Invar 86 Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 wyjdzie co najwyżej na PC (w końcu to też platforma MS), na PS4 nie ma co za bardzo marzyć Da mu ktoś odpocząć od forum za wygadywanie glupot? Cytuj Link to post Share on other sites
fenikz 12 Napisano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 sam Spencer mówił, że nie inwestowaliby w TR, jeśli miało by to wyjść na inne platformy niż Microsoftu ale szansa zawsze jest, przecież nie pisałem że na 100% nie wyjdzie na Sony konsole, tak czy siak SE niczego takiego jeszcze nie ogłosiło. Cytuj Link to post Share on other sites
Invar 86 Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) sam Spencer mówił, że nie inwestowaliby w TR, jeśli miało by to wyjść na inne platformy niż Microsoftu ale szansa zawsze jest, przecież nie pisałem że na 100% nie wyjdzie na Sony konsole, tak czy siak SE niczego takiego jeszcze nie ogłosiło. Nie wiem jaki masz cel w swoim trollowaniu, ale cierpliwość modów kiedyś się skończy. Mi się wydaje, że nie masz żadnej konsoli i próbujesz się wyklocac, pewnie sam nie wiesz po co i dlaczego się klocisz... Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez Invar Cytuj Link to post Share on other sites
patrycjusz89 0 Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 http://www.eurogamer.pl/articles/2014-08-27-szczera-rozmowa-o-xbox-one-i-ps4-z-dyrektorem-technicznym-metro-redux Ps4 ma lepsza jakosc czy mi sie wydaje? Bo jutro jak dobrze pujdzie to kupuje ps4 lub xOne ale narazie 80% na ps4. Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13232 Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 PS4 1080p a XO 912p. Mniejsza rozdzielczość. Cytuj Link to post Share on other sites
Łukasz9365 4 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Jak kogoś to interesuje to jest juz polskie menu w Xone Cytuj Link to post Share on other sites
Invar 86 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Jak kogoś to interesuje to jest juz polskie menu w Xone Po tylu miesiącach dodali polski język? Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Po tylu miesiącach dodali polski język? bo polska Polska premiera za kilka dni ? Czasem aż się dziwie, że inni się dziwią... Cytuj Link to post Share on other sites
alladen 19 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 (edytowane) bo polska Polska premiera za kilka dni ? Czasem aż się dziwie, że inni się dziwią... Śmieszniej byłoby gdyby grubo przed premierą konsola miała język polski. Edytowane 1 Września 2014 przez alladen Cytuj Link to post Share on other sites
Invar 86 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 bo polska Polska premiera za kilka dni ? Czasem aż się dziwie, że inni się dziwią... A zapomniałem, jak coś złego się powie to od razu pojawiasz się ty w obronę klocka. Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 No bo ja nie zapomniałem, że jak tylko pojawisz się Ty to trzeba prostować te Twoje "ynteligentne" inaczej wypowiedzi... Cytuj Link to post Share on other sites
Invar 86 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 No bo ja nie zapomniałem, że jak tylko pojawisz się Ty to trzeba prostować te Twoje "ynteligentne" inaczej wypowiedzi... Eh... Dalej to samo... Szukasz zaczepki to wyjdź na ulicę, a nie rzucasz się na forum, serio Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 ja szukam zaczepki ??? ja C i tylko powiedziałem, dlaczego teraz wprowadzili język PL w XONE a Ty w tym już zwąchałeś moje "złe zamiary" Zawsze mi poprawiasz humor 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Polhar 9 Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Nie rozumiem tej fali hejty w stronę Xboxa bo konsola jest trochę słabsza, a wszyscy chwalą PS4 za 1080p, a np. w BF'ie 4 PS4 miało 900p tak samo będize z Wiedźminem. Cytuj Link to post Share on other sites
bossk 1099 Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 ja tez nie rozumiem, z korzyscia dla wszystkich (graczy) byloby, gdyby na rynku bylya konkurencja, 3-4 konsole (chociaz jest to na dzisiaj nie realne, chyba ze Sega zaryzykuje, badz Samsung sie zdecyduje na wejscie na rynek konsol, a mial na to ochote juz kilka dobrych lat temu). W chwili obecnej mamy klocka i ps4, Nintendo Wii U to troche inny target i raczej konsola kupowana jako dodatek do ps4/ xone lub pc. Jezeli Microsoft zrezygnuje w przyszlosci z konsol (mam nadzieje ze nie), to bedziemy mieli monopol, a on nigdy nie konczy sie dobrze. Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 chyba ze Sega zaryzykuje Już nie te czasy - sega nie ma takiego kapitału by wjechać na rynek z nowym Hardware przy dzisiejszej konkurencji Oni ledwo co na rynku software siedzą... Cytuj Link to post Share on other sites
Polhar 9 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Już nie te czasy - sega nie ma takiego kapitału by wjechać na rynek z nowym Hardware przy dzisiejszej konkurencji Oni ledwo co na rynku software siedzą... A Atari ? Oni chyba 3 razy ogłaszali upadłość. A to przecież na Atari wychodziły pierwsze Mariany. Świat jest taki okrutny, ale co poradzić. Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Jak dla mnie jedyne firmy jakie by miały jako takie szanse wskoczyć w ten rynek hardware to Apple lub Samsung Ich na to stać Ale jak widać tego nie robią bo by było naprawdę ciężko dorównać marką PlayStation lub Xbox Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13232 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Gdyby tylko Wii U się trochę otworzyło . . . A nie robiło gier dla siebie. Cytuj Link to post Share on other sites
szatkus 282 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Jak dla mnie jedyne firmy jakie by miały jako takie szanse wskoczyć w ten rynek hardware to Apple lub Samsung Ich na to stać Ale jak widać tego nie robią bo by było naprawdę ciężko dorównać marką PlayStation lub Xbox Apple już kiedyś wypuściło swoją konsolę. To nie jest firma, która potrafiłaby przygotować produkt dla przeciętnego gracza. Samsung jak coś zrobi to pewnie wysmaży takie API, że jak zwykle nikt nie będzie chciał tworzyć gier na ich platformę Cytuj Link to post Share on other sites
Polhar 9 Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Jak dla mnie jedyne firmy jakie by miały jako takie szanse wskoczyć w ten rynek hardware to Apple lub Samsung Ich na to stać Ale jak widać tego nie robią bo by było naprawdę ciężko dorównać marką PlayStation lub Xbox http://pl.wikipedia.org/wiki/Apple_Bandai_Pippin Prosz konsola Jobs'a. Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 spoko Panasonic też miał swoją chodzi mi o coś innego - o to, że to jedyne firmy , które mogłyby podjąć walkę o ten rynek jako nowi gracze na DZIŚ DZIEŃ - jako jedyni którzy mają i technologie i pieniądze pozwalające na taki skok Cytuj Link to post Share on other sites
bossk 1099 Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Tommy ma racje, Apple i Samsung (no moze jeszcze LG) to na dzien dzisiejszy jedyne firmy mogace pokusic sie o wypuszczenie konsoli. Patrzac, ze na rynku jest dwoch duzych graczy i Nintendo, ktore o ile na rynku konsol przenosnych kroluje i nie zaszkodzily mu smartfony, to na rynku konsol stacjonarnych celuje raczej w swpich wiernych fanow i nie zamierza bezposrednio konkurowac z Sony czy MS, to konkurencja jest duzo mniejsza niz np. w branzy RTV. Ja wiem ze nie mozna rynku konsol bezposrednio porownac do rynku telewizorow, niemniej wydaje mi sie ze istnieje mozliwosc na odniesienie na tym rynku sukcesu. Pamietacie jak powstal PSX ? Cytuj Link to post Share on other sites
szatkus 282 Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 spoko Panasonic też miał swoją chodzi mi o coś innego - o to, że to jedyne firmy , które mogłyby podjąć walkę o ten rynek jako nowi gracze na DZIŚ DZIEŃ - jako jedyni którzy mają i technologie i pieniądze pozwalające na taki skok Te firmy mają tylko pieniądze, a nie technologie potrzebne do stworzenia konsoli. MS jako punkt startu miało DX, Sony wzięło know-how od Nintendo. Cała reszta wskoczyła w rynek konsol u ich początków, kiedy próg wejścia był o wiele niższy. Sama możliwość produkcji sprzętu to za mało (tym bardziej, że konsole są zwykle sklepane z komponentów od kilku podwykonawców). Samsung w najlepszym wypadku mógłby wypuścić coś na kształt Ouya. Poza tym ma w tej materii inne plany (ale to już za NDA) Z firm, które dzisiaj istnieją Nvidia może byłaby w stanie stworzyć nową konsolę. Ewentualnie któryś z gigantów gier w stylu EA. Cytuj Link to post Share on other sites
bossk 1099 Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Nvidia ma swojego "shielda", moze zdecyduje sie na wejscie w konsole stacjonarne, AMD to nie grozi, steam tworzy steamboxa. Byloby ciekawie gdyby np EA wypuscila wlasna konsole - wszystkie gry tylko na PC i jak exclusivy na wlasna konsole, byloby ciekawie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts