GreQonE 3629 Napisano 18 Maja 2012 Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 (edytowane) Polecam uzytkownika evolucja Troszke markotny, ale transakcja na 150% wzorowa Radze uwazac na iComp.pl i ich aukcje allegro, np: (user Juhas na allegro) http://allegro.pl/gigabyte-geforce-gtx-460-fermi-oc-1gb-ddr5-dx11-i2335390852.html Zamowilem wczesniej i przyslali wersje V2, zwrocilem ja. Obiecali wysylke wlasciwej karty. Dzis jednak dostaje maila ze takich kart nie maja i zwroca mi kase (to co jest na aukcji wyzej niby?) Dwa tygodnie w plecy, nie polecam. Edytowane 18 Maja 2012 przez GreQonE Link to post Share on other sites
DomiHD2 503 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 po raz drugi polecam użytkownika effendi360, wszystko bardzo szybko i miło, karta działa super, paczka jak zwykle zapakowana bardzo dobrze, szczerze polecam robić u niego zakupy :) Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Dzięki i nawzajem Miło, szybko i bezproblemowo Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 ale jak byś Ty Domi wysyłał paczkę, to by nie było tak szybko, co? Link to post Share on other sites
DomiHD2 503 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ja tylko z zaufaniem wysłałem 915 zł poza Allegro Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 914zł jeszcze szóstkę krewny jesteś Link to post Share on other sites
DomiHD2 503 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 no w sumie tak Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 BARDZO POLECAM effendi'ego360 transakcja bardzo szybka, przyjemna i bezproblemowa! Paczusza zapakowana bardzo dobrze! ZDECYDOWANIE POLECAM! Link to post Share on other sites
vilgefortz_pl 28 Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Polecam Kubaziom73 Zakupiłem 6870, przelałem kasę, szybka wysyłka, wszystko zgodne z opisem, poza alledrogo. Polecam serdecznie 1 Link to post Share on other sites
Bichits 362 Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 kapitantaito Kupiłem od niego konto steam. Wszystko zgodnie z umową, profesjonalnie. Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Nie polecam uzytkownika Nextassy Zglosil sie u mnie po zakup glosnikow Creative G500, krecil krecil krecil az w koncu kontakt z nim wcielo a na forum jest caly czas aktywny. Zmarnowalem ponad poltora miesiaca czasu trzymajac dla niego sprzet, kontrahent niepowazny. Uwazalbym na tego uzytkownika, lepiej zabezpieczcie w jakis sposob z nim transakcje. Link to post Share on other sites
Nextassy 48 Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 (edytowane) Uwazalbym na tego uzytkownika, lepiej zabezpieczcie w jakis sposob z nim transakcje. Kolega nie ma czym potwierdzić,bo nic ode mnie nie kupował,tylko ja od niego miałem wziaśc głośniki, G500 uszkodzone,ale nie wziąłem bo plany się zmieniły,i po prostu ich nie kupiłem,dlatego próbuje mi robić negatywna opinie na forum na złość,i tyle.Na forum wiele osób mnie zna i od paru użytkowników już kupiłem parę rzeczy i wszystko jest ok,chocby właśnie od kolegi wyżej regist88 kupiłem chłodziwo.Kolega david1206 też mnie zna.Gość tak napisał w ramach zemsty za to ze nie kupiłem od niego głośników Edytowane 27 Czerwca 2012 przez Nextassy Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 (edytowane) ,i po prostu ich nie kupiłem Tyle, ze jezeli ktos sie rozmysla to warto o tym poinformowac, pisales 3 razy ze wykonujesz przelew, po ponad miesiacu mi sie juz to znudzilo. Jezeli sie rozmyslasz z zakupu to warto poinformowac o tym druga strone, a nie zachowywac sie jakby sie pochodzilo z Ugandy. W ten sposob pokazujesz tylko brak szacunku dla osoby z ktora miales dokonac transakcje, a nie wiem czym sobie na takie traktowanie zasluzylem. Takie postepowanie jest conajmniej nie powazne. Dlaczego? Masz czym potwierdzić swoje słowa? J.w. Edytowane 27 Czerwca 2012 przez GreQonE Link to post Share on other sites
Nextassy 48 Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 (edytowane) To ze nie dałem Ci znać,że rezygnuje z zakupu to fakt może nie fajnie z mojej strony,ale nie świadczy o mojej nie kompetencji i zamiarach oszustwa w sprzedaży mojego PC,co sugerujesz w pierwszej twojej wypowiedzi w temacie.Jakoś inne osoby nie potwierdzają twych zarzutów,wiec nie masz podstaw by sądzić ze jestem złym sprzedawca skoro nic ode mnie nie kupiłeś,a jest to dział SPRZEDAM i temat tez dotyczy sprzedaży. Edytowane 27 Czerwca 2012 przez Nextassy Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Chodzi o rzetelnosc jako kontrahenta, skoro nawet nie jestes w stanie napisac ze rezygnujesz z zakupu, co jest jedna z najtrywialniejszych rzeczy jakie powinno sie dokonac, to jak mozna oczekiwac czegos wiecej po sprzedazy? Nigdzie nie zasugerowalem, ze jestes oszustem, poniewaz nikogo nie oszukales, jedynie zachowujesz sie niepowaznie. Link to post Share on other sites
Nextassy 48 Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 I po raz kolejny mam pisać,że skoro Tobie nie dałem znać ze rezygnuje z zakupu Twoich głośników to jestem niepoważny?? W takim razie przed czym ostrzegasz potencjalnych kupców bo to mnie strasznie ciekawi,przed tym ze bada chcieli kopić,i co? Nie sprzedam im lub coś?? Bo ja nie wiem. Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Moze nie wyslesz bo sie rozmyslisz? Sam sie zastanow nad swoim postepowaniem i przestan marnowac czas innych. Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Serdecznie polecam użytkownika kubaziom73. Człowiek konkretny, uczciwy. Nie miał wystarczającej ilości pieniędzy w momencie zakupu, ja kartę wysłałem a on bez żadnych problemów, uiścił brakującą kwotę przed końcem uzgodnionego terminu. PO-LE-CAM ! 1 Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Równieżbardzo POLECAM użytkownika effendi360 Szybka, miał transakcja bez lollegro pieniądze dosłałem jak tylko miałem przed terminem Paczka bardzo fajnie zapakowana jak by ją zrzucić z 500m nic by jej się nie stało Link to post Share on other sites
DobryDzieciak 9 Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 (edytowane) Polecam Użytkownika Pieterek, bardzo fajna, szybka oraz sprawnie przeprowadza transakcja z nim poprzez Benchmarka. Jednak nie wszyscy to oszuści UF Kupiłem płytę Asus P5E, i dodatkowo jeszcze tanio dokoptował E2180 do zestawu. P-O-L-E-C-A-M. Edytowane 2 Lipca 2012 przez DobryDzieciak Link to post Share on other sites
banek 0 Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Kiedyś, gdy będę już za stary by kupować od innych urzytkowników forum, zasiądę przy kominku , zapalę fajkę i opowiem wnukom o tranzakcji z DeNeB ! To Lśniący Diament wśród uczciwych i rzetelnych sprzedawców. Serdecznie Polecam! Link to post Share on other sites
Dawik551 48 Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Nie polecam użytkownika "kozako1997", ponieważ wypisywał i zwodził mnie na GG abym zostawił kartę kilka dni dla niego bo on na 100% ją bierze, kilkanaście razy w sumie się odzywał, a ja poczekałem bo i tak byłem w tym czasie na wyjeździe, po czym zbliżał się termin w którym mieliśmy się dogadać więc napisałem do niego co poczynamy z tą grafiką, i wieczorem patrzę, że zostałem przez niego zablokowany na GG bez żadnej odpowiedzi, tak więc mogę wnioskować po jego nicku, ze jest to nie odpowiedzialny dzieciak przez którego można stracić tylko czas. Link to post Share on other sites
DeNeB 134 Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 A teraz kilka słów o kimś o nicku Dzonzi Zwykły złodziej i cham,nie wiem jak z wiekiem ale podejrzewam,iż rozpieszczony bachor.Przywłaszczył sobie moje konto do BF3 nie płacąc i nie ma zamiaru oddać już miesiąc czasu,niestety muszę iść z tym na policje Link to post Share on other sites
DomiHD2 503 Napisano 14 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Przez Allegro ? Bo jak to to policja nic nie zrobi do 200 zł to chyba nawet nie wykroczenie Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Niestety z przykrością muszę powiadomić Was, że zostałem chamsko i bezczelnie oszukany przez użytkownika Arkadiusz Kin aka DEMENTOR. Sprawa zgłoszona na Policję. Nie będę się wdawał w szczegóły, powiem tylko, że zachował się on jak najprawdziwszy ku**s, pomimo wielu moich gróźb i próśb olał bezczelnie moczem parabolicznym mnie oraz 350zł, które jest mi winny. Unikajcie tego gnoja. 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts