Gość effendi360 Napisano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Dzisiaj kulturalnie jajeczniczka na bekonie. Cytuj Link to post Share on other sites
Adonim85 205 Napisano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Dziś zamiast śniadania duży obiad. Dwa kotlety z kurczaka, kartofle, ogórek i marchewka . Że to ma być niby duzy obiad ja takie dwa talerze to na raz bym obalił a po 2 godzinach kolejna porcję, Mniam Mnie się wydaje, że organizm ludzki w drodze ewolucji uodpornił się na chemię. Na szczęście tylko Ci się wydaje ... Ewolucji? Od jakiego momentu? bo to że Homo Sapiens Sapiens to twór sztuczny (inżyniera genetyczna w naszym DNA dużo wyżej rozwiniętych cywilizacji stamtąd ) to coraz więcej ludzi w to wierzy oficjalnie. Temat wzięcie ma to ja proponuje na fali popularności właśnie takich "epickich" tematów (o dziwo) załozyć: ile razy w tygodniu uprawiamy sex z drugą połówką Edytowane 16 Grudnia 2013 przez Adonim85 Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Temat wzięcie ma to ja proponuje na fali popularności właśnie takich "epickich" tematów (o dziwo) załozyć: ile razy w tygodniu uprawiamy sex z drugą połówką To i tak byś się nie mógł wypowiadać w temacie bo ręka się nie liczy 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Adonim85 205 Napisano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 (edytowane) To i tak byś się nie mógł wypowiadać w temacie bo ręka się nie liczy Kolego - do Twojej wiadomości. Ja od Września 2013 zacząłem wspólny 5 rok z moją panną a że ktoś sie tym nie chwali - nie pisze ciągle o tym to nie znaczy że tego nie ma Oczywiście wciąż bez ślubu i dzieci. Chciałeś zabłysnąć ale nie wyszło to Ci mądralo Edytowane 16 Grudnia 2013 przez Adonim85 Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Poziom suchości w pysku oceniam na 9/10 po przeczytaniu tych wypocin. Co do tematu - tosty z sałatką jarzynową. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Jubno 89 Napisano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 @Niewiemilerazy Up Najlepszy jest hot-dog z suszoną cebulką i ogórkami (o keczupie i musztardzie nie muszę wspominać ) Cytuj Link to post Share on other sites
iDaft 995 Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Nie wiem, czy do mnie mówisz, ale fakt. Masz rację. Ja jednak nie mam czasu i szybciej jest mi podpiec bułkę w tosterze i w piekarniku parówki, niż grzac cebule. Jak chce po amerykańsku, to jadę do warszawskiego Chicagos - moja ulubiona knajpa w stolycy. Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 13917 Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 3 kanapki z szynką i kubek kawy - na rozbudzenie Cytuj Link to post Share on other sites
Jubno 89 Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Dla ludzi w pośpiechu i leniwych- taką cebulkę można kupić w spożywczaku albo np. w Ikei (parówki też mają dobre). Żaden problem. Cytuj Link to post Share on other sites
Adonim85 205 Napisano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 (edytowane) 3 kanapki z szynką i kubek kawy - na rozbudzenie 6.28, to ja sie przewracam dopiero na drugi bok Poziom suchości w pysku oceniam na 9/10 po przeczytaniu tych wypocin. Co do tematu - tosty z sałatką jarzynową. czy tam masz pysk, ryj, dziub, paszcze, otwór czy inne to nie wnikam Edytowane 18 Grudnia 2013 przez Adonim85 Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 (edytowane) 6.28, to ja sie przewracam dopiero na drugi bok czy tam masz pysk, ryj, dziub, paszcze, otwór czy inne to nie wnikam Za to ja nie wnikam czy masz dostęp do słownika Edytowane 18 Grudnia 2013 przez okar19 2 Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 13917 Napisano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 6.28, to ja sie przewracam dopiero na drugi bok Komu dobrze, temu dobrze. Ja wstaje do szkoły, tylko weekendy to spanie do 11 Dziś ponownie dwie kanapeczki i kawa-szatan Cytuj Link to post Share on other sites
Adonim85 205 Napisano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 (edytowane) dobrze czy nie, kwestia podejscia i warunków. Akurat mogłbym mieć lepiej bo to co by sie chcialo to sie nie ma. Mimo iz tak mam teraz z czasem wolnym. Dzis pobudka o 12.00, i kawa - norma. Zadnego jedzenia o tej porze. Zresztą mam zyebany rytm zycia ostatnio - chodzę spac o 3.00/4.00, a nieraz i poźniej a wstaje o 12/13 i tak dzień dzień w dzien od niepamietam już kiedy. Edytowane 18 Grudnia 2013 przez Adonim85 Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Strasznie długo śpisz. Cytuj Link to post Share on other sites
devzo 68 Napisano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Chleb z pasztetem Cytuj Link to post Share on other sites
Adonim85 205 Napisano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 (edytowane) Strasznie długo śpisz. no długo ale z drugiej strony nie mam teraz presji spać krótko. zdarzało się mi spać ostatnimi czasy nawet 11 godzin ale zaś człowiek zmęczony po takim czymś, więc dla mnie optymalnie jest 8-9. Jak do roboty to potrafiłem i tylko 5g spać. Edytowane 21 Grudnia 2013 przez Adonim85 Cytuj Link to post Share on other sites
Skaciu 10 Napisano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Ja może nie do końca do tematu, powiem wam... a raczej zdradzę sekret, co jadłem na kolacje, co jem codziennie, co jest pysznie, nigdy się nie nudzi, jest tanie, pożywne i wygląda bardzo apetycznie. Nazwałem to: zapiekianka, tu nie ma błędu. Najpierw ustawiamy piekarnik z termoobiegiem na 140-150 stopni, bez termoobiegu sobie możecie co najwyżej ch**a zwalić. Następnie kroicie bułkę na pół, i kolejno kładziemy ser, salami (plasterek + 2 połówki plasterka) tak aby pokrywało całą bułkę, robimy kilka warstw, nie więcej niż 5. jak to wygląda? : === ooo === ooo === ooo === UUU ( = - ser, o - salami, U - buła (nie ci*a)) A teraz składnik "X", dzięki któremu nasza zapiekianka będzie niesamowita! - napierdzielamy otóż przyprawy do pizzy marki, firmy, oraz producenta PRYMAT (reklama za którą dostanę 12$) Teraz pieczemy 5-6 minut, w zależności od ilości warstw, polewamy ketchupem, rozkoszujemy się pysznie spieczonym salami, ciągnącym serem, pysznym ketchupem, chrupką bułką i całą świetnością tego dania. Smacznego! 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 http://static.fjcdn.com/pictures/Fat_6309ef_1841942.jpg 1 Cytuj Link to post Share on other sites
iDaft 995 Napisano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Zjadłeś na śniadanie tą miłą panią? Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Pani approves Cytuj Link to post Share on other sites
AMD Overclocker 16 Napisano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Wódka + śledziki a teraz Pomidor z solą Cytuj Link to post Share on other sites
MarcinKevin 0 Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Jajka na twardo i kanapki Cytuj Link to post Share on other sites
Jubno 89 Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Śledź w śmietanie, w dość sporej ilości, nie tylko na śniadanie... Cytuj Link to post Share on other sites
Adonim85 205 Napisano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 dziś, co dusza zapragnęła Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28959 Napisano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Duży kubek kawy a już w robocie około czwartej nad ranem dwie duże kanapki z pasztetem i ogórkiem . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.