Gość effendi360 Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 http://sparkcomms.co.uk/wp/wp-content/uploads/2013/03/bear-sorry-bea_1229953409765.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/06/969d10f5117797104513b72093beaadc_original.jpg?1371630122 1 Cytuj Link to post Share on other sites
piterrrxd 2308 Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 (edytowane) Bardziej interesujące start-titles, w tym kilka ciekawych całkowicie nowych marek (Quantum Break, Ryse), a nie tylko odświeżanie ogranych tytułów. Lepsza infrastruktura sieciowa (dopóki Sony nie udowodni że PSN, dorównał Live utrzymujemy stan z obecnej generacji). to czy sa bardziej interesujace to jest subiektywna opinia, dla mnie o wiele bardziej interesujace są te z ps4. uzytkownicy liva placac wmowili sobie że mają lepszą uslugę Wreszcie duuużo wygodniejszy pad, większy i z asymetrycznymi gałkami. znowu kwestia gustu, dla mnie ds4 z poprawionymi gałkami i spustami jest teraz padem idealnym. z tego co wiem to na razie to był jeden błąd który szybko naprawili reszta to same dobre rozwiązania znasz więcej tych negatywnych ? przymusowy kinect, slaba specyfikacja, wysoka cena, zewnetrzny zasilacz Edytowane 24 Czerwca 2013 przez Wulfen 1 Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 uzytkownicy liva placac wmowili sobie że mają lepszą uslugę bo Live jest o wiele lepszy jakościowo (chodzi o rozgrywkę sieciową) jak i w aspekcie bezpieczeństwa a teraz spróbuj pograć na PSN od dziś od 18:30 do jutra... "bicz pliz"...takie jaja w 2013 wieku by nie mieli zapasowych serwerowni... I przypomnij sobie kilkudziesięcio dniowy atak na PSN... Noż kur.. super zabezpieczenia i w dodatku wyciek numeru kart kredytowych... Przestań już smucić w tym temacie bo darmowe nie oznacza tutaj wcale lepsze... znowu kwestia gustu, dla mnie ds4 z poprawionymi gałkami i spustami jest teraz padem idealnym. Mam się śmiać czy płakać ? Nie trzymał w ręce a już ma faworyta... geniusz głupoty... zewnetrzny zasilacz dlatego ps3 slim i SS to strasznie gorące konsole w których NADAL WYSTĘPUJE ylod czego w xboxach od 2009 roku w kwestii RROD nie można powiedzieć 1 Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Akurat Sony to mam wrażenie, że stosuje dużo gorszy stop jako spoiwo (YLOD). Jak się czyści pady na Xboxie to cyna jest kleista, w przypadku konsol Sony cyna się skrusza. Mimo że sama płyta od PlayStation jest grubsza i lepiej oddaje ciepło, a więc w teorii PCB jest lepsze. To faktycznie od 2009 roku produkcji nie spotkałem Xboxa z RROD/E74, a Slimów (zwłaszcza tych 2xxx) robiłem już dziesiątki, jak nie setki. Zresztą wystarczy popatrzeć na samo wykonanie obudów konsol, Xbox 360S nie ustępuje starszej odmianie w żadnej kwestii... mało tego, plastiki wydają się lepsze. Podczas gdy Sony tnie koszty na czym może i każda kolejna wersja konsoli, coś traci. PS: Dawajcie ostrzeżenia im, bo nie mogę... Wulfen i jego urojony świat, ośmiesza się w kolejnym poście, a taki Deus91Ex jeszcze go plusuje za to... banda fanatyków. Cytuj Link to post Share on other sites
Light56 56 Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Za 2-3 lata będzie można stwierdzić która konsola jest bardziej przyjazna dla graczy 2 Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Dokladnie w obecnej generacji mam swojego faworyta i moze on byc u każdego inny gdyż konsole idą leb w leb ale takie bezsensowne gadanie wulfena to juz bzdury ja osobiście narazie jestem za ps4 Cytuj Link to post Share on other sites
kamil330i 53 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 2 Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 a widziałeś takie coś w x360 w którym sterowanie głosem masz od wprowadzenia kinect czyli od 3 lat ? Bullshit... Cytuj Link to post Share on other sites
kamil330i 53 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Oj tam oj tam mam Xboxa 360 z Kinectem ale poza grą jest odłączony a podobno, w Xbox one ma być obowiązkowy kinect jak słyszałem. A tak ogólnie to jest dla śmiechu więc niema się co unosić Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 (edytowane) Mam się śmiać czy płakać ? Nie trzymał w ręce a już ma faworyta... geniusz głupoty... jak ktos wyglasza takie opinie tylko w przeciwna strone to tommy t nie ma nic przeciwko nie musze trzymac pada w rece zeby go ocenic. Wiadomo że ogolnym ksztaltem nie wiele sie rozni od ds3( ds4 jest jedynie trochę wiekszy), za to ma wklesle analogi i lepsze spusty. jak i w aspekcie bezpieczeństwa na jakiej podstawie tak uwazasz? I przypomnij sobie kilkudziesięcio dniowy atak na PSN... szczerze mowiac to nie mialbym nic przeciwko gdyby to sie powtorzylo, przynajmniej dostalbym jakies darmowe gierki od sony Noż kur.. super zabezpieczenia a skad wiesz ze XBL jest lepiej zabezpieczony? i w dodatku wyciek numeru kart kredytowych... wyciekly dane osobowe a nie numery kart kredytowych Przestań już smucić w tym temacie bo darmowe nie oznacza tutaj wcale lepsze... czyli mam glosic jedyna sluszna prawde objawiona. Live jest lepszy i koniec dlatego ps3 slim i SS to strasznie gorące konsole w których NADAL WYSTĘPUJE ylod czego w xboxach od 2009 roku w kwestii RROD nie można powiedzieć wcale nie wystepuje i koniec! prosze o jakies dane na ten temat Edytowane 27 Czerwca 2013 przez Wulfen 1 Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 1) Pieprzysz pieprzysz pieprzysz.... nawet żenujące wady PSN, obracasz na plus... jesteś 40-parę dni pozbawiony usługi, narażony na wyciek ważnych danych personalnych, a ty się cieszysz bo ci dadzą za darmo grę o wartości 50zł? Zresztą online przez PSN to lagi, lagi i jeszcze raz lagi... to samo łącze, XBL i zero problemów. Pomijam już np. ofertę tytułów Arcade, która na konsoli MS prezentuje się dużo lepiej. 2) NIGDY nie widziałem Xbox'a 360S z RROD, za to robiłem już kilkanaście wymian GPU w PS3 Slim, chociaż fakt faktem były to wersje 2000 i 2500. Prawdą jest też to że Super Slim (4000) "wyje" jak szalona, nie tylko przez układ chłodzenia ale również napęd. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 wcale nie wystepuje i koniec! prosze o jakies dane na ten temat Wulfen - znajdzi mi chociaz jednego X360 od 2009 z roodem na allegro PS3 z ylod-em (slimow), jest MASA... i nie tylko ylod ,bo czesty jesta jest przypadłość czujnika term który rozpedza wentylator na 5 bieg i włacza termozabezpiecznie - ale na to jest mały patent o którym na bank się tutaj nie dowiesz no i jest jeszcze odmiana ylod tylko, że freezuje konsole wszystko to się daje do jedengo wora : Sam kiedyś jak jeszcze robilem na serwisie to skupowaliśmy tego w setkach do wymian układow RSX (bo sam reflow w przypadku ps3 niewieledaje ze wzgledu ze siadaja kule miedzy rdzeniem a bga a nie medzy bga a pcb jak w xbox) gdyż ten układ jest w miare tani i naprawa była opłacalna jeszcze jakieś argumenty ? Bo to Twoje "WCALE" brzmi tutaj śmiesznie i po tym widzę,że dalsza dyskusja z Tobą nie ma sensu jak to co gadasz to typowe bzdury... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 W Super Slimie też będzie niedługo wesoło, bo Sony zaliczyło apogeum cięcia kosztów i RSX nie ma nawet IHS'a (chociaż to plus, bo nie trzeba będzie zdejmować do reballa <lol2>), ale grzeją się mu pamiątki strasznie przez to i wentyl też rozkręca się wesoło. Cytuj Link to post Share on other sites
kamil330i 53 Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 (edytowane) Ja też nie widziałem żadnego x360 slim z rrodem Jedynie tylko były problemy z tacką na płyty. Edytowane 27 Czerwca 2013 przez kamil330i Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 jest na to patent na 3 minuty wyciagasz gymkę od tacki z napedu i myjksze ją mydłem by odtłuścić i nakładasz znów 100% skutecznośći w każdym X-e Cytuj Link to post Share on other sites
kamil330i 53 Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Dzięki za patent mi się nic nie dzieje ale wiem że kiedyś o tych tackach mówiono Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 online przez PSN to lagi, lagi Właśnie dorwałem super slim, ale syf a tekken 5 online laguje jak... Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Pograj na niej dłużej w środku ciepłego dnia, to poznasz kolejny urok super slima Cytuj Link to post Share on other sites
kamil330i 53 Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Co racja to racja tylko trzeba przyznać plus że multi i funkcje w necie darmowe na ps3 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 CO JEST darmowe. Chciałem pograć w last of us. podaj kod. Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Jak masz za darmo gó**o na ziemi, to też podniesiesz i zjesz bo jest za darmo? Czy wolisz jednak zapłacić np. za czekoladę? To idealnie oddaje (w obecnej generacji) porównanie PSN z XBL... 2 Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Idealne porownanie A ja czekam nadal, aż MITOMAN Wulfen potwierdzi swoja teorie o bezawaryjności ps3 wliczajac to modele Slim ... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts