dodo 20732 Napisano 26 Kwietnia Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 13 godzin temu, kubbak napisał: Samo siodełko ci nie odpowiada czy coś innego powoduje dyskomfort? Dłonie bolą, nad kolanami ciut Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 27 Kwietnia Udostępnij Napisano 27 Kwietnia Dłonie - grubsza owijka + wkładki żelowe + rękawiczki, nad kolanami - mięśnie czy staw? Jeżeli mięśnie to regeneracja + masaże, jeżeli bardziej staw to spróbuj przesunąć do przodu siodełko. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 27 Kwietnia Udostępnij Napisano 27 Kwietnia Ostatnio wpadł mi taki wosk do gravela. Baaardzo wydajny (200+300km+). Napęd cichutki.Nic się nie przylepia do łańcucha piasty. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
maku1980 392 Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia W dniu 25.04.2024 o 08:28, kubbak napisał: Piękna maszyna. Wstawić delikatny stożek, wymienić sztyce/mostek/siodełko (bo imo nie pasują) i byłby ideał. Sztyca to oryginał, o mostku myślałem nawet bardziej o zintegrowanej kierownicy. siodło do tyłka pasuje, ale będę czegoś szukał w kolorach biało-czerwonych. W planie miałem założyć kasetę czarna od sunrace i czerwony łańcuch, niestety czerwone tylko do BMX 1 rzędowe. Więc chyba wleci kaseta czarna i złoty łańcuch za to kółeczka od przerzutki czerwone. Chodź nie wiem czy nie będzie to przerost formy nad treścią. Cytuj Link to post Share on other sites
DeXtrous 716 Napisano 30 Kwietnia Udostępnij Napisano 30 Kwietnia Bike 7 spoko wosk, lepszy od Squirta. Cytuj Link to post Share on other sites
maku1980 392 Napisano 1 Maja Udostępnij Napisano 1 Maja W dniu 27.04.2024 o 12:15, kubbak napisał: Dłonie - grubsza owijka + wkładki żelowe + rękawiczki, nad kolanami - mięśnie czy staw? Jeżeli mięśnie to regeneracja + masaże, jeżeli bardziej staw to spróbuj przesunąć do przodu siodełko. najlepiej w takim przypadku sprawdzić linie kolano - stopa. Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 3 Maja Udostępnij Napisano 3 Maja W dniu 1.05.2024 o 14:03, maku1980 napisał: najlepiej w takim przypadku sprawdzić linie kolano - stopa. siedząc równo mam pedał na pięcie i prostą w kolanie nogę Cytuj Link to post Share on other sites
tomo27 3209 Napisano 4 Maja Udostępnij Napisano 4 Maja Możesz spróbować ustawić sam, ale jeśli nadal Cię będzie bolało to zostaje bikefitting. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 4 Maja Udostępnij Napisano 4 Maja Panowie , dla córki potrzebuje wygodne siodełko do MTB . Im tańsze tym lepsze . Kupiłem jej krossa Lea 1.0 a tam jest twardy plastik . I ją pupa boli . Cytuj Link to post Share on other sites
mulator 3173 Napisano 4 Maja Udostępnij Napisano 4 Maja U mnie nowy nabytek 3 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
tomo27 3209 Napisano 5 Maja Udostępnij Napisano 5 Maja 17 godzin temu, jakub1t napisał: Panowie , dla córki potrzebuje wygodne siodełko do MTB . Im tańsze tym lepsze . Kupiłem jej krossa Lea 1.0 a tam jest twardy plastik . I ją pupa boli . Zmierzyć rozstaw kości kulszowych i wtedy wybrać, i nie najtańsze <lol2> Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts