gtxxor 3481 Napisano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Pieprzy bzdety, opierając swoje "argumenty" na abstrakcji. Na tezach, które na 99,9% nigdy się nie sprawdzą. Za dużo kleju wąchał. Wypuszczenie łatki, likwidującej konieczność połączenia z netem to "gdybanie", ale wyłączenie Xbox Live za 5 lat "pewne". Gość pieprzy trzy po trzy. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Ta wypowiedź. http://youtu.be/xcocQdD63i4?t=8m25s Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 nie no super, DR3 odpalany na gtx700 chodził w 15 fps ciekawe jak bedzie chodzil na prawdziwych bebechach Xone It's not running on actual Xbox One hardware, and the staff on-site describes the hardware platform as a "PC debugging environment".There's tearing all across the screen, even during menus. Mowing multiple enemies down with a vehicle results in circa 15FPS performance as well - so let's assume the target is 30FPS here. Also, reflections on windows and the checkered floors around cafes update at half the usual frame-rate, which makes the presentation look incredibly choppy. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-hands-on-with-xbox-one Cytuj Link to post Share on other sites
HudyBoy 15 Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Porażka na całej lini ten cały last on . Co mi się w tym wszystkim podoba to że sony się podniesie finansowo a M$ stracił żyłe złota . Cytuj Link to post Share on other sites
szatkus 282 Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 nie no super, DR3 odpalany na gtx700 chodził w 15 fps ciekawe jak bedzie chodzil na prawdziwych bebechach Xone To o niczym nie świadczy, debug mode potrafi być tak ciężki, że i tak nieźle, że wyciągnęli te 15 klatek. Cytuj Link to post Share on other sites
Numik 400 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 (edytowane) http://www.giantbomb.com/articles/microsoft-to-pull-complete-reversal-on-xbox-one-dr/1100-4673/ Hmm... strona padła xD Edytowane 19 Czerwca 2013 przez Numik Cytuj Link to post Share on other sites
Light56 56 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Nie potwierdzone • No more always online requirement• The console no longer has to check in every 24 hours• All game discs will work on Xbox One as they do on Xbox 360• An Internet connection is only required when initially setting up the console• All downloaded games will function the same when online or offline• No additional restrictions on trading games or loaning discs• Region locks have been dropped Czekam na nowy flame w sieci Edytowane 19 Czerwca 2013 przez Light56 Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Czekam na nowy flame w sieci Tobie chyba to fanbojstwo do reszty przysłoniło gały... Każde dziecko wie że zasady konkurencji, wymagają uczynienia swojej oferty możliwie jak najatrakcyjniejszą na tle rywala. Sony odgrażało się DRM (przecieki), więc MS który pierwszy przedstawił konsole podjął takie ryzyko. Teraz MS zwyczajnie dopasował się do tego, co oferuje konkurencja. Czy wiesz że wg. wstępnych założeń jedyną jednostką obliczeniową w PS3 miałbyć procesor Cell pełniący "obowiązki" APU? Jednak po, tym jak okazało się jak mocny (na swoje czasy) układ graficzny będzie "siedział" w X360, Sony w porozumieniu z NV na prędce wymyślili RSX, który jest niczym innym jak podkręconym 7800GTX ze zwężoną szyną pamięci. Sony dopasowało się do warunków stawianych przez konkurencję, teraz mamy sytuację odwrotną. Cytuj Link to post Share on other sites
Numik 400 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Już potwierdzone. http://news.xbox.com/2013/06/update Edytowane 19 Czerwca 2013 przez Numik Cytuj Link to post Share on other sites
Light56 56 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 (edytowane) http://news.xbox.com/2013/06/update Miłego czytania Mało pre-orderów dało M$ do myślenia. Edytowane 19 Czerwca 2013 przez Light56 Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Wracając do mojej wypowiedzi... to co ujrzeliśmy teraz to PROTOTYPY konsol i ich środowisk, to co ujrzymy na rynku może się od pierwowzorów znacznie różnić... Pamiętacie 'peestrójkowy' pad-boomerang? 2 porty HDMI w prezentacyjnym egzemplarzu? 3 porty Ethernet albo 6 USB? Pokażcie mi na rynku jakąkolwiek wersję PS3 z takim wyposażeniem. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 An internet connection will not be required to play offline Xbox One games – After a one-time system set-up with a new Xbox One, you can play any disc based game without ever connecting online again. There is no 24 hour connection requirement and you can take your Xbox One anywhere you want and play your games, just like on Xbox 360. Trade-in, lend, resell, gift, and rent disc based games just like you do today – There will be no limitations to using and sharing games, it will work just as it does today on Xbox 360. http://www.lucasgsm.pl/images/stories/1/ok.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Ciekawe czy jest to równoznaczne z tym że będę mógł kupić sobie w naszym grajdołku XONE na gwiazdkę... Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Smutne jednak, że jedynie głos portfela coś znaczy. Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 (edytowane) ale jaja microsoft pękł niech jeszcze tylko dadzą drugie apu aby wydajnością zrównać się z ps4 i będzie ok Edytowane 19 Czerwca 2013 przez Wulfen Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Komentarze radzę czytać. http://www.gamespot.com/news/microsoft-changing-xbox-one-policies-6410472 Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 A myślisz że Sony to charytatywnie PS4 wypuszcza w trosce o graczy? Biz is biz... Ja się cieszę tylko z tego że będzie na tym rynku jakaś konkurencja. Jeszcze niech nie wciskają mi Kinecta w bundle z konsolą i biorę klocka. ale jaja microsoft pękł niech jeszcze tylko dadzą drugie apu aby wydajnością zrównać się z ps4 i będzie ok Jeszcze niech do PS4 wrzucą ze 3 takie APU żeby wydajność zrównać z rozsądnym "gaming RIG"... Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 No i M$ sie wycofał z inwigilacji raz na 24h i będzie można odsprzedawać normalnie gry ! Cytuj Link to post Share on other sites
Light56 56 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 (edytowane) PS4 vs X1 Round 2 FIGHT Ale to praktycznie nie zmienia nic, bo już wiadomo, że nie warto ufać M$, za to ma graczy za przeproszeniem w du**e i nie wiadomo co mu odwali za kilka lat. Sony zrobiło sobie fatality na MS podczas e3, gdzie cały świat oglądał. Taki artykuł aż tak dobrze się nie rozejdzie. Nie zdziwiłoby mnie gdyby teraz EA znowu dodała online passy Ja się ciesze przynajmniej że tematy ożyją Edytowane 19 Czerwca 2013 przez Light56 Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Nie jest tajemnicą, że ja w tej kwestii bardzo poważnie zastanowię się nad zaufaniem XONE... dlaczego? Prozaiczny powód, jeśli nowy "DualShock" będzie tak samo niewygodny jak obecny, to zwyczajnie nie jestem w stanie na tym grać. Do tego mega jestem ciekawy co pokaże Quantum Break i nowa Forza. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 http://www.giantbomb.com/articles/microsoft-to-pull-complete-reversal-on-xbox-one-dr/1100-4673/ The tug-of-war between Microsoft and Sony just got more interesting. Multiple sources inform me Microsoft will announce what amounts to a complete reversal on its DRM policies for Xbox One today. What does this mean? No more always online requirement The console no longer has to check in every 24 hours All game discs will work on Xbox One as they do on Xbox 360 An Internet connection is only required when initially setting up the console All downloaded games will function the same when online or offline No additional restrictions on trading games or loaning discs Region locks have been dropped Cytuj Link to post Share on other sites
Numik 400 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Ja nadal nie biorę XBoxa One pod uwagę z trzech powodów: 1. Nadal mają w nosie twórców indie - muszą podpisać cyrograf z jakimś wydawcą lub Microsoftem. 2. Kinect 2.0 nadal wymagany - nie mam zamiaru płacić dodatkowych 100Euro za coś co jest kompletnie zbędne z punktu widzenia gracza takiego jak ja. 3. Ciągle nie wiadomo kiedy będzie można kupić nowego XBoxa w Polsce. @effendi Sprawdź kilka postów wyżej Edytowane 19 Czerwca 2013 przez Numik Cytuj Link to post Share on other sites
Light56 56 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Za to nowy DualShock 4 ma touchpad, a to jest krok w przód względem pada od X1. Beka jednak z tych wynioslych tekstow "we have listened to your feedback". go**o kurva (pardon my french), glowy sie pewnie posypaly jak zarzad zobaczyl slupki zamowien przedpremierowych i to jaki public image ma MS w internecie obecnie. Takie kity to tylko M$ może wciskać. Edytowane 19 Czerwca 2013 przez Light56 Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 bądz co badz to też zasługa sony Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Jeszcze niech do PS4 wrzucą ze 3 takie APU żeby wydajność zrównać z rozsądnym "gaming RIG"... tytan jest najwyzej 2 razy mocniejszy od ps4, czyli roznica jak miedzy ps4 a xone jestem ciekawy co pokaże nowa Forza to co zwykle Edytowane 19 Czerwca 2013 przez Wulfen Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts