane) dobra znalazłem tą misje na yt i oglądam co trzeba zrobić więc dzięki za odpowiedz Edytowane 20 Września 2015 przez jareeecki Cytuj Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Half Life 3 nie będzie http://www.gry-online.pl/Galeria/Html/Wiadomosci/508764219.jpg http://www.gry-online.pl/Galeria/Html/Wiadomosci/508764235.jpg http://www.gry-online.pl/Galeria/Html/Wiadomosci/508764251.jpg 3 Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Ta gra na dłuższą metę potrafi być nużąca Walki fajne itd. ale wszystko jest takie strasznie schematyczne. Skaczemy od jednej twierdzy do drugiej i wykonujemy praktycznie te same czynności: wyczyścić teren, zebrać nieprawdopodobne ilości złomu, rozbudować twierdzę, po drodze zrobić kilka zadań i hop dalej. 39h za mną i jestem dopiero u Spojówki a tu powyżej czeka praktycznie takiej samej wielkości teren jaki już wyczyściłem xD Cytuj Link to post Share on other sites
Mandriv19 723 Napisano 25 Września 2015 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Tak czytam Wasze opinie i się chyba skuszę na tę grę ;-) Cytuj Link to post Share on other sites
king2127 71 Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 optymalizacja gry super , oby reszta gier była taka fakt pustynia nie jest wymagająca , ale widoki bajka schematyczna , czasem nudna , ale zawsze coś nowego Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Po blisko 65h Max ukończony, uff w końcu Dziwi mnie tylko jedna rzecz mapę mam wyczyszczoną na zero a brakuje mi jednego strzępka historii oraz jakiegoś obozu który w statystykach jest jako ostatni. Wiecie może o jaki chodzi? Cytuj Link to post Share on other sites
VectroV 3584 Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Sprawdź najwyższe piętro w bazie Spojówki. Mi tam brakował, a jak nie to ogarnij wszystkie bazy 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Dyma_ 51 Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 również ogrywam od kilku dni (h). Na razie przyjemnie. Nie jest zbyt wymagająco, ale chyba nikt nie oczekiwał tego. Początkowo miałem problemy z prowadzeniem samochodu, obecnie jest lepiej. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts