JoHnNy08PL 184 Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Trainer i ciśniesz ponad 1500 i latasz po ścianach Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 ale to właśnie bez trainera...po prostu dodany samochód Crossa i parę innych pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
kamil330i 53 Napisano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 dobra teraz pytanie już na temat żeby nikt się nie czepiał kto zamówił już pre orderek nfs hp Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Limitowana edycja NFS Hot Pursuit (w cenie wersji normalnej) dostępna będzie dla osób, które złożą zamówienie przedpremierowe na grę (np. w sklepie ultima.pl). Znajdziemy w niej sześć nowych wozów - Alfa Romeo 8C Competizione, Ford Shelby GT500, Audi TT RS Coupé, Chevrolet Camaro SS, Porsche Cayman S oraz Dodge Challenger SRT8. Dwa pierwsze auta pojawią się tylko w limitowanej wersji, podczas gdy pozostałe dostępne będą także w wydaniu standardowym, ale gracze będą musieli odblokować je wraz z postępami w rozgrywce. Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Alfa Romeo 8C Competizione, Ford Shelby GT500, Audi TT RS Coupé, Chevrolet Camaro SS, Porsche Cayman S oraz Dodge Challenger SRT8E tam, jeździłem wszystkimi, no poza tym Fiatem. A może by tak NFS: The Cross w czasach gdy zaczynał karierę. Cytuj Link to post Share on other sites
CougarV6 14 Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 A gdyby odnowili pierwszego NFS'a, bylaby bajka. To byl chyba 1994 rok. Jeszcze pamietam swoj najlepszy czas na mojej ulubionej otwartej trasie Alpine. Stage 1, czerwone Ferrari, manualna skrzynia i czas 2;37;11. A rekord kompa wynosil 2;44;00. Ale czy ktos to jeszcze pamieta . . . Oczywiście że ktoś pamięta Ja na moim pierwszym pececie odpaliłem od razu NFS. Niestety poza podziwianiem intra, nie wiele mogłem zdziałać. Gra była diablo wymagająca a sprzęt słaby (486 SX 33mhz + 4MB RAM) Palenie gum Viperem i te ślady gumy na asfalcie robiło wrażenie! Cytuj Link to post Share on other sites
kamil330i 53 Napisano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 ja to bym chciał żeby zrobili nfs u3 to była zaje.. gra Cytuj Link to post Share on other sites
pawel.chodziez 1 Napisano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Gra była diablo wymagająca a sprzęt słaby (486 SX 33mhz + 4MB RAM)Ja zaczynałem od 386DX 40Mhz z 1 MB RAM Sorry za OT, ale aż łza się w oku kręci I na tym sprzęcie też gry szalały Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 ja to bym chciał żeby zrobili nfs u3 to była zaje.. graDla odmiany mogliby zrobić jakąś część z "normalnymi" autami + full tuning bo napchane supercar'ami gry już mi się nudzą Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Nie rozumiem, dlaczego EA w tak beznadziejny sposób zarządza marką Need for Speed. Do kogo adresowane są projekty World, oraz Hot Pursuit? Przerzucenie całego budżetu na projekt Shift 2, było by znacznie lepszym rozwiązaniem. Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Ehh nie rozumiesz marketingu: Hot Pursuit - super świetna akcja, szybkie pościgi, bądź policjantem i złap piratów Shift 2 - niesamowite doznania z jazdy, realistycznie odwzorowane tory No i na co ludzie pójdą? Na akcję, jak w CoDzie... Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Cytuj Link to post Share on other sites
quchoo 0 Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Ja napewno nie kupie tej gry. Uwazam, iz seria NFS skonczyla sie na Carbonie ( ktory i tak byl znacznie gorszy niz MW). Pozniej tworcy wydali 2 slabe gry: Pro Street i Undercover. Troszke lepiej pokazal sie Shift, na ktorym wreszcie moglem pojezdzic na kierownicy ( poprzednie czesci sie nie nadawaly, a kierownica dawala gorsze czasy niz klawiatura ;/ ). Ale nowe Hot Pursuit to lekka przesada. Wyglada jak arcede'owka na konsole, ktora nie bedzie miala nic wspolnego z realnym swiatem samochodow. Mam nadzieje, ze tworcy poniosa straty i zmienia podchodzenie do takiej serii jaka BYŁ nfs. Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Ale nowe Hot Pursuit to lekka przesada. Wyglada jak arcede'owka na konsole, ktora nie bedzie miala nic wspolnego z realnym swiatem samochodow. Mam nadzieje, ze tworcy poniosa straty i zmienia podchodzenie do takiej serii jaka BYŁ nfs. sugerujesz, że MW czy też Carbon nie był arcade'owy wybacz, ale się chyba nie zgodzę pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
quchoo 0 Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 nie no, oczywiscie ze byly, nikt nigdy nie wymagal, zeby nfs byl krolem realizmu. Lecz np, patrzac na gameplay wyszukany przez jednego z poprzednikow, samochody biora zakret 90 stopni na wcisnietym nitro. Az tak nie bylo w zadnym innym nfsie. Mnie to bardziej przypomina Trackmanie:) Rowniez pozdrawiam. Poprostu mowie, ze to juz widzialem. Mam namysli wspomniana trackmanie. Mnie na bardziej atrakcyjny wydaje sie nawet ostatnio wydany blur. A od serii NFS wymagam tego co bylo najlepsze w Undergroundach i MW. I to wszystko. Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 6 Września 2010 Udostępnij Napisano 6 Września 2010 samochody biora zakret 90 stopni na wcisnietym nitro że tak zapytam...ile razy przeszedłeś np. Most Wanted bo ja przeszedłem je jakieś 10x + ze 4 razy dla jaj na trainerze....i wierz mi, nie takie myki jak zakręt 90 stopni na nitro się robiło pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 6 Września 2010 Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Need for Speed skończył się na Most Wanted Zeratul.... Cytuj Link to post Share on other sites
HUBERTUS7 4 Napisano 6 Września 2010 Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Most Wanted był ciekawy, ale Shift tez był spoko jak dla mnie. Czekam na Shift 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 6 Września 2010 Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Nowy NFS to już jest naprawdę przesada.Gra zeszła do naprawdę casualowego poziomu.Ja tej grze daję 4+/10 Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 6 Września 2010 Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Właśnie, właśnie... W Hot Pursuit będzie wątek fabularny? Cytuj Link to post Share on other sites
severn 54 Napisano 6 Września 2010 Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Mogli by zrobić coś jak nfs porsche. Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 6 Września 2010 Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Need for Speed skończył się na Most Wanted Zeratul.... czekam na jego odrodzenie i wprowadzenie parę fajnych pomysłów, które chętnie bym ujrzał...ale przyznaję rację, po MW nie było żadnego NFS'a bez jakiś udziwnień w postaci realności, bardzo niecharakterystycznych dla serii pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 6 Września 2010 Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Długo się zastanawiałem, jak ocenić nowego NFS'a. W sumie jest to powrót do korzeni, ale nieco przesadzony. Nie grałem w najstarsze NFS'y, ale wiem, o co tam chodziło. Zacząłem od Porsche 2000, które wprost uwielbiam, potem HP2, który moim zdaniem był bardzo marny: McLaren F1 na leśnej drodze w dżungli i helikopter z beczkami. Następnie Underground, który w sumie przypadł mi do gustu - zmienił się styl, ale nadal chodziło o ściganie się, a nie o rozwijanie wątku fabularnego. Underground 2 to IMO jakiś żart - realizm prowadzenia samochodu jak w grze RTS i wiejski tuning pełną gębą. Chwilę grałem też w Most Wanted, które jak pamiętam nie było złe. Na koniec demo Shifta, które tak mi się spodobało, że pełna wersja wylądowała się na półce w segmencie dobrych gier. Wracając jednak do nowego HP. Niby są trasy, a nie ulice, niby są supersamochody, a nie obwieszone spoilerami Nissany, ale niestety pozostało nitro i kompletny brak realizmu. To, co widać na filmiku to jakiś żart - żadnej różnicy w prowadzeniu pomiędzy asfaltem a piachem na poboczu, żadnej zmiany toru jazdy przy zderzeniu (przepychance) i to je ne nitro zamiast hamulca... Więc niby powrót do korzeni jest, ale nie całkiem taki, jakiego by się chciało. Cytuj Link to post Share on other sites
Shadowx 22 Napisano 6 Września 2010 Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Underground 2 to IMO jakiś żart - realizm prowadzenia samochodu jak w grze RTS i wiejski tuning pełną gębą. Masz rację. Tuning w tej części był przesadzony, bardzo przesadzony. Underground, wniósł jako tako powiew świeżości, natomiast dwójka, głównie przez jeżdżące "choinki" i według mnie - słabe miasto, nie zasługuje na miano lepszej gry niż jej poprzedniczka. Co do modelu jazdy, tu się nie zgodzę. To NFS, ta seria zawsze była Arcade'owa, nie oczekiwałem, i nie oczekuje, by to się zmieniło (oczywiście, jeżeli gra jest w granicach zdrowego rozsądku, Undercover był już za bardzo uproszczony). Należy również podkreślić, że SHIFT, też nie jest symulacją. IMO trochę mu jednak do niej brakuje. Wracając do HP. Gdy usłyszałem, że za tą część bierze się Criterion, obawiałem się, tak naprawdę, tylko jednej rzeczy - modelu jazdy. Dla mnie, NFS z fizyką z Burnouta, to, totalnie nieudany pomysł. Branie zakrętów bokiem (driftem), brak różnic między trasą a piachem, dodatkowo, wątpię by gra przyjęła się pod względem e-sportu (ligi itd.), właśnie ze względu na sterowanie. Widać, że HP jest bardziej nastawione na pościgi policyjne, aniżeli wyścigi, czy "profesjonalny gaming". Podsumowując, gra już mi się nie podoba . Cytuj Link to post Share on other sites
kamil330i 53 Napisano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2010 tak jeżdżące choinki a sam byś chciał taką brykę Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts