mICh@eL 335 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 A ja mam nadzieję, że będzie głosowanie na TOP-10 Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 IMO: użytkownicy wybierają top 10, redakcja wybiera 1. Cytuj Link to post Share on other sites
kuniomaster1993 0 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Mogli by podać wyniki bo ciekawe kto będzie tym szczęściarzem Cytuj Link to post Share on other sites
szymon_j14 11 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 IMO: użytkownicy wybierają top 10, redakcja wybiera 1. ja wolałbym tak jak teraz - że tylko redakcja wybiera. Miałbym większe szanse Wojtek - brałeś udział? Cytuj Link to post Share on other sites
kuniomaster1993 0 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 No i by nikt nie kręcił jak majkel Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Myślisz, że ja nie mam wtyków w redakcji Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Myślisz, że ja nie mam wtyków w redakcji tak dokładnie myślę Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Przecież wszystkie edycje USB były ustawione przez moją wtykę Cytuj Link to post Share on other sites
kuniomaster1993 0 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 No to widocznie jej do kontaktu nie włożyłeś Bo chyba nie zadziałała ta wtyka Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Jak sie macie niewolnicy? Cytuj Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Dobrze i Byle obszczymurek tego nie zmieni Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Bronisz mechanizu, ktory tylko Cie wyzyskuje. Nie dziwie sie, ze nastolatki tego nie rozumieja, ale Ty? Przyjmujac taka postawe pokazujesz, ze jestes nie tylko niewolnikiem, ale do tego - zadowolonym! Cytuj Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Nikt mnie tu do niczego nie zmusza pisze czasem newsy bo lubię wiedzieć możliwie jak najwcześniej co ciekawego się dzieje w tej dziedzinie techniki, a przy okazji mogę się tym podzielić ze znajomymi bo tak można nazwać chłopaków chociażby tu z forum, ale skoro tego nie rozumiesz to nie będę się wdawał z Tobą w dyskusję bo widocznie jesteś w pewnym stopniu ograniczonym człowiekiem... Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Czy naprawde niewolnictwo dla was, nieograniczonych swiatlych ludzi, to tylko kajdany i miska wody z suchym chlebem? Mozna manipulowac czyims zachowaniem. Tu ewidentnie serwis na was zarabia, bo raz, ze odwalacie za nich prace, to jeszcze redukuje wydatki. Przeciez tyle murzyskiej pracy wykonujecie, ze pensja za 3-4 pracownikow zostaje w kieszeni. A nie, przepraszam. Drukarka i myszka juz czekaja na najlepszych! Zwykle posrednie niewolnictwo. A broniac serwisu z usmiechem na ustach, jestescie... usmiechnietymi murzynami. Cytuj Link to post Share on other sites
mashtalsky 0 Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Czy naprawde niewolnictwo dla was, nieograniczonych swiatlych ludzi, to tylko kajdany i miska wody z suchym chlebem? Mozna manipulowac czyims zachowaniem. Tu ewidentnie serwis na was zarabia, bo raz, ze odwalacie za nich prace, to jeszcze redukuje wydatki. Przeciez tyle murzyskiej pracy wykonujecie, ze pensja za 3-4 pracownikow zostaje w kieszeni. A nie, przepraszam. Drukarka i myszka juz czekaja na najlepszych! Zwykle posrednie niewolnictwo. A broniac serwisu z usmiechem na ustach, jestescie... usmiechnietymi murzynami. Ehh koleś mógłbyś już spadać z tego portalu... nikt Cie tu nie chce, nikt nie słucha i tylko atmosferę psujesz swoimi pseudo-rozważaniami... Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Ehh koleś mógłbyś już spadać z tego portalu... nikt Cie tu nie chce, nikt nie słucha i tylko atmosferę psujesz swoimi pseudo-rozważaniami... Troche ekonomii i ludzie nie wiedza o co chodzi. Koles... Nie, mysle, ze to zbyt duze spoufalenie sie. Murzyni maja swoje miejsce, a pan swoje. Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 mnie by się tylko pad przydał do xboxa żeby se z bratem w fife pomłócić Cytuj Link to post Share on other sites
mashtalsky 0 Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 mnie by się tylko pad przydał do xboxa żeby se z bratem w fife pomłócić Sam chyba wybrałbym myszkę... I tak musze jakąś kupić Co do pada to chyba są tańsze zamienniki? Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Dla tych podchodzacych powaznie do internetu - gratuluje sfery emocjonalnej. Ja tak nie umiem. W kazdym razie, miejcie swiadomosc, ze wykorzystuja wasza prace. Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 mnie by się tylko pad przydał do xboxa żeby se z bratem w fife pomłócić Sam chyba wybrałbym myszkę... I tak musze jakąś kupić Co do pada to chyba są tańsze zamienniki? jakie zamienniki, do x360 jest tylko jeden pad(dwa jesliby uwzglednic przewodowy i bezprzewodowy) Cytuj Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Zwykle posrednie niewolnictwo. A broniac serwisu z usmiechem na ustach, jestescie... usmiechnietymi murzynami. http://img337.imageshack.us/img337/4348/aaaaft7.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
mashtalsky 0 Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 jakie zamienniki, do x360 jest tylko jeden pad(dwa jesliby uwzglednic przewodowy i bezprzewodowy) O cholerka - to faktycznie słaba sprawa... Monopol najgorzej wpływa na ceny Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Zwykle posrednie niewolnictwo. A broniac serwisu z usmiechem na ustach, jestescie... usmiechnietymi murzynami. http://img337.imageshack.us/img337/4348/aaaaft7.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
kuniomaster1993 0 Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Zwykle posrednie niewolnictwo. A broniac serwisu z usmiechem na ustach, jestescie... usmiechnietymi murzynami. http://img337.imageshack.us/img337/4348/aaaaft7.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 stare Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts