JohnyRambo 221 Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 http://www.komputronik.pl/Podzespoly_PC/AMD_Phenom_II_Quad_Core_955_BOX_Black_Edition/pelny,id,71952/ fajna cena troszkę obniżona Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Wystarczy wpisać kod promocyjny i mamy taniej już o 5%Dyski będe brał w Komputroniku więc te 5% jak znalazł, mam wpisać "KT_RABAT09" i to wszystko ?! Cytuj Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Wystarczy wpisać kod promocyjny i mamy taniej już o 5%Dyski będe brał w Komputroniku więc te 5% jak znalazł, mam wpisać "KT_RABAT09" i to wszystko ?! Tak, koniecznie przy logowaniu, zresztą powinna się ukazać odpowiednia informacja na ten temat. Ceny pomniejszone o 5% będą widoczne chyba dopiero w koszyku, ale nie jestem pewny Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Ktoś wie coś na temat tego odbioru osobistego? Warto aby odpowiedź na to pytanie była zawarta w temacie, aby każdy mógł się tego dowiedzieć Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Tak, koniecznie przy logowaniu, zresztą powinna się ukazać odpowiednia informacja na ten temat. Ceny pomniejszone o 5% będą widoczne chyba dopiero w koszyku, ale nie jestem pewnyTa jak mówiłeś wszystko działa http://ptymew.bay.livefilestore.com/y1pWkYLactKZezPa5dim5ESX_JgNiFhXmIf0qbvJHJl3ydaP5RlezMBOBDNP1GAjxIwOciw9NPCvHwlKELKIlr3X2zC7GGvBjOZ/ScreenHunter_02%20Jun.%2026%2017.04.JPG Ktoś wie coś na temat tego odbioru osobistego?Po złożeniu zamówienia jest tylko opcja kuriera DHL (pięć złotych) a szkoda bo wole odbiór osobisty Dodatkowo dyski potaniały z 709zł. na 673zł. Cytuj Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Po złożeniu zamówienia jest tylko opcja kuriera DHL (pięć złotych) a szkoda bo wole odbiór osobisty Dodatkowo dyski potaniały z 709zł. na 673zł. Dzięki opcji 5 % Ciekawe, ja zamawiałem za ponad 300 i miałem za kuriera za 0 zł :> BTW. No to zaszalałeś, musisz koniecznie się pochwalić jak to wszystko śmiga :-> Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 BTW. No to zaszalałeś, musisz koniecznie się pochwalić jak to wszystko śmigaNiestety jeszcze troche czasu minie zanim to wszystko wcisne do budy. Problem w tym że powoli musze myśleć o wymianie grafy (napewno EVGA SSC) i wstępnie myśle nad tym : http://www.komputronik.pl/Podzespoly_PC ... ,id,74385/ Oczywiście dwa razy ale dopiero jak sie pokaże nowy chip od zielonych, zawsze jest szansa że ceny spadną. Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Aha, to fajnie z tymi pięcioma procentami Teraz nic nie zrobię bo we wtorek wyjeżdżam na dwa tygodnie (ominie mnie 6 edycja USB , której i tak bym nie miał szans wygrać ) więc po powrocie spróbuję za punkty zakupić coś ciekawego Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 1 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 BTW. No to zaszalałeś, musisz koniecznie się pochwalić jak to wszystko śmigaOczywiście pochwale sie ale zwykłymi dyskami na SSD byłem napalony jak "szczur na otwarcie nowego kanału" ale na szczęście jeden kolega uzupełnił mi braki oleju w mózgownicy . Cytuj Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 1 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Oczywiście pochwale sie ale zwykłymi dyskami na SSD byłem napalony jak "szczur na otwarcie nowego kanału" ale na szczęście jeden kolega uzupełnił mi braki oleju w mózgownicy . Z powodu ceny, czy innego powodu, jeśli można wiedzieć? Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 1 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Z powodu ceny, czy innego powodu, jeśli można wiedzieć?W sumie gdybym miał na głowie tylko dyski to pewnie bym machnoł te SSD ale mam też inne plany. Tu jest ciąg dalszy : viewtopic.php?f=20&t=2633&start=60 Tego gościa co wymyślił pieniążki to ja bym w du*e kopnoł ( to chyba byli Fenicjanie ?!) Cytuj Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 1 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Spoko, jeszcze przyjdzie czas na SSD Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 1 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Spoko, jeszcze przyjdzie czas na SSDWiesz...głównie chodzi mi o maksymalne transfery więc lepiej jest kupić np. pięć razy Barracuda niż dwa razy SSD. Cytuj Link to post Share on other sites
Vernio 0 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Nie wiem ,gdzie zapytać a temat jest z tym powiązany w jakimś tam ułamku to napiszę tu. Czy jak się kupuje w Komputroniku przez internet całego kompa z dobranych przez siebie części i zleca się im złożenie go to czy przyklejają do niego piekną plombę sygnowaną ich nazwą, dzięki której otwarcie obudowy równa się strata gwarancji?;> Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 @Vernio Z tego co słyszałem to tak, ale istnieje opcja dopychania własnych gratów przed plombowaniem. Ale najlepiej dopytaj w Komputroniku. Cytuj Link to post Share on other sites
Vernio 0 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Nie chodzi o dopychanie gratów tylko czyszczenie komputera. Dzięki. Cytuj Link to post Share on other sites
skydeath 0 Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Nie wiem czy to dobre miejsce na takie pytania Generalnie w większości sklepów w przypadku większych zakupów można negocjować ceny, więc myśle że ceny można wszędzie uzyskać podobne, bardziej zależy mi aby kupić wszytko w jednym miejscu czyli na najlepiej zaopatrzonym sklepie Jak się to ma do komputronika planuje zostawić około 15tyś (Sprzęt pc 8tyś, laptop 3tyś, oprogramowanie 4tyś) Cytuj Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Popytaj w salonie, wiem że oni tam jaką naprawdę wysokie pole do popisu pod tym względem. Znajomy pracował w sklepie, który był partnerem Komputronika i wiem jakie rabaty mógł dawać Pójdź do salonu z listą i zapytaj, na pewno nie wygonią takiego klienta Cytuj Link to post Share on other sites
Koriolan 0 Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Sklepy Komputronika to jest niestety porażka dla komputerowego entuzjasty-tzn takiego, który ma pojecie co chce kupić ew ile ma do wydania i co może za to dostac. Miesiąc temu kupowałem budę z wnętrznościami i wycena Komputronika była o jakieś 400 zł (15%) wyższa niz w duzym sklepie komputerowym po drugiej stronie ulicy, w dodatku termin realizacji 3 dni + opłata za złożenie. Plusem moga byc godziny otwarcia- szczególnie lokali w centrach handlowych. Ilośc sprzetu na miejscu też nie powal- jeżeli sprzęt i tak ma przyjechac za 2-3 dni jak w każdym innym sklepie- to po co przepłacać... Cytuj Link to post Share on other sites
Babciaszpieg 0 Napisano 10 Października 2009 Udostępnij Napisano 10 Października 2009 W komputroniku są z reguły zbyt wysokie ceny. Nie zawsze Kupiłem pamięci OCZ DDR3 w Komputroniku taniej niż na przykład w Agito. Wystarczy wpisać kod promocyjny KT_RABAT09 i mamy taniej już o 5%, a jeżeli kupujemy za ponad 300zl to i wysyłka gratis, no i wychodzi dość tanio dzięki kolego wielkie rabacik 5% i mi starczyło na to co chciałem kupić i jeszcze 50 złotych mniej nawet w esc/gralu wyszło drożej ponad mój limit dzięki jeszcze raz! Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 10 Października 2009 Udostępnij Napisano 10 Października 2009 A co z rabatami dla benchmarkowców? edit: zapraszam do dyskusji - viewtopic.php?f=3&t=5053&start=0&st=0&sk=t&sd=a Cytuj Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 10 Października 2009 Udostępnij Napisano 10 Października 2009 A co z rabatami dla benchmarkowców?Chcesz żeby Komputronik upadł? Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 10 Października 2009 Udostępnij Napisano 10 Października 2009 A co z rabatami dla benchmarkowców?Chcesz żeby Komputronik upadł? No właśnie, jak te 32.5tys zarejestrowanych użytkowników dostanie 5-10% rabatu... Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 10 Października 2009 Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Wojtek pisał tylko o aktywnych użytkownikach: viewtopic.php?p=58006#p58006 Cytuj Link to post Share on other sites
Zone-X3 0 Napisano 13 Października 2009 Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Ja bym się nie obraził za mały rabacik w Komputroniku. Potwierdzam torture. Faktycznie czasami da się coś utargować. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts