Skocz do zawartości

[MULTI] Wiedźmin 3: Dziki Gon

225 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zagrać/kupić (opinie graczy)?

• trzeba zagrać, tytuł zasługujący na miano gry roku
      63
    • solidna pozycja, zapewnia świetną zabawę na długie godziny, posiada minimalne błędy
      6
    • ciekawa pozycja ale sporo jej jeszcze brakuje do ideału
      0
    • można zagrać ale niekoniecznie, pozycja skierowana głównie do fanów gatunku/klimatu
      3
    • zdecydowanie nie, gra nie miała prawa wyjść
      0

Recommended Posts

W tym turnieju gwinta w Passiflorze jest w ogóle jakaś szansa na pokonanie tego początkowego skrzata? Gościu wali takimi kartami że praktycznie nie mam z nim szans, próbuje już chyba z 10x i nic. Do tej pory ogrywałem praktycznie każdego w gwinta a tu trafiła kosa na kamień xD

Gość ma mocne karty ale jest do ogrania przy odrobinie szczęścia. Zdecydowanie najtrudniejszy do pokonania gracz :)

No to sobie już pograłem w wieśka -_-

Geralt od dostania się na Kear Morhen stał się inwalidą w chodzeniu na drabinę -_-

Wczytaj grę do stanu sprzed zadania / wejścia do danej lokacji

Gość ma mocne karty ale jest do ogrania przy odrobinie szczęścia. Zdecydowanie najtrudniejszy do pokonania gracz

Ograłem go Nilfgardem, łatwo poszło :P Nawet Tybalt nie stanowił takiego problemu jak ten skrzat. Gorzej będzie ze zdobyciem wszystkich kart do podstawowej gry bo podobno niektóre można zdobyć tylko od postaci fabularnych które równie dobrze mogą już nie żyć xD

Jaki rzemieślinik wykona ulepszone miecze(stalowy i srebny) wiedźmińskiego cechu gryfa drugi stopień?
Bodajże zalipe (tam gdzie dostajemy zadanie dwór redoranów). Oczywiście zostaje także mistrz mieczy w novigradzie

Ehh chyba nikt nie próbował grać na znakach. Nie wiem czy próbować czy lecieć znów w szermierkę.
Szkoda na to czasu ale najlepiej jest iść w aksji(przeciwnik po twojej stronie) quen(tarcza z przywracaniem życia) oraz igni. Ja grałem zazwyczaj ogluszenie i zabicie na hita przeciwnika. Edytowane przez alladen

Co do gwinta, mi udało się zebrać wszystkie karty ;)

http://s24.postimg.org/hgrbgdzxh/gweent.jpg

Jest parę kart, które jak nie zbierzemy to nie będzie już okazji ( Biały Sad w prologu, Bal u Vegelbudów, Quest u Zoltana oraz turniej w Passiflorze). Są też unikalne karty które można kupić tylko u kupca w Glińcu po tym jak jego uratujemy, często gęsto klucz do jego klatki nie dropi bądź też kupiec nigdy nie wraca do Glińca ( jak na drodze są utopce lub inne potwory to przestraszy się i nie wróci) radzę zapisać grę, żeby oszczędzić sobie ponownego przejścia gry :P

Edytowane przez Ruddy102
Nie no bomba. Nawet nie mam możliwości zmiany wersji gry z 1.06 na 1.05 -_-

Save'y tak samo wszystkie mam na 1.06 -_- Zaraz chyba wy*********** tą gre z kompa bo mnie ona już irytuje

Nie tylko ciebie z każdym updatem jest coraz gorzej (musiałem zejść z wysokich + uber tekstury na prawie średnie (zasięg ilość postaci i wylaczenie AA itp) by utrzymać 30(zrobiłem locka) a wczesniej wszystko na wysokich + AA skakał od 28 do 50 w paru miejscach.

@ up

Dziwne, bo u mnie z każdą aktualizacją jest coraz lepiej. ;) Z wysokich w dniu premiery mam obecnie uber (bez nhw) i wsio działa w przedziala 40-50 klatek.

Jedyną wkurzającą rzeczą są właśnie te spóźnione "dogrania" postaci i obiektów... No, ale z tym jakoś się da żyć. ;)

Jest parę kart, które jak nie zbierzemy to nie będzie już okazji ( Biały Sad w prologu, Bal u Vegelbudów, Quest u Zoltana oraz turniej w Passiflorze).

Z tego co pamiętam u Vegelbudów ograłem wszystkich, u Zoltana to samo, turniej wygrałem a Biały Sad hmm, chodzi o tego typka co nas uczy gry w gwinta czy są jeszcze inni?

@ upDziwne, bo u mnie z każdą aktualizacją jest coraz lepiej. ;) Z wysokich w dniu premiery mam obecnie uber (bez nhw) i wsio działa w przedziala 40-50 klatek.Jedyną wkurzającą rzeczą są właśnie te spóźnione "dogrania" postaci i obiektów... No, ale z tym jakoś się da żyć. ;)
Ja mam radka 280 kręconego oraz i5 4690k. I na patchu 1.05 było lepiej niż 1.06 (ale chciałem zrobić wszystkie eliksiry na maxa, a nie chciałem męczyć się z hadlarzem). Po za tym czemu nie mogą zrobić narzędzia który umożliwia granie na saveach z wyższego patcha

Przy gwincie naprawdę można się wciągnąć - jak najbardziej potwierdzam.

34 lvl po ukończeniu większości misji pobocznych i całego wątku fabularnego.

Czuje się jakbym obejrzał świetny film (lepszy od wszystkich innych) a teraz już się skończył. Pewnie kiedyś jeszcze wrócę do Wiedźmina 3 Dziki Gon ale na razie przemyślę kilka spraw/wyborów i odpocznę ... 

Mogli się bardziej postarać.

http://i.imgur.com/XbfUtOU.jpg

Master shoemaker

Pro boot and shoe making

Pro shoe repair

:->

Przynajmniej niektóre szyldy są zapisane po polsku.

Edytowane przez walker15130
  • Popieram 2