coco01 14023 Napisano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Też posiadam Xiaomi 10000mAh półtora roku już i z całego serca polecam, warty swojej ceny. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Zwłaszcza cena jest atrakcyjna. Rok temu kosztował 99 zł, a teraz można kupić za 69 zł (w Polsce) Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 https://www.purepc.pl/urzadzenia_mobilne/huawei_p10_i_p10_plus_maja_instalowane_rozne_rodzaje_pamieci No ładnie, ładnie kombinują. Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3764 Napisano 16 Maja 2017 Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 Kurcze internety wyły że Honor P7 Lite nie dostanie Antka 7 a dziś szok weszła aktualizacja. Cytuj Link to post Share on other sites
Mefistek 0 Napisano 21 Maja 2017 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Cześć , kupujecie do Waszych telefonów jakieś etui? Bo właśnie zastanawiam się czy sobie takie coś się sprawić czy nie . Z jednej strony nie za bardzo chce mi się wydawać dodatkowe pieniądze , a drugiej nie wiem czy nie warto jakoś dodatkowo zabezpieczyć mój telefon (Sony Xperia M2). Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 21 Maja 2017 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Tak. Ale nawet jak masz etui to może się lekko porysować obudowa. Cytuj Link to post Share on other sites
Qonrado 0 Napisano 22 Maja 2017 Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Zdecydowanie tak! Posiadam etui na swój telefon i dodatkowo staram się dbać o niego. Znowu nie przesadzajmy, że w dzisiejszych czasach etui na telefony kosztują jakoś nie wiadomo ile pieniędzy :-) a wydaje mi się, że tak czy siak warto wydać tę kwotę i mieć przynajmniej komfort, że telefon jest zdecydowanie bezpieczniejszy Cytuj Link to post Share on other sites
lukallo 1 Napisano 22 Maja 2017 Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Cześć , kupujecie do Waszych telefonów jakieś etui? Bo właśnie zastanawiam się czy sobie takie coś się sprawić czy nie . Z jednej strony nie za bardzo chce mi się wydawać dodatkowe pieniądze , a drugiej nie wiem czy nie warto jakoś dodatkowo zabezpieczyć mój telefon (Sony Xperia M2). Pewnie, że tak etui to dziś można powiedzieć trend są różne kolory, wzorki etc - dodatkowo mają za zadanie chronić nasz sprzęt, jeżeli mamy zadbany nie porysowany telefon łatwiej go potem sprzedać bo ludzie jednak na to patrzą. Natomiast jeżeli nie chcesz wydawać dodatkowych pieniędzy na etui zawsze warto zainteresować się chociaż by nad szkłem hartowanym na przód urządzenia Cytuj Link to post Share on other sites
Mefistek 0 Napisano 23 Maja 2017 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Dzięki panowie za odpowiedzi. A jak kupujecie to wybieracie bardziej zwykłe sklepy czy internetowe ? Po prostu Gdzie można liczyć na tańszy sprzęt ? Cytuj Link to post Share on other sites
walskwalsk 3 Napisano 23 Maja 2017 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Dzięki panowie za odpowiedzi. A jak kupujecie to wybieracie bardziej zwykłe sklepy czy internetowe ? Po prostu Gdzie można liczyć na tańszy sprzęt ? Najlepiej szukać okazji na allegro, w stacjonarnych zawsze są wyższe ceny. Cytuj Link to post Share on other sites
Qonrado 0 Napisano 24 Maja 2017 Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Dzięki panowie za odpowiedzi. A jak kupujecie to wybieracie bardziej zwykłe sklepy czy internetowe ? Po prostu Gdzie można liczyć na tańszy sprzęt ? Jeśli o mnie chodzi to zazwyczaj takie rzeczy kupuję w http://stilgut.pl. Do tej pory jeszcze się nie zawiodłem bo mają szeroki asortyment i moim zdaniem niezłe ceny. A swoją drogą to te etui są trwałe i nieźle wyglądają. W ogóle radzę robić zakupy w sklepach internetowych (pod każdym względem) bo ja tak jak napisał walskwalsk w zwykłych sklepach są wyższe ceny wynikające pewnie z wyższych marż Cytuj Link to post Share on other sites
Mefistek 0 Napisano 25 Maja 2017 Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 ok, dz Cytuj Link to post Share on other sites
severian 13 Napisano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Jak to jest z tymi amoledami w s7? Faktycznie szybko się wypalają?Jedni pisza,że nie ma problemu,a drugi zaraz potem twierdzi,że po miesiącu używania ma już strzałkę z nawigacji na stałe. Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Prawie rok używałem s7 i żadnego wypalenia nie stwierdziłem. Cytuj Link to post Share on other sites
davede 0 Napisano 16 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 (edytowane) To samo. Edytowane 16 Lipca 2017 przez davede Cytuj Link to post Share on other sites
orthieri 0 Napisano 17 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 witam, jestem nowy muszę pilnie kupić telefon, jak to bywa zbyt dużo środków nie mam waham się pomiędzy moto x play a remi note 4 pro co mi byście polecili Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 17 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Najlepiej załóż temat i wypełnij wzór, który znajdziesz pod linkiem bodajże "jak założyć temat w dziale..." Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Huawei kończy produkcję budżetowców (seria Y), IMO dobra wiadomość, o ile obniżą trochę ceny nadchodzących średniaków, bo 1,5k za średniaka to trochę nieporozumienie, ale staje się to ''standardem''. Ludzie zamiast kupić budżetowca od Huawei wolą dopłacić do Xiaomi, rozumiem ich. Tylko te Kiriny Wolałbym, żeby stosowali Snapdragona (skorzystali z niego w ShotX, Nova) Cytuj Link to post Share on other sites
droid 1091 Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Mate 10 będzie działał na Kirin 970. Ciekawi mnie wydajność. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Pewnie nie przebije Snapa 835 Cytuj Link to post Share on other sites
Pepis 1009 Napisano 6 Września 2017 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Mam pytanko. Jak pewnie wiecie jest promocja od Play na zakupy w google play. I tak myślę co potrzebuje kupić i nic mi do głowy nie przychodzi a szkoda by się zmarnowało. Ktoś ma jakiś pomysł co kupić? Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 7 Września 2017 Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Nie wiem o jakie promo chodzi, ale jeżeli szukasz jakiejś przydatnej apki, to od siebie mogę polecić: Power amp Root Explorer Titanium backup Cytuj Link to post Share on other sites
Pepis 1009 Napisano 7 Września 2017 Udostępnij Napisano 7 Września 2017 http://www.spidersweb.pl/2017/08/google-play-promocja.html Odtwarzacza nie potrzebuje, bo nie słucham, Root'a raczej też bo tel mam na gwaracji a nad ostatnia apk'a sie zastanowie Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 8 Września 2017 Udostępnij Napisano 8 Września 2017 Jak nie masz roota to i ostatnia apka Ci się nie przyda. Popatrz jakieś gry Cytuj Link to post Share on other sites
Lord Arthas 7 Napisano 12 Września 2017 Udostępnij Napisano 12 Września 2017 cześć. czy mi max 2 jest coś warty? 1400zł nowy widzę w proline. Ewentualnie coś polecacie dużego powyżej 5,5 cala do 1500zł ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts