Skocz do zawartości

[MULTI] Wiedźmin 3: Dziki Gon

225 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zagrać/kupić (opinie graczy)?

• trzeba zagrać, tytuł zasługujący na miano gry roku
      63
    • solidna pozycja, zapewnia świetną zabawę na długie godziny, posiada minimalne błędy
      6
    • ciekawa pozycja ale sporo jej jeszcze brakuje do ideału
      0
    • można zagrać ale niekoniecznie, pozycja skierowana głównie do fanów gatunku/klimatu
      3
    • zdecydowanie nie, gra nie miała prawa wyjść
      0

Recommended Posts

Wow, Antiax, jak te ujęcia są zrobione?

Stworzenie takich screenów to dość skomplikowany proces - na przykład ten pierwszy screen to tak naprawdę połączone 8 ujęć, aby stworzyć panorame - tutaj potrzebne są duże umiejętności, poza tym wykorzystane mody i narzędzia opisane poniżej:

- ReShade Framework.

- rozdzielczość 3640x4200 8 Shots - Lanczos3.

Debug Console Enabler Updated - PhotoMode2inOne - Debug Console Extensions - Zanzer CE Table.

Edytowane przez Antiax

Wygląda na to, że oprócz filmu Bagińskiego, szykuje się nam również serial w którego produkcję zaangażowana jest firma CDP. 

http://naekranie.pl/aktualnosci/wiedzmin-cd-projektu-jako-aktorski-serial-769615

Nowe tereny o nazwie Touissant, będą podobnych rozmiarów do tych ze Skellige lub Velen

http://gamerweb.pl/2016/01/15/dlc-krew-wino-gry-wiedzmin-3-dziki-gon-znacznie-powiekszy-swiat-gry/

Pany mam problem zadaniem Skarb Hrabaiego Reuvena

Bo zabiciu Mengego i wyjściu z jego burdeliku powinien się do mnie zgłosić człowiek Dijkstry i mnie do niego zaprowadzić...i nie ma mietka. Ktoś coś?

Ok, problem rozwiązany. Ale niestety pojawił się następny. Mam iść na imprezę z rudowłosą, a nie mogę kupić dubletu (w sklepie z maskami go najzwyczajniej j nie ma), żeby tego było mało, ten który sobie zostawiłem w skrytce po wizycie u Emhyra po prostu zniknął...paranoja z tymi modami :/

Mam kilka pytan, jako iz strasznie kreci mnie explorowanie, udalo mi sie uzbierac sporo mniejszych/srednich run i glifow. Czy jest sens i oplaca sie wydawac kupe kasy na schematy i je craftowac na te wieksze?
Planuje tez skompletować rynsztunek niedzwiedzia, jak rozwinac dobrze drzewko, zeby moc polaczyc adrenaline z silnymi atakami i dodatkowo miec znaki na spoko poziomie (głownie igni i quen)?
Czy jest jakas mozliwosc sprawdzic ktore miejsca mocy juz odwiedziłem?
I ostatnie pytanie, czy jesli mamy zwykly miecz niedzwiedzia, ulepszymy go to co wtedy staje sie z runami?

Co do schematów to według mnie nie - skoro masz już 1 set upatrzony to spokojnie będziesz mógł kupić gotowce, a od połowy gry (może nawet wcześniej) kasy jest sporo.

Przechodziłem grę w każdym secie i według mnie przy niedźwiedziu szkoda inwestować w quen bo i tak jest się twardym, a skoro lubisz exploring to pewnie masz masę olejów, więc lepiej wydać to na zielone drzewko i ochronę przez olej.

Mapka z miejscami mocy jest np. w poradniku eurgamer i wystarczy zobaczyć czy masz to miejsce odkryte u siebie na mapie.

Runy przechodzą.

Tatuś i córeczka :P

http://orig11.deviantart.net/3aa0/f/2016/029/b/a/family_portrait_by_lagoonnw-d9pqiqu.jpg

Cztery przykładowe scenariusze na kontynuacje Wieśka

Jeśli chodzi o mnie to kolejną część Wieśka widzę tylko jedną z Ciri w roli głównej. Geralt już się niestety albo i stety wypalił, miał swój czas i on został wykorzystany maksymalnie, zrobił co do niego należało. Kompletnie nie widzę powodu dla którego on miałby być główną postacią kolejnej części, jego historia już się zamknęła i czas przekazać pałeczkę. Coś się kończy, coś się zaczyna ;)

• Popieram 3