Gwynbleidd 377 Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Eee! Ty nie mów, bo Heavy Rain i Fahrenheit (w Omikrona nie grałem) to zajebiaszcze gry. QTE idealnie się w nich sprawdza (poza SPOILER ścieraniem plamy krwi, bo to nie lada wyczyn, a jest na samym początku gry). Dlatego PC jest najlepszą platformą, bo co wyjdzie na konsolę A, to z czasem zostanie ona wymieniona na konsolę B, gdzie już gry z konsoli A nie działają, a na PC nie ma problemu. Może znajdą się jakieś wyjątki, ale taki Gothic, co powstał przed XP, działa bez problemu na W7 64 bit, dlatego do listy exów względem "nowej generacji konsol" teoretycznie można zaliczyć każdą dobrą multiplatformę na current geny, bo ekskluzywność względem platformy A do B polega na tym, że coś jest na platformie A, a nie ma tego na platformie B, a czy występuje to na platfomie C, D i E, to nie ma znaczenia, ważne, że nie ma jej na B, dlatego jak ktoś mi mówi, że konsole zapewniają komfort, to zawsze doprowadza mnie do śmiechu. Cytuj Link to post Share on other sites
Pawel96 5 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Myślę że warto kupić konsolę nawet poprzedniej generacji ale wiadomo bez sporej kasy dużo gier się nie zagra. Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 @Gwyn Jak ja chcę sobie pograć w oldskulowe 16-bitówki (a z tym jest problem na nowszych systemach) to stawiam sobie Win98, albo XP na VM i bezproblemowo w nie gram. Na konsole trzeba albo kupić remake ze sklepu cyfrowego, albo... uciekać się do mniej oficjalnych metod (co nie zawsze jest możliwe). Dlatego PC jest na wskroś bardziej wielozadaniowy i nie ma co jękania niektórych słuchać. Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Najbardziej boli to, że on dostał plusy, tak samo jak trollowa (żeby tylko jedna) wypowiedź na którejś tam stronie gościa, co od razu dostał bana. Też miała kilka plusów i to boli najbardziej. Wczoraj przez kilkanaście minut oglądałem streama castera SC2, pytam się na czasie, co zrobił, bo wszystko coś się szybko rusza i jest motion blur, powiedział, że nastawił dla testu 48 klatek... Z drugiej strony, jak YT mi klatkował na fullscreenie (i musiałem zrobić reinstall, instalację na IE i potem na Mozillę - dziwne, ale dopiero wtedy pomogło), to się nie dało wytrzymać, jednak tam było pewnie dużo mniej, niż 24 klatki. A i bardzo ważne, Pawel96 i effendi360, powiedzcie mi, bo nie ogarniam, jakim cudem daliście mi (to akurat rozumiem ) plusy, ale równocześnie GarliCowi? Wartość logiczna takiego postępowania = bullshit. Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez Gwynbleidd Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Wszystko co ja chciałem napisać, ujął idealnie gtxxor, więc po przeczytaniu jego obszernej odpowiedzi postanowiłem, że nie ma sensu się powtarzać. Plus został dany ponieważ: Połowicznie się z Tobą zgodzę, sama konkluzja że obie platformy mogą dawać frajdę jest poprawna i całkowicie logiczna. A Ty Gwynbleidd trochę zluzuj gacie, bo wyrzucane mi czasem jest iż pozwalam Ci na wypowiedzi, które zakrawają... Ciesz się chłopie, że ten temat w ogóle wisi bo na większości forów, już dawno by nie istniał. Obie strony mają rację, tylko czasem gubią się w argumentach - takie moje zdanie. Co ja mam pisać jak Ty wszem i wobec, że konsole to - parafrazując - totalne gó**o, gdzie swego czasu rżnąłem w multika GoW na 360 po 16h dziennie drąc japę do headsetu jak oszalały a zamówienie na PS4 już mam ? To by dopiero pasowało pod określenie: Wartość logiczna takiego postępowania = bullshit. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Ja póki co PS4 nie kupię. Powód jest prozaiczny. Mój PC starcza spokojnie do grania w najnowsze tytuły, zaś na PS4 nie ma nic "ekskluzywnego", co by mnie mogło zainteresować. Cukierkowy Killzone zupełnie mi się nie podoba, a na temat inFamous jeszcze konkretów nie było. Na XONE cieszyłem się na Titanfalla, ale ten wychodzi na PC. Za film pt. Ryse podziękuję, zaś Quantum Break to melodia przyszłości. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Zdaję sobie sprawę, że z exami (na razie) jest bieda ale jednak jest to nowy sprzęt. Jest, jaki jest. Mimo wszystko, czekałem na niego już od dawna... Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) że ten temat w ogóle wisi Przepraszam, ale to ja chciałem kilka ładnych stron temu zamknąć temat, aby go wznowić przy premierze 1. konsoli, potem chwilę pogadać i znowu zamknąć do premiery kolejnej, a wszystko w celu aktualizacji wyliczeń i może coś ciekawego by doszło. bo na większości forów, już dawno by nie istniał A miliony, jak nie miliardy much jedzą gó**o. Większość nie jest żadnym wyznacznikiem. Obie strony mają rację No i tu jest problem, bo jak była dyskusja kila ładnych stron temu, nie chodzi o to, aby powiedź, że nawet na 600p upscaling do 720p da się grać, bo da się gra, że granie takie daje przyjemność, bo może dawać i niektórym widać daje, że 30 klatek z dropami do 24 może dawać dosłownie filmowe doznania, niektórym to nie przeszkadza, ale równocześnie oni prawdopodobnie nie widzą różnicy między 30 a 60 klatek, albo granie na padzie w FPSy (kompletna herezja), ale chodzi o to, aby wybrać (jak to powiedział chyba gtxxor) sprzęt lepszy, a tutaj nie ma szans, aby sprzeczne zdania były równocześnie prawdziwe. Ktoś lubi grać na konsoli, to niech sobie lubi, co mi do tego, niech sobie uważa, że są lepsze, ale niech nie uważa, że nie podając żadnych logicznych argumentów (np. 24 klatki w kinie) będzie w dyskusji akceptowany. Co ja mam pisać jak Ty wszem i wobec, że konsole to - parafrazując - totalne gó**o Niemożliwe, żebym tak powiedział, bo bardzo żałuję, że Heavy Rain jest tylko na PS3. Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez Gwynbleidd Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Parafrazować - w językoznawstwie: wyrażać tę samą treść innymi środkami językowymi. Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Zaznaczam, że nigdy tak nie powiedziałem i nigdy nie miałem takich intencji, aby wyrazić to innymi słowami, bo: bardzo żałuję, że Heavy Rain jest tylko na PS3. Parafrazując, znałem znaczenie słowa "parafrazować". Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez Gwynbleidd Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Parafraza może zmienić treść zachowując sens. Czasami błędnie mianem parafrazy określa się zastosowanie tej samej wypowiedzi, do przekazania innej treści. Parafraza nie jest synonimem i to zdanie jest błędne. Parafrazować można wypowiedź, jakieś powiedzenie ale nie jeden wyraz. Co ja mam pisać jak Ty wszem i wobec, że konsole to - parafrazując - totalne gó**o Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 No dzięki Miodek, ale chyba obaj źle mnie zrozumieliście. Z całokształtu Waszych wypowiedzi wynika co wynika i geniuszem być nie trzeba, by wyczytać ukryty między wierszami sens. Sens, który ja po prostu określiłem dwoma słowami, używając ich jako parafrazy. Ty gtxxor jak zwykle, używasz oczywiście sensownych argumentów, z którymi akurat się zgadzam, ale jak czytam te Twoje monologi to mi się przypominają nasze starcia amd vs nv. Teraz sam siedzisz już na nv od jakiegoś czasu i z Twojej strony coś w tej kwestii przycichło. Jak te "nowe" konsole za parę lat pokażą faktycznie pazur i sypną masą mocnych exów, to też zmienisz zdanie ? Powiem nawet ostrzej i z pomocą przychodzi tu nasz nowy kolega, który mam nadzieję jeszcze się pojawi w tym wątku: Jedyne co was dzieli od vlada aka. vladpalownik85(znany szczególnie z portalów growych polygamia.pl i gamecorner.pl) to poprawna składnia i spójny,przyjemny w czytaniu( nie mylić z przyjemny w odbiorze i w całokształcie!) tekst. 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) by wyczytać ukryty między wierszami sens Ukryty sens, a po prostu imputowanie, to dwie różne rzeczy. Jak te "nowe" konsole za parę lat pokażą faktycznie pazur Jak programiści odkryją wreszcie ukrytą moc Cella, to zmienię zdanie Twórca FXAA mówił, że niskopoziomowe polecenia GPU, to IMBA względem DX, OGL, PSGL itp. Z jednej strony ludzie z Sony mówili, że PSGL na PS4 ma być bardziej niskopoziomowy, ale czytając opinię, jak wygląda AC4 i BF4, to tak średnio im to wyszło. Jeśli wierzyć gościowi od FXAA, to optymalizacja na każdy obecny sprzęt ssie i faktycznie będzie można robić cuda na kiju, tylko NA PEWNO nie na DX, który jest w X1 i (raczej) zmodyfikowanym PSGL (który ma być niby bardziej niskopoziomowy niż poprzednie wersje, ale jednak nie tak, żeby pokazał prawdziwy pazur optymalizacyjny, o jakim mówi Timothy Lottes). Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez Gwynbleidd Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Ty gtxxor jak zwykle, używasz oczywiście sensownych argumentów, z którymi akurat się zgadzam, ale jak czytam te Twoje monologi to mi się przypominają nasze starcia amd vs nv. Teraz sam siedzisz już na nv od jakiegoś czasu i z Twojej strony coś w tej kwestii przycichło. Jak te "nowe" konsole za parę lat pokażą faktycznie pazur i sypną masą mocnych exów, to też zmienisz zdanie ? Na nV siedzę bo chwilowo nie potrzebuję karty do GPGPU. SL3 to już nisza, a jak trzeba to mam HD5850 (3 szt.) w robo i tam się to odbywa. GTX770 jest jednak lekko wydajniejszy od HD7970, no i wreszcie mogłem w spokoju skończyć AC3 ;p Natomiast, co do konsol. Jak wyjdą fajne "exy" to na pewno kupię ale daleko mi od "fapowania" do kwestii technicznych, bo nie wygląda to tak okazale jak wyglądał X360 w dniu premiery. Warto też zaznaczyć że kupując X360 miałem w domu tylko "staruszka" z Athlonem 64 2800+ i FX5700, więc to było na prawdę "coś". Teraz mam wydajny PC i jakoś nie ciągnie mnie do tych "next-genów". Jak Quantic pokaże mi "kosior" na miarę Fahrenheit, albo HR to biorę w ciemno ale póki co... Beyond wychodzi na PS3 ;d Generalnie taka dygresja. Nie wiem czy już jestem za stary (w sumie dalej młodszy od Ciebie, eff) ale premierze tej generacji nie towarzyszą mi takie emocje jak miało to miejsce poprzednio. Na X360/PS3 czekałem jak dzieciak na prezenty gwiazdkowe. Codziennie sprawdzając tony informacji i "przecieków". Oglądając trailery gier, etc (i jeszcze wówczas "jęcząc" ojcu o "dorzucenie się"). PS4/XO nie wywołują u mnie żadnych emocji, są bo są... bo będą. Dalej jest to de facto to samo, te same tytuły, ta sama mechanika rozgrywki, z różnicą poprawionej oprawy AV. A ta póki, co stara się gonić wydajne PC i delikatnie to ujmując czapki z głowy nie rwie. Już PS3/360 mają wystarczającą moc do stworzenia właściwie dowolnej (w kwestii mechaniki gry). Niestety ostatnio twórcy mnie załamują... brakiem świeżości (i to jest główny problem). Bo co z tego że Killzone wygląda fajnie i jest "ekskluziwem" dla PS4 jeśli Killzone ogrywam od czasów PS2 i niewiele (oprócz AV i braku granatnika w karabinie ISA ;d) się zmieniło. Teraz ma być quasi-sandbox, ale futurystycznych strzelanin tego typu również nie brakuje (Crysis). I co z tego czy strzelam do Higów, czy do Cephów jeśli mechanika niewiele od siebie odbiega. TO JEST NUDNE! Dopóki pod pojęciem "nowa generacja" będzie kryło się pojęcie "poprawimy AV" to będzie NUDNE. Liczę na jakieś przełomowe zastosowanie kontrolerów ruchu, coś więcej niż 'telewiżyn' i popierdółki dla dzieciaków. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
NIGHT39 4 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) @GarliC Na tym powinno się zamknąć temat, gdyż to jest jedyny sensowny post w tym temacie. Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez effendi360 No na pewno, żaden z Twoich się w to nie wlicza. Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Gdzie widzisz sens absolutny w poście, który ma więcej błędów rzeczowych niż rozsądnych argumentów? 4 Cytuj Link to post Share on other sites
GarliC 6 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Wiem, że do tego służy opcja edit, ale w każdym razie - zamiast ps2 miałem napisać ps1. Chyba największy błąd jaki zawierała moja wypowiedź. Co do tematu FPS - nie, nie należę do grona graczy dla, których 30 FPS to ideał, a 60 FPS to dla "fapiczów". Po prostu uważam, że taka płynność(nawet ze spadkami do 25 FPS) jest wystarczająca do w miarę komfortowej gry.Sam jestem zawiedziony faktem, że choćby taki Dead Rising 3 ledwo ciula w 30 FPS i mam nadzieję, że inni twórcy pójdą w ślady Evolution Studios, Guerillla Games, DICE i pojmą, że 60 FPS to powinien być standard przynajmniej w MP, a zwłaszcza jeśli mówimy tu o pojęciu nowej generacji.Pozostała jeszcze kwestia, na którą poświęciłem za mało uwagi, a mianowicie kwestia intuicyjności. Nie uważam, że odpalanie gry na pc to męka przez wymóg instalacji, sterowników, zabezpieczeń itd. Nie uważam też, że system na pc jest totalnie nieintuicyjny i niewygodny.Po prostu na konsoli większość rzeczy jest szybsze i wygodniejsze."Liczę na jakieś przełomowe zastosowanie kontrolerów ruchu, coś więcej niż 'telewiżyn' i popierdółki dla dzieciaków. " - Od strony MS możesz liczyć na kinect 2.0 i illumi room. Ale czy to jest jakiś przełom ? Na twoim miejscu prędzej liczyłbym na Oculus Rift. Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez GarliC Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Po prostu na konsoli większość rzeczy jest szybsze i wygodniejsze. To Ty chyba ps3 nie masz... Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 DICE do uzyskania 60 fps musi ciąć rozdziałkę i efekty (względem wersji PC@ultra), Guerilla o 60 fps mówi tylko w kontekście Multi, ale niestety spadki na zamieszczonym gameplay'u były często większe niż do ~25 fps. Driveclub ma chodzić w 1080p, ale póki co pokazywany był tylko w 720p (i to "bloknięty" do 30 fps). Czy tak wygląda nowa generacja? Że na starcie trzeba iść na ustępstwa? "Sztywne" 30 fps w Single przeżyję (o ile nie mówimy o bardzo dynamicznych grach akcji, czy wyścigach) ale 1280x720 to nie jest i nie będzie nowa generacja, kiedy w 2006 roku na moim PC z 8800GTS grałem sobie w FEAR 1440x900. Nie jest tajemnicą że na panelach LCD obraz skalowany z nie-natywnej wygląda po prostu kiepsko. Ja chcę nowej generacji, a nie buńczucznych zapowiedzi. PS: Co do rzekomej szybkości systemów w konsolach. Mój RIG z dyskiem SSD i Steam Big Picture w autostarcie (Win8x64) pozwala na szybsze uruchomienie gry od momentu wciśnięcia przycisku "Power" niż PlayStation 3. Ale to co mnie cieszy to fakt, że zaczyna istnieć tendencja -robimy "wypasioną" wersję pod mocne pecety i "tniemy" ją do potrzeb konsol, o niższej mocy obliczeniowej a nie... -robimy grę zdolną działać na każdej platformie i w kompilacji dla PC podbijamy rozdziałkę + dodajemy AA 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Tenzi 0 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Maj 2013: "Sony aiming for 1080p and 60fps with all PS4 games" Sierpień 2013: Okazuje się, że narazie są 1-2 gry z 1080p i 60fps... Sony... Wypadałoby chociaż żeby wszystkie exclusivy miały taką rozdziałke i fps. Nawet fanboje są źli: http://ps4life.pl/2013/08/uwielbiam-playstation-ale-brak-1080p-i-60-fps-w-grach-na-ps4-to-kpina/ Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez Tenzi Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Na tym powinno się zamknąć temat, gdyż to jest jedyny sensowny post w tym temacie. Nie pierwszy raz to piszesz w tym temacie. -robimy "wypasioną" wersję pod mocne pecety i "tniemy" ją do potrzeb konsol, o niższej mocy obliczeniowej a nie... Jeszcze niech zmienią API na OGL, bo jak wejdzie DX12 (w co wątpię), to wezmę tego 680 gtx i rozbiję go o głowę jakiegoś muła z majkroszitu. A co do szybkości uruchamiania gier, to wszystko zależy od optymalizacji gry. TW2 uruchamia się i wczytuje mapę szybciej, niż W2 zdąży załadować menu. 8800 gts w 2006 roku? Kupowałeś chwilę po premierze w takim razie. Ładnie. A co do rewolucji, której oczekujecie, to popyt determinuje podaż, nie na odwrót. Póki w takich ogromnych nakładach jakże innowacyjna seria CoD, FF, czy (już bardziej, ale głowy nie urywa) BF, to nic wielkiego się na rynku nie zmieni. Gracze nie stają się (ogółem mówiąc) bardziej wymagający. Duke Nukem Forever był hejtowany, ale ile osób narzeka na to, że kupiło tą grę, bo byli fanami serii? Niewielu, ale w recenzjach prawie zawsze grę hejtują, bo grafika zła (jakoś się okazało, że PCtowcom to nie przeszkadza, mogło być ładniej, ale nie dla grafiki sięgamy bo Duke'a). A taki prosty jak budowa cepa Skyrim czy ME trafiają do ogromnej grupy odbiorców. Te gry przecież nie są innowacyjne, a taki Crysis 2... wejdźcie sobie na filmiki angielskie z zakończeniem. Spory % ludzi nie ogarnia zakończenia. No jak można nie ogarniać fabuły z Crysis 2. No jak!? Rany, ręce opadają. Nie możemy narzekać na twórców, ale na graczy. Tak samo ludzie płaczą, że są DLC, ale ludzie je kupują i to właśnie przez takich... bystrzaków na starcie wiadomo, że BF 4 będzie miał 5 DLC i pakiet premium, że w ME znowu wytną coś z fabuły i walną w DLC, że do DA będzie już w dniu premiery masa DLC do pobrania za opłatą oczywiście, albo, że DLC będziesz miał na płycie! To jest dopiero magia. Cytuj Link to post Share on other sites
GarliC 6 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) To Ty chyba ps3 nie masz... To ty chyba nie wiesz jak to jest mieć internet 4mb/s... Może i obowiązek aktualizacji nie jest zbytnio uciążliwy, ale z takim łączem nie pozwala na szybkie odpalenie gry tuż po instalacji(Aktualizacje trochę ważą). I jako konsolowy przykład nie podawaj mi Patch Turisomo 5 czy też Borderlands 2(wiem multiplatforma), gdzie jest dużo dodatkowe contentu. "a zamieszczonym gameplay'u były często większe niż do ~25 fps." Z tego co słyszałem, YT i niektóre odtwarzacze ścinają materiały do 30 FPS. W każdym razie to nie jest jeszcze finalna wersja. "Czy tak wygląda nowa generacja?" Mam ci przypomnieć 2006 rok i Obliviona na ps3 albo pierwsze Resistance, o którym mówiono, że wygląda jak podrasowany Black z ps2 ? Rozdziałka to nie wszystko - wystarczy zobaczyć możliwości silnika Panta Rhei, który o dziwo jest prawdziwy i na prawdę oferuję tak mocną grafikę. Dla mnie next-gen jest widoczny przynajmniej jeśli chodzi o rozwój grafiki na konsolach. Jeśli porównać Infamous second son z Infamous 2 to skok graficzny jest mocny. Ale jeśli porównać BF3( PC) z BF4(PC) to można mówić co najwyżej o ewolucji, zwłaszcza w detalach. Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez GarliC Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Z tego co słyszałem, YT i niektóre odtwarzacze ścinają materiały do 30 FPS Do około 29,997 ale jeśli widać ścinki w jakimś fragmencie filmu to znaczy , że FPS spadł poniżej 30 kl/s Cytuj Link to post Share on other sites
alladen 19 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) To ty chyba nie wiesz jak to jest mieć internet 4mb/s... Może i obowiązek aktualizacji nie jest zbytnio uciążliwy, ale z takim łączem nie pozwala na szybkie odpalenie gry tuż po instalacji(Aktualizacje trochę ważą). Na konsoli jest wszybciej i wygodniej bo system wszystko za ciebie prawie robi. Jeżeli masz wolny internet to rozumiem twoją frustracje jeśli chodzi o patche itp. (Mam 40mb/s, ale dlatego że używam wifi to prędkość spada do 300-500kb/s), ale co za problem włączyć grę w trybe offline pograć trochę i zostawić konsole aby potem sama pobrała aktualizacje Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez alladen Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Na konsoli jest wszybciej i wygodniej bo system wszystko za ciebie prawie robi. taaa, a na pececie to pewnie się nie da włączyć automatycznych aktualizacji... Co do drugiej części tego zdania: nie wiem czy to powód do dumy/radości Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts