Synergia 1598 Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 (edytowane) Ty to sam nie wiesz co miałeś na mysli. Język polski się skończył czy jak ? Edytowane 26 Września 2015 przez Synergia Cytuj Link to post Share on other sites
Karol1701 2379 Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Jeżeli mam Ci przetłumaczyć, to po prostu powiedz Przynajmniej ja piszę poprawnie, zawsze korzystam z bardzo przydatnego przycisku na klawiaturze, jakim jest "alt" i zwracam uwagę na interpunkcję. Oczywiście nie jestem nieomylny, ale gościu... akurat od Ciebie przytyk dotyczący poprawności wypowiedzi/użytego języka? Proszę Cię...EOT jak dla mnie. (end of topic - koniec tematu) 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Dalej tylko kociokwik i nic merytorycznego. Cytuj Link to post Share on other sites
Karol1701 2379 Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Dokładnie tak, masz rację. <3 Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Karol jest jedynym użytnikiem forum popierającym Platformę chyba 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Karol1701 2379 Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Możliwe, możliwe... chociaż pewnie jest tu jeszcze jakiś szaleniec, taki jak ja. Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 27 Września 2015 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 4 października pierwsza pra-premiera filmu Korwin:The Moviehttps://www.facebook.com/events/414539505414641/Tutaj trailer: Podobno film jest całkiem obiektywny, ciekawe co z tego wyjdzie. Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Uwaga, krótkie podsumowanie afery marionetkowej Pitera z Kuźmiukiem w TVN24 czyli Radio Erewań nadaje audycję o logice:- To jest skandal że Duda spotkał się z Kaczyńskim o 3 w nocy!- Nie o 3 tylko po 22.- Dobrze, ale to jest skandal, że u niego w domu!- Nie u niego w domu tylko w Instytucie Lecha Kaczyńskiego.- Dobrze, ale to jest skandal że potajemnie!- Nie potajemnie, bo przecież towarzyszyli BOR-owcy i przyjechali całą kolumną samochodów- Podobno zgasili światła (Kajdanowicz)- Bądźmy poważni Emotikon grin Panią oburza spotkanie Andrzeja Dudy z Kaczyńskim, a co pani powie o spotkaniu Bronisława Komorowskiego z byłym szefem FSB, Patruszewem?- Nie spotkał się.- Spotkał dwukrotnie- Nie spotkał się!- Aha. Są dowody.- Nie ma! A co by pan powiedział jakby Komorowski spotykał się po nocy z Tuskiem?- Przecież Ewa Kopacz regularnie spotyka się z Tuskiem w Sopocie..- Nieprawda! Jeździ do córki!- ... w Sopocie i w Warszawie. Wielokrotnie.(Fanfary, wjeżdża logiczna puenta)- Dobrze, ale premiera nie wybierają obywatele w wyborach powszechnych!!!! Czyli człowiekowi o większej władzy wolno więcej, bo nie był wybrany bezpośrednio. I to nieprawda, że się spotykają, szczególnie że gdy się spotykają to i tak im wolno, a Dudzie nie Emotikon smile [oxygen] + na dokładke 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Kto zagłosuje na tych idiotów i populistów ma ode mnie kopa w dupalahttps://www.youtube.com/watch?t=70&v=9UJD9YtjNYM Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 (edytowane) Zdajesz sobie sprawę, że wszyscy politycy to populiści ? Szczególnie w kampanii wyborczej ? Co do mastelarka to raczej nie populizm tylko dyletanctwo. Zwykły rzecznik nie mający zielonego pojęcia o zagadnieniach gospodarczych. Zresztąnawet nie jest na listach wyborczych A tak w ogóle chyba nie słuchałeś swojego króla Edytowane 29 Września 2015 przez Synergia Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 30 Września 2015 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Apropo populizmu, to Korwin zmienił taktykę i gra pod kampanię i to bardzo.https://www.youtube.com/watch?v=jgk19JjzQtA Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 30 Września 2015 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Wybaczcie zwolennicy ale obywatel Korwin ,jako osoba niepełnosprawna,zgodnie ze swoimi zaleceniami to powinien siedzieć w domu i książki pisać (co zresztą potrafi)....Mógłby również zostać sprawozdawcą meczy szachowych ,gdzie często tempo akcji zmusiłoby do zwolnienia jego tempo wymowy.... Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 30 Września 2015 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 jarrino, KORWIN to projekt, który zrzesza kilka tysięcy osób, w tym na prawdę wiele osób to są ludzie wybitni.Korwin jest niesamowitym wizjonerem i jego się popiera nie dlatego, że czasem ma dosyć "oryginalne" poglądy na pewne sprawy, tylko mimo tych poglądów. On o problemie imigrantów ostrzegał już w 93 roku w sejmie. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 30 Września 2015 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Ja naprawdę bardzo go szanuję i wiele jego poglądów rozumiem. Jednak jego sposób wypowiedzi i skróty myślowe są czasami krzywdzące i poniżające innych. Wierzę jednak,że robi to tak trochę z rozpędu i aby mocniej dotrzeć do słuchacza. Co by zresztą nie mówić,mnie chyba ze względu na wiek i dotychczasowe życie,jakoś to jego wizjonerstwo nie wciąga. I on sam chyba do końca będzie wizjonerem.... Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Jestem po prostu zdania, że jest to jedyna partia, która jest w stanie wnieść liberalne zmiany w Polsce, a tego bez wątpienia Polska potrzebuje. Warto sobie przypomnieć o wielkim Polaku, jakim był Ś.P Mirosław Dzielskihttp://www.radiownet.pl/publikacje/mojzesz-naszych-czasow-miroslaw-dzielski-14-xi-1941-15-x-1989-wspomnienie-w-70-rocznice-urodzin Politycy walczą z trudnościami tego ustroju 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Prawdą jest,że u nas to wszyscy się boją radykalnych zmian a te,które są wprowadzane to niestety zmiany na pokaz a nie dla zmian jako takich.To już się robi po prostu nudne. Niedługo zmiana koloru włosów premiera będzie wydarzeniem polityczno-gospodarczym...niestety. Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Jestem po prostu zdania, że jest to jedyna partia, która jest w stanie wnieść liberalne zmiany w Polsce, a tego bez wątpienia Polska potrzebuje. Tylko, ze spora częśc tych jego teorii jest szkodliwa np. prywatyzacja wszystkiego jak leci. On co najwyżej poprawnie i z wyprzedzeniem diagnozuje problemy ale nie potrafi znaleźć dla nich rozwiązania. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Prywatyzacja wszystkiego jak leci xd?? Coś ci się pomyliło. Sam wiem jak były wybory samorządowe to od kulis widziałem jak powstawał konkretny plan działania. Spółki typu BPK chcieli prywatyzować w taki sposób, aby miasto miało 50% i 1 aktyw, żeby część władcza należała do miasta. Prywatyzacja dróg też nie wchodzi w grę na chwilę obecną, tam siedzą bardzo tęgie głowy i o to się bać nie musisz. Spot wersja alternatywna https://www.youtube.com/watch?v=GWgiUdBlLjw Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 (edytowane) Jakie tęgie głowy ? Prywatyzacja dróg to by była dopiero głupota totalna. Żeby nie było, ja jestem za pluralizmem politycznym i za tym by korwin miał miejsce a parlamencie, bo umie celnie punktować różne głupoty, by ludzie byli świadomi co nie pyka. Obecnie marketing polityczny robi ludziom wode z mózgu. NAtomiast nie stawiałbym go za wzór jako ideologa czy lekarza wypisującego recepty. Edytowane 1 Października 2015 przez Synergia 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Jakie tęgie głowy? Grono ekspertów jakie ogłosili. Ludzie co są w Mensie itp. itd. Obecnie prywatyzacja dróg to jest głupota, ale takie drogi jak autostrady dlaczego by nie miały być płatne? Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 (edytowane) Skąd mam wiedzieć co ogłosili. Tak Ci trudno napisać? Do mensy to i Doda się może zapisać... Edytowane 1 Października 2015 przez Synergia Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Ty, przed chwilą pisałeś, że chcą wszystko prywatyzować, a po prostu pokazałeś, że nie wiesz do końca o czym piszesz.https://www.youtube.com/watch?v=vbYMsnVORNw Takich ludzi przyjmiemy z pocałowaniem rękihttps://www.facebook.com/partiakorwin/videos/882778131798881/ Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 "Zabrał ze sobą nawet żyrandol. UJAWNIAMY pełną listę Bronisława Komorowskiego" http://niezalezna.pl/71507-zabral-ze-soba-nawet-zyrandol-ujawniamy-pelna-liste-bronislawa-komorowskiegoKażdy skrobie jak może.Niby wypożyczył ale przecież mało nie zarabiał. Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 (edytowane) Jaja to będą jak po wyborach zrobią audyt we wszystkich instytucjach państwowych. oooooj.... juz się doczekać nie mogę. Edytowane 2 Października 2015 przez Synergia Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Wystąpienia gości podczas marszu wolności i suwerenności w Warszawie, szczególnie dobre było wystąpienie p. Mariana Kowalskiego. Zapraszam do obejrzenia.https://youtu.be/CIeKiHGqRw0?t=1h36m35s Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts