Warren1987 670 Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Polecam transakcje z użytkownikiem marcin55666 - szybko, sprawnie, konkretnie. Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Polecam użytkownika kfak666. Transakcja przebiegła bez udziału allegro w miłej atmosferze. Dobry kontakt. Temu człowiekowi zaufać można i ja się pod tym podpisuję. Link to post Share on other sites
kfak666 1 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Gorąco polecam effendi360, szybka i bezproblemowa transakcja, szybko, konkretnine i na temat. Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Plus dla użytkownika MAŁY. Transakcja bezproblemowa. Dobry kontakt. POLECAM! 1 Link to post Share on other sites
MAŁY 124 Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Polecam uzytnika Salem. Szybka wpłata,super kontakt. Link to post Share on other sites
aleksiejs 52 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Polecam użytkowników: Aciejod którego kupowałem kartę GTX460 oraz moskiewktóremu ja sprzedawałem kości ramu Link to post Share on other sites
rudnis 2673 Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Polecam użytkownika maragast - ogromny plus, to już mój drugi zakup u Niego i jeżeli będzie tak dobrze w dalszym ciągu, na pewno nie ostatni. Tym razem obyło się bez Allegro, pełna profeska, szybka wysyłka. POLECAM! Link to post Share on other sites
mashide 28 Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 DJQuattro - kupiłem słuchawki Beats STUDIO, szybka i bezpieczna wysyłka, wszystko zgodne z opisem. POLECAM! Link to post Share on other sites
DjQuattro 2 Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 mashide- Konkretny klient który jest godny polecenia. Transakcja z tym użytkownikiem przebiegła pomyślnie;) Link to post Share on other sites
kolorowek123 0 Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 DjQuattro-SUPER! Zamówiłem słuchawki beats studio. Przyszły na drugi dzień, były ładnie zapakowane. Obydwa klucze serialowe działają na stronie producenta i dźwięk i bass jest MEGA CZYSTY.Wszystko zgodne z opisem 100% oryginalne. Na prawdę polecam zakup. Link to post Share on other sites
ni-ck 0 Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Pragnę przestrzec wszystkich przed zakupami w sklepie X-kom.pl. Ten sklep to totalna tragedia. Jeśli macie szczęście i towar jest sprawny – trafiliście los na loterii. Jednak wystarczy, że towar jest uszkodzony zaczynają się schody. Kupiłem w tym sklepie sprzęt w dniu 30.04.2013 r., który sprzedano mi zepsuty(!) w dodatku zapewne powystawowy lub używany (sądząc po śladach). Nie robiłem problemów i oddałem go do naprawy gwarancyjnej (chociaż musiałem pokonać na własny koszt odległość 180 km). Po bardzo długim oczekiwaniu, otrzymałem go i mimo zapewnień sprzedawcy okazało, że sprzęt wrócił z serwisu uszkodzony(!). Byłem zmuszony ponownie jechać 180 km, aby oddać go do naprawy. Musiałem czekać długi okres czasu na jakikolwiek kontakt ze strony tego, tak zwanego, sklepu. Ale to dopiero początek tej historii. Ci ludzie są tak niekompetentni i bezczelni, że mimo przyjęcia sprzętu do naprawy serwisowej i długiego przebywania w serwisie, nagle zaczęli utrzymywać, że sprzęt wcale nie był uszkodzony (chociaż mam wielu świadków na to, że sprzęt nie działał). Najdziwniejsze jest to, że przyznali, że wykonywali naprawy, nadal utrzymywali, że wszystko jest OK i sprzęt był sprawny. Po kiego grzyba naprawiali sprawny sprzęt? Ci ludzi traktują klientów jak debili, którym można wcisnąć wszystko. W efekcie końcowym, mimo, że kupiłem sprzęt dwa miesiące temu, miałem go może dwa tygodnie. Dziś jest 04.07.2013r. a ja nadal nie mam go u siebie.. W dodatku zostałem narażony na znaczne koszty w związku z przejazdami. Po tym wszystkim kieruję sprawę do Federacji Konsumenta i będę dochodził swoich spraw sądownie. Przestrzegam jednak wszystkich przed zakupami w tym badziewiu, gdyż w razie jakichkolwiek problemów nie będziecie mieli jako klienci żadnych praw i będziecie traktowani jako zło konieczne. Sensowna obsługa w tym sklepie kończy się w momencie wepchnięcia towaru nic nie podejrzewającemu klientowi, później jest zwodzenie, oszukiwanie, bezczelne kłamstwa i „spychologia”. Większą pewność co do jakości i bezpieczeństwa zakupów będziecie mieli po budką z piwem, albo u ruskiej mafii, ale na pewno nie w tym sklepie. Odradzam stanowczo wszystkim jakikolwiek kontakt z tymi krętaczami. Kupujcie u konkurencji, nie będziecie narażeni na szarganie nerwów, zbędne koszty, a przede wszystkim będziecie mieli nowy sprzęt, który DZIAŁA. Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Nie widać tu informacji o tym czy reklamacja była realizowana przez sklep czy oddałes do serwisu producenta. Jak to drugie, to się nie dziwie, że sklep umyl ręce. Zresztą, po kiego oddajesz nowy sprzęt na gware? Kupujesz, nie działa to zwrot i tyle. Sam sobie problem zrobiłeś. Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Poza tym po co jechac 180km? Nie lepiej wyslac kurierem sprzet? Link to post Share on other sites
Prostownik 77 Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Fourth Illusion Polecam kupiłem od niego MSI 680 Lighting, odbiór osobisty wszystko ok karta smiga az milo Link to post Share on other sites
Darius. 224 Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 (edytowane) Abizer Polecam tego użytkownika. Zakupiłem od niego zasilacz XFX Core 550W, wszystko zgodne ze zdjęciami i opisem. Miły kontakt, szybka transakcja. Jeszcze raz polecam Edytowane 10 Lipca 2013 przez Darius. 1 Link to post Share on other sites
warnisty4321 54 Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Polecam użytkownika DJ Quattro, zakupiłem u niego słuchawki Beats by dre monster studio. Oryginałki w okazyjnej cenie. 0 problemów, wysyłka za pobraniem. Jeszcze raz polecam !! Link to post Share on other sites
Pawel7 882 Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 (edytowane) Polecam użytkowników tijiv oraz Wozny Edzio, od obu przesyłki przyszły szybko i wszystko było zgodne z opisem. Edytowane 13 Lipca 2013 przez Pawel7 Link to post Share on other sites
Prostownik 77 Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Polecam Nextassy przedplata poza allegro i wszystko ok Link to post Share on other sites
vertiver 1406 Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Nie polecam osobnika o nicku rysiek-z-klanu dzieciak jest niepoważny rezerwuje przedmiot który miał trafić na allegro po czym kontakt znika, nie ma go na forum Link to post Share on other sites
bujok 20 Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 + dla użytkownika Cz3rw0ny. Szybka wysyłka, sprzęt pierwsza klasa. Link to post Share on other sites
Barto20 39 Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 (edytowane) Polecam użytkownika "gtr76" http://forum.benchmark.pl/user/64485-gtr76/ . Sprzęt zgodny z opisem i szybka wysyłka Edytowane 19 Lipca 2013 przez Barto20 Link to post Share on other sites
EruPL 9 Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 (edytowane) Polecam użytkownika Nextassy (http://forum.benchmark.pl/user/64525-nextassy). Sprzęt zgodny z opisem, trochę utrudniony kontakt (ale jest). Edytowane 19 Lipca 2013 przez EruPL Link to post Share on other sites
X-KOM.PL 5 Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Pragnę przestrzec wszystkich... Odpowiedź na post użytkownika ni-ck udzieliliśmy w odpowiednim wątku: http://forum.benchmark.pl/topic/90538-ostrze%C5%BCenie-dot-sklepu-x-kom/ Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 + dla użytkownika Desperat, wszystko sprawnie, bez problemów, wpłata na konto i gra po weekendzie u mnie Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 (edytowane) Ja z kolei polecam kupującego Barto20 - za natychmiastową wpłatę na dzień przed wysłaniem paczki- dzięki za zaufanie! Edytowane 25 Lipca 2013 przez gtr76 Link to post Share on other sites
Recommended Posts