Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 1 miesiąc temu...

Piszę w związku z tym tematem:

http://forum.benchmark.pl/topic/31202-kupie-enzotech-1016-zlaczki-skrecane/'

Piszę, aby ostrzec użytkowników przed prawdopodobnie fałszywym sprzedającym.

Użytkownik: argh123

Odezwał się do mnie w sprawie złączek, stwierdził, że ma 5 sztuk i sprzeda mi je po 12 zł.

Po wymianie maili poprosiłem o zdjęcia złączek z podłożoną karteczką z nickiem - zero odpowiedzi od ponad 36h podczas gdy wcześniej wymieniał się mailami w odstępach 5 minutowych.

Prawdopodobnie jest to więc oszust, ale sprawę pozostawiam do przemyślenia dla wszystkich z którymi będzie się kontaktował w sprawie sprzedaży czegoś.

Edytowane przez c22c22
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Witam!

Mam nadzieję, że to właściwy temat. Pragnę ostrzec przed "oszustem" na Allegro o nicku steam_klucze.

Facet sprzedaje kody do rozmaitych gier na Steam dodając mikroskopijnym druczkiem że:

CD-KEY jest to klucz, który służy do aktualizacji gry na platformie STEAM.

Oferowane i sprzedawane klucze CD-KEY na mojej aukcji są używane i nie ma możliwości aktualizacji ich na koncie STEAM

Jednym słowem wciska bubel ludziom, którzy jak ja nie przeczytają całego opisu aukcji.

Pozdrawiam,

A. 8)

Ja ostatnio zakupiłem z automatu NOD32 na allegro , po 11 dniach przestał działać pisałem emaile kazali czekać na reklamacje , zadzwoniłem do eset i otrzymałem info ze klucze te zostały zakupione w USA poprzez fałszywe karty kredytowe , użytkownik wydawał się zaufany dużo pozytywów sprzedawał tez klucze do wielu gier miał dużo kupujących.

• 1 miesiąc temu...

a ja polecam użytkownika Mrova kupiłem u niego CM690 II i wszystko przebiegło sprawnie i szybko kontakt bardzo dobry od razu po wysyłce dostałem nr paczki.

Edytowane przez DomiHD2

a ja nie polecam uzytkownika badder... Kupilem u niego gtx560ti soc... Wystawil na allegro mial wyslac wczoraj dzis miala byc karta...nie odzywa sie na pw..moze sie zachwouje jak malolat ale nie moge tyle czekac... 0odzewu... Rozumiem ze moze nie dac rade ale jak sie sprzedall to sie jednak powinno zainteresowac...niech poszuka innego kupca oddam kase za prowizje.. Jakos uzytkownik iculdi u ktorego kupilem psu mimo ze praca itd jest w stanie odp na pw. Jego polecam za samo zaangarzowanie

Dzieki DomiHD2 za cieple slowa, ale ja niestety po tym jakie wiadomosci zostawiasz na GG i jak sam sie niedojrzale zachowujesz...niestety ale interesuje nie ubijemy :> .

Pozdrawiam

*

Woli ścisłości żeby nie psuć imienia DomiDH2. Dobry kontakt/Żaden oszust - po prostu zbyt troszke narwany ofc. w mojej opinii!

Edytowane przez iCudi
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...