Invar 86 Napisano 23 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 No to mamy dylemat co do wyboru konsoli. http://www.benchmark.pl/aktualnosci/xbox-one-konsola-polska-cena-zestaw.html PS4. MS olal Polskę, to Polska powinna olać MS. Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 23 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 PS4. MS olal Polskę, to Polska powinna olać MS. KE ? kto kogo olał ? przeciez masz juz oficjalna premiere i to z jakimi bonusami ! Cytuj Link to post Share on other sites
Invar 86 Napisano 23 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 KE ? kto kogo olał ? przeciez masz juz oficjalna premiere i to z jakimi bonusami ! Premiera była w 2013 roku. Dlaczego nie dali konsol w dniu premiery w Polsce? Olali nas i cały nasz rynek. Dla mnie są juz nikim na polu konsolowym. Sony dało nam w dniu premiery konsole, ja kupiłem 2 tygodnie później na zamówienie(niecały tydzień oczekiwania). Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 23 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 (edytowane) Premiera była w 2013 roku. Dlaczego nie dali konsol w dniu premiery w Polsce? Olali nas i cały nasz rynek. Dla mnie są juz nikim na polu konsolowym. Sony dało nam w dniu premiery konsole, ja kupiłem 2 tygodnie później na zamówienie(niecały tydzień oczekiwania). I czekasz do tej pory aż zaczną wydawać gry. Za kilka miesięcy kupowanie nowych konsol zacznie się powoli opłacać a cena i zawartość pakietu od microstoftu jest bardzo ok Edytowane 23 Lipca 2014 przez natsu Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 23 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Invar, taka polityka firmy. Jakby Ci tak zależało to byś sobie konsolę z US lub DE pociągnął. Cytuj Link to post Share on other sites
szatkus 282 Napisano 23 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Mam zagadkę panowie. Gram sobie właśnie w Lifeless Planet (swoją drogą zapowiada się ciekawie), mam Athlona 651K@3.3GHz. Tak na oko ze dwa razy mocniejszy niż w konsolach (chociaż kiedyś słyszałem, że konsolowe cepy działają na 2.4GHz, ale w takim wypadku mój jest z luzem 50% mocniejszy) W wielu miejscach są spadki do 20-30 FPS, jakim cudem koleś puścił to na Xbone w 30 FPS? Cytuj Link to post Share on other sites
Invar 86 Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Invar, taka polityka firmy. Jakby Ci tak zależało to byś sobie konsolę z US lub DE pociągnął. Zamowilbym, a co z gwarancją? Wysyłać do DE albo US? Zbankrutowalbym. Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 nikogo chłopczyku kolorowy nie olali... premiera pierwotna była tylko w 13 krajach i zaoszczędzili dzięki temu sytuacji jakie były z ps4 , że brakowało ich w sklepach bo premiera była na cały świat i po prostu urządzeń było mało.. tak samo dzięki temu są teraz bardziej przygotowani na przyjęcie nowych graczy online - a nie co chwila crashe serwerow i wieczne "konserwacje" oraz mogą dzęki temu sprzedawać teraz w nowych krajach lepsze zestawy (via u nas bez kinect i fajne bundle) już o lepszej scenie startowej i o niebo lepszym zestawie gier na start nie wspomnę... A co do Twojego pisania o gwarancję - to zobacz jak wygląda sytuacja z PS4 to się posikać ze śmiechu można a jedno co Ci w tym temacie powiem to to , że XONE jest praktycznie bezawaryjny czego o ps4 powiedzieć nie można dobrze napisał BIGI - taka polityka dystrybucyjna firmy i nikogo nie olewają i jest to bardzo przemyślane BTW - wszystkie konsole poprzednich generacji miały premiery tez NIE GLOBALNE i nikt nie pisał takich farmazonów 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Invar 86 Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 A co do Twojego pisania o gwarancję - to zobacz jak wygląda sytuacja z PS4 to się posikać ze śmiechu można a jedno co Ci w tym temacie powiem to to , że XONE jest praktycznie bezawaryjny czego o ps4 powiedzieć nie można Stwierdzasz to po kilku miesiącach... Seems legit... LOL Takie argumenty do mnie nie przemawiają. Nie znam osoby, która wysłałaby na gwarancję PS4... A XBONE nie ma w Polsce, więc co tu porównywać? Coś co jest w sprzedaży, do czegoś, czego nie ma?(mówię o Polsce, sprowadzanie zza granicy mnie nie interesuje) Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 W sklepie sprzedajemy i Xone i ps4 od dawna i nie ma problemu z dostępnością i serwisem Xone w dystrybucji jest już od dawna - gwarancja załatwiana przez dystrybutora (tutaj to AB) wzorowo - nie trzeba wysyłać za granicę Ps4 znam już 2 osoby co oddały na gwarancje Wystarczy trochę poczytać branżowych stronek i fora aby mieć pełny obraz tego jak to wygląda na zachodzie - ps4 sypią się jak przysłowiowe domki w Jugosławii czego o Xone nie można powiedzieć (była tylko jena pierwsza partia z wadą fabryczna czytnika) Jedyne uszkodzone xone jakie można spotkać na zagranicznych forach i serwisach aukcyjnych to te z błędem aktualizacji które powstały przez lekkomyślność właścicieli, a Ps4 co druga to BLOD-em lub uwalonym zasilaczem bądź z dropami na ekranie bądź uwalonym HDMI... I nie szukaj na siłę dziury w całym bo gadanie "więc co tu porównywać? Coś co jest w sprzedaży, do czegoś, czego nie ma?(mówię o Polsce, sprowadzanie zza granicy mnie nie interesuje)" jest gadaniem farmazonów gdyż można od dawna kupić Xone u AB i to wszystko prze nich załatwiać w razie W... O TYM ŻĘ W KAŻDYM NEONECIE KUPISZ XONE OD PRAWIE PÓŁ ROKU NIE WSPOMNĘ... TAK SAMO GRY i to zdane "Stwierdzasz to po kilku miesiącach..." tak stwierdzam - ze ps4 jest o wiele bardziej awaryjne od Xbox-a Moja rada - oszczędź już sobie już wstydu bo aż się szkoda robi ja się czyta takie bzdety... Twoja znajomość tematu jest po prostu Ż A Ł O S N A 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Amen! Cytuj Link to post Share on other sites
Invar 86 Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Widzę, że nic nie można powiedzieć złego na Xklocka bo zaczyna tobie wypływac jad Problem z HDMI? To przez złe kable - problem, który można rozwiązać samemu. Ale po co masz się dowiadywać skoro lepiej pluc jadem na PS4 jakie one jest złe... Tak w ogóle piszesz o problemach PS4 z pierwszej partii. Ale Xklocek jest przecież najlepszy i nie wspomnisz nic o setkach problemów z NAPĘDEM. Wiem jedno. Z fanboyem nigdy nie wygram i jesteś doskonałym tego przykładem. EOT. Cytuj Link to post Share on other sites
alano 34 Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 (edytowane) Szkoda, że nie można dawać ujemnych punktów reputacji gostek nawet nie doczytałeś do końca posta albo masz problem ze zrozumieniem? http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,16328551,List_czytelnika__O_problemach_z_naprawa_PlayStation.html Edytowane 25 Lipca 2014 przez alano Cytuj Link to post Share on other sites
Invar 86 Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Szkoda, że nie można dawać ujemnych punktów reputacji gostek nawet nie doczytałeś do końca posta albo masz problem ze zrozumieniem? http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,16328551,List_czytelnika__O_problemach_z_naprawa_PlayStation.html Co ma nieudolna wysyłka do psujących się konsol? Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Ale Xklocek jest przecież najlepszy i nie wspomnisz nic o setkach problemów z NAPĘDEM. chłopie zaczynam naprawdę poważnie wątpić w twoją inteligencję poczytaj mój ostatni post CAŁY była to wada produkjcyjna w jednej partii tylko (około 10000 konsol) Z fanboyem nigdy nie wygram i jesteś doskonałym tego przykładem fanboy ? poczytaj mój profil i przestań już naprawdę pajacować... Mam zawsze WSZYSTKIE KONSOLE ! i kupię XONE I PS4 - mam ps3 i x360 i uwielbiam te konsole praktycznie tak samo Ja nie mówię, że PS4 jest FEEEE i w ogóle bo nie jest i jest Ekstra sprzętem i Ty mnie będziesz od fanboy-i tutaj wytykał ???... ja się odnoszę do Twoich arcy-śmiesznych wypowiedzi odnośnie XONE o jakiś olaniach i braku możliwości zakupu itp itd + dokładam kilka ciekawych faktów odnośnie tak wychwalanego przez ciebie PS4, że tak wcale ciekawie nie jest , a oficjalna premiera XONE jescze przed nami i wtedy się zrobi ciekawie jak wystartuje w innych państwach (już sprzedaż skoczyła 2x po zmniejszeniu ceny i braku kinecta a to nadal 13 krajów) Problem z HDMI? To przez złe kable - problem, który można rozwiązać samemu nie wiesz o czym piszesz... "złe kable" Co ma nieudolna wysyłka do psujących się konsol? nie jedna nieudolna lecz jest tych tematów wiele a ma to do tego, że serwis sony zawsze był niczym w porownaniu z M$ - już sam fakt "EXTRA" pudełek zwrotnych to kpina (sprzedaj taką później ) - serwis sony działa tak - podłaczą i sprawdzą - działa do odeślą , a że zasilacz ma śpiewające cewki to już lacha na to tak samo z terkoczącym BR MS w 90% wymienia całe konsole - wyjątkiem są tylko wymiany napędów a i zawsze dają bonusy jak klucze na gry czy GOLDY XBL - wszystko w nowych pudełkach FABRYCZNYCH/SKLEPOWYCH Tak w ogóle piszesz o problemach PS4 z pierwszej partii BLOD i zasilacze to nie tylko pierwsza partia... Widzę, że nic nie można powiedzieć złego na Xklocka bo zaczyna tobie wypływac jad Ty nie gadasz nic złego - TY gadasz po prostu SMIECI nie mające nic wspólnego z rzeczywistością - co zdanie to bullshit a takie coś i głupotę tępić będę zawsze Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Skoro Tommego się określa fanboyem X, to Ciebie określę fanboyem Sony. Ja jestem fanboyem kiełbasy ze sztamurdą. Zapraszam do dyskusji. PS a swoją drogą XONE to naprawdę fajna konsolka 2 Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 hmmmmmmm kiełbatron z musztardą Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 jaram się: http://youtu.be/eADLVIAhvag 2 Cytuj Link to post Share on other sites
sshadowek 127 Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 http://gry.onet.pl/gamescom-2014-relacja-na-zywo-z-konferencji-microsoftu/f4pvbWarto sie zapoznać.Nowy Tomb Raider tylko na XONE Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13222 Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 http://www.ppe.pl/news-30247-rise_of_the_tomb_raider_tylko_na_xboksa_one__to_nie_czasowy_ex__aktualizacja__2_.html Chyba ich suty pieką! Cytuj Link to post Share on other sites
Invar 86 Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) http://www.ppe.pl/news-30247-rise_of_the_tomb_raider_tylko_na_xboksa_one__to_nie_czasowy_ex__aktualizacja__2_.html Chyba ich suty pieką! Twórcy gry chyba lubią skazywac siebie na porażkę albo M$ nie ma co z pieniędzmi robić. Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez Invar Cytuj Link to post Share on other sites
spupkow12 6 Napisano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Czytałem, jakiś update, że ejdnak wydadzą Lare na PC i PS4(znaczy na ps4 na pewno a z pc nie jestem pewien) czy to prawda? Cytuj Link to post Share on other sites
Invar 86 Napisano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Czytałem, jakiś update, że ejdnak wydadzą Lare na PC i PS4(znaczy na ps4 na pewno a z pc nie jestem pewien) czy to prawda? Nie wydadzą. BTW. Tylko ja mam wrażenie, że to będzie niepelnoprawna Lara? Taka odskocznia od prawdziwego tytułu. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Jest sprostowanie. To była PRowa gra słów. Cytuj Link to post Share on other sites
fenikz 12 Napisano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 wyjdzie co najwyżej na PC (w końcu to też platforma MS), na PS4 nie ma co za bardzo marzyć Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts