Skocz do zawartości

[MULTI] Wiedźmin 3: Dziki Gon

225 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zagrać/kupić (opinie graczy)?

• trzeba zagrać, tytuł zasługujący na miano gry roku
      63
    • solidna pozycja, zapewnia świetną zabawę na długie godziny, posiada minimalne błędy
      6
    • ciekawa pozycja ale sporo jej jeszcze brakuje do ideału
      0
    • można zagrać ale niekoniecznie, pozycja skierowana głównie do fanów gatunku/klimatu
      3
    • zdecydowanie nie, gra nie miała prawa wyjść
      0

Recommended Posts

Wątpię. Jestem mniej więcej na tym samym etapie (przed Wyspą Mgieł, lv25) i wysiekłem wszystko poza Arcygryfem bez większego trudu (3/4 poziom trudności). 30-coś poziomowy Wilkołak na Skellige, Bazyliszek, Żywiołaki, Krab Pancerny (...), Starszy Leszy, już nie pamiętam.

Tyle, że ja mam build dobry na wycinanie dużo silniejszych potworów (zatrucie, krwawienie, wysokopoziomowe oleje, Quen, duuuużo adrenaliny)

E: Polazłem po Arcygryfa. Rozjechany za pierwszym podejściem, łatwizna. (Okaleczenie 5/5 robi robotę)

Edytowane przez sid vicious

Oficjalne statystyki dotyczące sprzedaży Wiedźmina 3 na PC - sprzedano łącznie 1,3 mln kopii gry na tej platformie, z czego aż 693 tyś. na platformie GOG.

PS4 - 1,7 mln

Xbox One - 1 mln

PC - 1,3 mln

http://i.imgur.com/R98X0K5.png

Edytowane przez Antiax
  • Popieram 1
Powiedz, czy dużo zjada  

Duzo zjada, najwiecej z wszystkich ale warto bo gniecie system. Zmniejszenie rysowania zasiegu roslin zalatwilo jednak sprawe :) Polecam tego moda narazie bezapelacyjnie najlepszy.

BTW Zakochalem sie w Priscilli (mam nadzieje ze moja dziewczyna sie nie dowie:D) :( Mozna jakos zabic Jaskra ? :D

BTW2 Jak porobic screeny skoro ani fraps ani afterburner nie moze byc wlaczony przy tym ? 

Edytowane przez Buryxon

Nie wiem jak z tym, ale zauważyłem, że z niektórymi modami wiesiek nie chce się włączyć kiedy mamy włączony fraps, natomiast jeśli pierw włączymy grę a potem alt+tab i dopiero włączymy frapsa to działa ;)

Edytowane przez MasterBarti

E: Polazłem po Arcygryfa. Rozjechany za pierwszym podejściem, łatwizna. (Okaleczenie 5/5 robi robotę)

Absolutnie wymagana umiejętność. Znalazłem fajny patent na trochę expa, pobiegać trochę w Velen przy znaczniku "Droga na łysą górę" i ciągła walka z odradzającymi się mglakami..

Ed.

27 poziom i Wyspa Mgieł na zielono, 28 i już na szaro, czyli nici z doświadczenia?

Edytowane przez dante2kx

wcześniej nie widziałem tego porównania:

A byłeś w tym miejscu?

porównania

- Znajdź trzy różnice.

-- Panie - jakie różnice, przeca gołym okiem widać, że ten na dole "ładniejszy" :wariat:

Ten wiejący wiatr wzbijający kurz, dmuchawce i liście - świetnie to wygląda. Szkoda, że nie ma tego w grze w takiej postaci i jakości.

ale nie ma może tego złego, mogę grać na swoim starym pececie na ultra :)

Edzia:

Ale, aby komina w chacie nie było?

• Popieram 1

http://i.imgur.com/5wp07q0.jpg

http://i.imgur.com/1UGw5yz.jpg

http://i.imgur.com/3qADcVE.jpg

Nie wiem, ladniej juz nie umiem zrobic a boje sie bawic w edycje tych skomplikowanych plikow tekstowych :D Tyle mi wystarcza, zdecydowanie jedna z ladniejszych gier jakie gralem. 

Racja - patrzę i nie widzę. To świadczy, że cały obraz został poddany jakiemuś filtrowi. Czyli już dawno Gerwant miał do czynienia z jakimś sweetfx ? he he

zdecydowanie jedna z ladniejszych gier jakie gralem

i w sumie nudna na dłuższą metę.

Co z tego, że teraz jest w miarę OK wizualnie, jak trzeba kombinować modami, aby coś z tego wykrzesać.

Jedynie co mi się podoba już po zobaczeniu dwóch zupełnie różnych zakończeń, to nie intrygi, nie polityka, nie lawirowanie pomiędzy tą, a tamtą, a to, że się czasem natknąć można w zupełnie niespodziewanym miejscu na zupełnie niespodziewane zadanie. :)

objechałem praktycznie całe Velen a tej wiochy nie kojarzę :P

One wszystkie wyglądają prawie tak samo. Trzeba się kierować "wentylatorem %-) " po prawej i tym, co się da zobaczyć na horyzoncie. Jednak nie kojarzę niczego podobnego koło wiatraka :/

• Popieram 1