pendzel_3 4598 Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca Ja właśnie stawiam swoją pierwszą w życiu szklarnię, czy to znaczy że już bliżej jak dalej? 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca Masz bliżej do tego drugiego sklepu 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2571 Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca 3 godziny temu, pendzel_3 napisał: Ja właśnie stawiam swoją pierwszą w życiu szklarnię, czy to znaczy że już bliżej jak dalej? Nie rób tego. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4598 Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca 23 minuty temu, Krzysko napisał: Nie rób tego. Że dużo pracy? Liczę na to, że zrobię opcje z automatycznymi siłownikami na dachu + nawodnienie na kroplownikach, sterownik z programatorem i jakoś to będzie. Łudzę się ze nie będę przeklinał na to... nie wyprowadzaj mnie z błędu bo już kupiłem wszystkie graty 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2571 Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca Wspomnisz moje słowa Przekop ziemię. A może by jeszcze pomidory posadził? Albo koperek? A bratki się zmieszczą? xD 3 Cytuj Link to post Share on other sites
joker5513 2786 Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca Pendzlowa żona to podobno rozsądna niewiasta i marudzić nie będzie... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2571 Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca Może nie będzie tak źle. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4598 Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca (edytowane) Najważniejsze, że kwiaty Jej nie interesują. Jak dostała od teściowej kiedyś jakiegoś takiego co się wkopuje do gruntu to przyszła do mnie z tym habeziem i pyta: "Wkopiesz to gdzieś, żeby Mamusia widziała kiedy nas odwiedzi? ale wiesz jak uschnie to też się nic nic się nie stanie" No kurczę uschło, a tak dbaliśmy, pewnie ziemia nie podpasowała, aj waj ... Edytowane 12 Marca przez pendzel_3 2 Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3643 Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca 5 godzin temu, Krzysko napisał: Nie rób tego. Właśnie, ani się obejrzysz a będziesz hodował paprykę i wymieniał się z kolegami owocami i nasionami. 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
marik81 1211 Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca Ja tak robiłem gdy byłem przed trzydziestką Wprawdzie pieruńsko ostre papryki, ale zawsze papryki 1 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17832 Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca tiaa...mój kumpel sobie hoduje takie różne papryczki. No powiem, że niektóre nie do zjedzenia jak dla mnie Ja też muszę, od czasu do czasu w przydomowym ogródku pomagać mojej. Trochę innego ruchu... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3643 Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca 10 godzin temu, marik81 napisał: Ja tak robiłem gdy byłem przed trzydziestką Wprawdzie pieruńsko ostre papryki, ale zawsze papryki To do @pendzel_3 było 1 Cytuj Link to post Share on other sites
karai 618 Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca W dniu 12.03.2024 o 19:02, ernorator napisał: Właśnie, ani się obejrzysz a będziesz hodował paprykę i wymieniał się z kolegami owocami i nasionami. czy tu aby napewno chodzi o uprawę owoców i warzyw czy może o coś innego? Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3643 Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca Widzę, że Tobie @pendzel_3 papryczek nie wysyłał. Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4598 Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca (edytowane) Godzinę temu, ernorator napisał: papryczek nie wysyłał. No nie miałem jeszcze przyjemności. 13 godzin temu, karai napisał: warzyw czy może o coś innego? Tylko capsicum w różnych odmianach. Nie ma w tym nic nielegalnego choć kapsaicyna stymuluje produkcję dopaminy i adrenaliny... Edytowane 15 Marca przez pendzel_3 Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3643 Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca @pendzel_3 myślę, że chodziło o "papryczki" Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca 5 2 Cytuj Link to post Share on other sites
karai 618 Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca @ up Do tego jak magnetofon nie miał autoreversu i trzeba było każdą stronę kasety cofać by druga była od początku. 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Genghis Khan 120 Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca Ja na atari65xe jak ladowalem gre ponad 200 obrotow licznika na magnetofonie a w miedzy czasie wlaczyl sie bojler zeby podgrzac wode to musialem od poczatku ladowac gre. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
marik81 1211 Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca @ up Do tego jak magnetofon nie miał autoreversu i trzeba było każdą stronę kasety cofać by druga była od początku. Ej, ale jak? Jak jedna przeszła do końca to odwracało się kasetę i znów leciało od początku. Autorevers polegał właśnie na tym, że nie trzeba było wyciągać kasety i obracać. 1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca 3 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca 1 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 27 Marca Udostępnij Napisano 27 Marca Ja bym prosił o rozkminke tego cofanego autoreversu bo nic nie trybie, a miałem wszelkie opcje.Tak mi się przynajmniej wydawało do tej pory. Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2571 Napisano 27 Marca Udostępnij Napisano 27 Marca No coś się komuś pomieszało, autorevers polegał na tym, że nie trzeba było wyciągać kasety i przekładać na drugą stronę bo jak się taśma skończyła to magnetofon automatycznie zaczął kręcić w drugą stronę. Jak nie było ar to trzeba było przekładać kasetę a jak się chciało posłuchać ponownie tej samej strony to trzeba było przewijać do początku tą stronę. @karaisię coś pomieszało z tym przewijaniem. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 27 Marca Udostępnij Napisano 27 Marca w co lepszych sprzętach to jeszcze przewijało automatycznie do następnej piosenki , prawie jak w CD 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts