Memphis1 9 Napisano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Nie mogę się doczekać kolejnego błagalnego maila, którego znowu z przyjemnością oleję Cytuj Link to post Share on other sites
Artur918273 40 Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) czyżby nowa Pani zajmująca się sklepem, proszę bardzo olewać nie ma najmniejszego problemu swoje i tak odzyskam niestety gorszych oszustów, chamskich odzywek oraz takiego kontaktu nie widziałem, ta firma nie jest po to aby ułatwiać kupowanie, ona jest po to aby zdzierać kasę Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez Artur918273 Cytuj Link to post Share on other sites
error407 659 Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Sleeveking chyba się przeprowadza. http://www.pinapc.pl/kontakt Ta sama właścicielka, ten sam adres, asortyment też. Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 "Zadowolenie naszych Klientów jest dla nas sprawą najważniejszą, dlatego też dokładamy wszelkich starań, aby zamówienia były realizowane błyskawicznie" Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Przecież ten Sleeveking to jest parodia, jeżeli sklep zmienia nazwę i domenę (która niby powinna mieć renomę) na totalnie nową, bez powodu to coś jest na rzeczy. Oplatanie.pl > Sleeveking > PinaPC PS: Gość, który realnie tym zarządza jest ŁODZIANINEM, więcej danych nie udostępnię bo wiadomo ochrona danych osobowych. Jedynie kolejna odsłona tej firmy zarejestrowana jest w Warszawie. Wiem że mnie znasz A ja znam Ciebie Cytuj Link to post Share on other sites
error407 659 Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Dodzwoniłem się na inny nr (ten z pinapc): Pani zaczęła bajerować, że niby nie wie czy moja paczka została wysłana i musi pracownika pytać, i mówi, że w Warszawie będzie dopiero w poniedziałek. Ja jej na to, że "I Pani i ja wiemy, że paczka nie została wysłana". Ona, że się postara wysłać jeszcze w weekend. Co najlepsze, sleeveking już ponad dwa tygodnie temu miał w stopce jej dane, a ona, gdy powiedziałem, że na forach, jest pełno negatywnych opinii, mówi, że to wszystko wina poprzednika (choć pierwsza odp na mojego mejla już zawierała stopkę pinapc). Również wiem, że pan R. jest z Łodzi - kiedyś nawet tłumaczył się, że nie mógł mi wysłać paczki, bo miał pilną sprawę rodzinną, i musiał wracać do Łodzi. Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez error407 Cytuj Link to post Share on other sites
kitin 48 Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Panowie jak myślicie dzwonić na ten nowy nr podany na pinapc, mimo, że zakupy zrobiłem jeszcze w sleeveking? Sprawa mojego zamówienia ucichła, a chciałbym wiedzieć co się z nim dzieje.. Cytuj Link to post Share on other sites
error407 659 Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 ja zadzwoniłem, i od razu zapytałem, czy jest Pani właścicielką sleeveking.pl - gdy odpowiedziała, że tak to wyjaśniłem o co chodzi. Dzwoń śmiało Cytuj Link to post Share on other sites
Artur918273 40 Napisano 16 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 mi ponownie przyszła wiadomość że zwrot kaski nastąpi w poniedziałek, ostatnio też mnie tak zapewniano ale jak zwrócą mi kaskę bede mega zadowolony ale nigdy więcej nie zamówię nic w tym sklepie, nawet w tym nowym, nie bede się męczył znowu. Choć narazie to jeszcze zwrotu kaski nie dostałem to trzeba drążyć temat @kitin miałem to samo, w poniedziałek zamówiłem wpłaty dokonałem błyskawicznej, i jak się właśnie zmienił status w oczekiwaniu na dostawę to się jej już nie doczekałem, co Pani oznajmiała mi że z Niemiec idzie i takie tam pierdoły. Radził bym Ci prędzej już walczyć o zwrot kaski, chyba że masz siłe czekać tygodniami na daną rzecz. Jednak każdemu z osobna życzę aby wszystko zakończyło się szczęśliwie jak tylko dostanę zwrot kaski od razu się podziele z wami tą informacją. Jak narazie pustka. Ale przynajmniej już wiem gdzie mam dzwonić wrazie czego Cytuj Link to post Share on other sites
kitin 48 Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 W poniedziałek zadzwonię do tej Pani z pinapc. Wyjaśnię o co chodzi i również poproszę o zwrot pieniędzy. Mam nadzieję, że je odzyskam.. Cytuj Link to post Share on other sites
Artur918273 40 Napisano 16 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Ogólnie to jeśli to by było na allegro od jakiegoś gośćia to aż tak bardzo bym się nie dziwił bo tam często oszuści się przewijają. Ale żeby robić zakupy w sklepie i trafić na takich oszustów to aż strach pomyśleć co się może stać jak by ktoś tam komputer składał za kilka tyś Cytuj Link to post Share on other sites
kitin 48 Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Czytałem właśnie opinie, że koleś zamówił jakieś GPU za 4k PLN i towaru brak.. chyba se żartował.. choć nie wiem, może Titana u nich zamówił i rzeczywiście nie dostał :E Cytuj Link to post Share on other sites
Artur918273 40 Napisano 16 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 właśnie to jest głupie że piszą że towar dostępny a tutaj dopiero sciągają go z Niemiec i nie wiadomo skąd jeszcze Ale jeśli to prawda to ja na jego miejscu osobiście bym tam chyba pojechał Cytuj Link to post Share on other sites
error407 659 Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 co do tej karty to prawdopodobnie był to radek 7990, bo sleeveking jako jeden z pierwszych go oferował Cytuj Link to post Share on other sites
OldSmuggler 48 Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Widzę, że państwo ze Sleeveking w końcu poszło na całego. Sam zamawiałem od nich oplot plus pare pinów od ATX to na zmianę statusu czekałem tydzień, bo w końcu po około 20zł straconych na dodzwonienie się do "miłych" państwa udało mi się. Pani w słuchawce stwierdziła, że bałagan w danych to spowodował. Dalej paczka przyszła (po 2 tygodniach) bez połowy zamówienia plus zamiast pinów ATX otrzymałem Molexy. Kolejnych 10 złotych dalej dodzwoniłem się znów do tej samej "pani" po czym po targowemu jej wytłumaczyłem ogólny zarys ich firmy plus moje zamówienie i chce otrzymać pozostałe części w ciągu 2 dnich inaczej chętnie się do nich przejadę, bo "mam czas i nigdy nie zwiedziłem Łodzi". Oplot i piny ATX(bo tego brakowało) przyszedł z firmy bittech, a nie od nich. W ten piękny sposób od tamtej pory robię w Bittechu zakupy, bo mają wszystko na stanie U SIEBIE. Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez OldSmuggler Cytuj Link to post Share on other sites
carbon 0 Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Ktoś już dostał przesyłkę albo zwrot pieniędzy ? U mnie status zamówienia został zmieniony na gotowe do wysłania ale przesyłki ani widu ani słychu. Cytuj Link to post Share on other sites
Artur918273 40 Napisano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 ja czekam na zwrot kaski, niestety narazie bezskutecznie nie jesteś sam //// edit 20.08.2013 Dziś pozytywne zaskoczenie gdy weszłem na konto, okazało się że dostałem zwrot ze sleeveking.pl za swoje zamówienie, tutaj screen dla potwierdzenia, dane zakryłem ale widać że właśnie za to dostałem: http://iv.pl/images/41683378276285768139.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Nie przez przypadek siedzibę mają na ulicy ciołka Cytuj Link to post Share on other sites
DarkFalcoN 2629 Napisano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 weszłem Proszę popraw to. Cytuj Link to post Share on other sites
Artur918273 40 Napisano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 nie moge edytować Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Szczęściarz, ja na zwrot czekam już ponad 3 miesiące i do dziś nic . Cytuj Link to post Share on other sites
carbon 0 Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Ja dostałem email że przesyłka została już wysłana ale obawiam się że to nie prawda ponieważ nie dostałem nr listu przesyłki. No i tak jak się obawiałem przesyłki nie ma ;( Cytuj Link to post Share on other sites
kitin 48 Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) 20 sierpnia zmienił się status mojego zamówienia: przesyłka wysłana . Niestety, dziś jest piątek a ja towaru dalej nie mam. Dla porównania, w sklepie aac.com.pl zamówiłem coś w tą środę, a towar dostałem godzinkę temu (w sleeveking zamówienie złożyłem 13 sierpnia..). Dziś zadzwoniłem do tej Pani z PinaPC (dzwoniłem już tam 2 razy). Pani powiedziała mi, że musi spytać pracownika co się dzieje z moim zamówieniem i że oddzwoni.. Później otrzymałem SMS'a z informacją, że paczka została nadana we wtorek i powinna być w poniedziałek.. ŻE CO PROSZĘ? Zazwyczaj jest tak, że priorytet przychodzi do mnie na drugi dzień.. Czekam do 27 sierpnia na przesyłkę (3 tygodnie od momentu złożenia zamówienia) - jeżeli dalej nie będę miał towaru wtedy idę z tym na policję, zgłaszam to jako próbę oszustwa (no chyba, że polecacie mi iść do jakiejś innej "instutycji" ). Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez kitin Cytuj Link to post Share on other sites
carbon 0 Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Kitin u mnie było tak samo tylko pani powiedziała że był problem z kurierem nie można było nadać przesyłki i przekaże ją kurierowi dzisiaj a w poniedziałek mam się spodziewać paczki. Zobaczymy jak to będzie ale już moja cierpliwość się kończy. Cytuj Link to post Share on other sites
Artur918273 40 Napisano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 ja tą Panią tyle męczyłem wiadomościami, że w końcu się chyba zdenerwowała i oddała te pieniądze ale nie zmienia to faktu że to najgorszy sklep. Walczcie i napiszcie że jeśli sprawa się nie wyjaśni to idziecie na policje. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts