Skocz do zawartości

Kącik emeryta i rencisty ;) 30+ only.

Recommended Posts

19 godzin temu, worm napisał:

uu LCD, ja wtedy Samsunga 17" szkiełko miałem.

Miałem w tamtym zacnym okresie Flatrona

pict8650-flatron1.jpg

E:/ To był jeden z lepszych monitorów w mojej kolekcji szkiełkowej na przestrzeni lat, miał ten bajerancki strzał przy odpalaniu bodaj rozmagnesowywania czy jakoś tak ^^

Edytowane przez ALF
  • Lubię to 2
  • Popieram 2

Ja w samym nordic walking przez bodaj rok zrzuciłem lata temu ponad 30 kg, spalałem 2 tysiące kalorii. Zapierdzielałem dociążonymi dodatkowo po pół kilograma kijkami vikinga naprawdę grubo, nie katowałem się dietą, lubię jeść mięcho i mniej zdrowe tłuste żarło. Szamałem prawie jak zawsze z taką różnicą, że zwyczajnie mniej ale i częściej. Nordic fajna sprawa o ile się wyciska z niego wszystko co najlepsze i robi się to poprawnie.

Znam kilka osób, które jedzą na potęgę i nie tyją...ciekawe od czego to zależy dokładnie.

Ja całe życie wcinam ile wlezie . Nigdy nie miałem skoków kilogramowych . 6 lat temu zmieniłem pracę gdzie się więcej ruszałem i schudłem w pół roku 6kg . Potem to nadrobiłem i waga się zatrzymała . Teraz od roku siedzę w biurze i przez ten czas  jakieś 5 kg do przodu . W brzuch poszło . Niby 90kg przy 178 nie straszne , ale małego przestaje widzieć :D Na razie zwalczam nadwagę siłą woli , ale brzuch coraz mniej mi się podoba . 

• Haha 2

Przynajmniej butów nie musiałeś za często zmieniać, mi jak wystarczy jedna para na 3-4 miesiące to jest duży sukces a często robię dwa maratony w jednym tygodniu dystansowo w sensie łączny kilometraż :wariat: ostatnio nawet zacząłem na Agrykoli zabawę mieszaną z towerrunning, niezła masakra dla organizmu. Czemu przestałeś biegać? brak czasu? kontuzje?

• Lubię to 1