vikingpl 28 Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Polecam sprzedającego JAccA90 . Umówiliśmy się na odbiór osobisty, wszystko zgodnie z opisem na forum. Sprzęt ładnie chodzi. Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Polecam sprzedającego kajtek. Cytuj Link to post Share on other sites
krystianh87 5 Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Polecam użytkownika krystianh87 http://forum.benchmark.pl/user/67296-krystianh87/jako sprzedającego. Super kontakt i szybka wysyłka Również polecam Kupującego http://forum.benchmark.pl/user/70249-barto20/Szybka wpłata kasa jeszcze w ten sam dzień Cytuj Link to post Share on other sites
Fourth Illusion 1 Napisano 26 Marca 2015 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Polecam sprzedajacego Wojtas-X http://forum.benchmark.pl/user/87505-wojtas-x/ Kupilem od niego hdd wd black, hdd w 100% sprawny, kontakt bezproblemowy, wszyskto tak jak byc powinno polecam Cytuj Link to post Share on other sites
grreso 0 Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 NIE polecam Patichan111 więcej informacji w tym wątku sprzedażowym tego człowieka. Cytuj Link to post Share on other sites
sadys 116 Napisano 30 Marca 2015 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Polecam sprzedajacych: marcin21164 sebastian03 Towary zgodne z opisem, dobrze zapakowane. Dobry i mily kontakt. Cytuj Link to post Share on other sites
sebastian03 0 Napisano 30 Marca 2015 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Polecam kupującego sadys. Błyskawiczna wpłata, bezproblemowy i miły kontakt. Cytuj Link to post Share on other sites
Jozio 28 Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Droga Administracjo Bardzo proszę w imieniu oszukanych tego autora: http://forum.benchmark.pl/topic/170886-geforce-gtx-780-3-gb-referent-od-nvidii-i-core-i5-2400/page-2O zbanowanie go po adresie MAC+IP+NICK+inne jeżeli IP Board ma :-)Dlaczego wypisuję tą apelacje do was ? Nie wiem czemu, nie wiem w jaki sposób to działa tutaj, ale oszuści powinni być banowani tak aby nie narażać naszych drogich kupujących a co najważniejsze stałych bywalców forum. Zauważywszy to iż ten człowiek przyznaje się do tego tłumacząc to tak: Ot to takie dobrodziejstwo poprawienia przepisu mówiącego że wykroczenie sięga kwoty do 1000 złotych a nie 250 złotych jak dawniej. Dopiero powyżej 1000 złotych mamy przestępstwo Uwzględniając poprzedni post na wcześniejszej stronie odnoszący się do tego sprzedającego: Przestrzegam przed tym sprzedającym - OGŁOSZENIE - kupiłem obudowę, która po wpłacie (ekspresowej, o którą prosił sprzedający) została uszkodzona a zwrotu pieniędzy niestety się nie doczekałem, użytkownik zapadł się pod ziemię. Nie tylko ja miałem z nim problemy - wystarczy poszukać na forum. POwinniście jakoś zareagować, w dużej mierze jesteście tutaj od tego. Bardzo proszę o rozpatrzenie mojej apelacji w sprawie tego użytkownika bo już nie pierwszy raz widzę chamstwo na tym forum które przekłada się na podważanie CEN tworzący sztuczny tłum temacie którego można uniknąć, a co gorsze bandytyzm który okrada użytkowników forum poprzez sprzedaż sprzętu niezgodnego z opisem/ziemniaków w worku. Cytuj Link to post Share on other sites
devilpl 1 Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Chociaż kupowałem w lutym dopiero teraz pisze, bo znalazłem kolejną wadę na płycie Stanowczo nie polecam i przestrzegam przed BumCykCyk - sprzedający W lutym kupiłem od tego pana płytę, przyszła szybko, płyta leżała luzem w opakowaniu nie była nawet nie było foliowego opakowania, dodatkowo miała powyginane piny od usb 3.0, facet tłumaczył, że u niego było wszystko OK, gdy udowodniłem mu, że sam umieścił tą wadę na zdjęciu, napisał mi, że widziałem co kupowałem (choć w opisie aukcji nic nie było płyta 100% sprawna). Trochę mnie to podirytowało, ale myślę sobie no nic to tylko piny przecież użytkownik benchmarka nie sprzeda mi chyba bubla. Napisałem, że komenta wystawię w marcu jak wszystko złożę i zaczeły się kwiatki po złożeniu okazało się, że z integrowana karta sieciowa to padaka, muzyczną system wykrył ale po zainstalowaniu sterowników dźwięk nie działał. Musiałem dokupić sieciówkę i muzyczną (60zeta) Mógłbym za łączna sumę kupić mobo na gwarancji W. w. pan dostał pozytywa tylko dlatego, że kupiłem uszkodzone komponenty i nie chciałem dostawać negatywa zwrotnego bo mam czyste konto, on ma zaledwie 30 i to jeszcze junior więc pewnie by mu i tak to latało Tydzień temu dokupiłem 4GB ramu i wiecie co ? okazało się, że dual nie działa i jak mam karty pamięci w obu slotach to system nie wstaje Nasuwa się myśl, że sprzedał płytę bo mu się sypała znalazł jelenia co się nie zna i to wykorzystał Dodam, że sam jako laik kompletnie nie znam się na montażu i wszystko składałem w zaprzyjaźnionym serwisie, na drugi raz kupie wszystko w jednym czasie, na gwarancji i dam do obejrzenia każde zdjęcie komuś kto się na tym zna, a benchmark nie znaczy, że wszyscy tu są OK Jeszcze raz wielki minus dla BumCykCk Jego temat tutaj http://forum.benchmark.pl/topic/165159-p%C5%82yta-g%C5%82%C3%B3wna-b75ma-e33-lga1155-allegro-119-z%C5%82/ Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez devilpl Cytuj Link to post Share on other sites
johniee1 9 Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Polecam kupujacegopioslSzybka wplata, wie czego chce! Cytuj Link to post Share on other sites
piosl 0 Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Polecam sprzedającego @johniee1 świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka. Cytuj Link to post Share on other sites
nordart 0 Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Polecam sprzedającego forumowicza Bionex http://forum.benchmark.pl/user/113645-bionex/ Zakupiłem od niego gtx'a 970. Karta była następnego dnia u mnie, wszystko cacy. Cytuj Link to post Share on other sites
dario83 33 Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Polecam sprzedającego mati80 Kupiłem od niego dwa wentylatory Enermax. Szybka wysyłka i znakomity kontakt. Towar zgodny z opisem Cytuj Link to post Share on other sites
mati80 0 Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 I wzajemnie, udana transakcja. Polecam użytkownika dario83 http://forum.benchmark.pl/user/63750-dario83/ Cytuj Link to post Share on other sites
michaelred 4 Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 + Dla użytkownika Funkie za kupno Radeona 6950 . Bardzo dobry kontakt! Szybko dogadana sprzedaż i odbiór osobisty karty. Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3643 Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) + Poziomek - szybko i sprawnie, polecam - Wiesiek 3 na gog Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez ernorator Cytuj Link to post Share on other sites
Deathstar 265 Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 + Poziomek - szybko i sprawnie, polecam - Wiesiek 3 na gog Miałem to właśnie pisać... ale w takim razie zacytuję . Również zakupiłem, również polecam - mimo godzin nocnych w godzinę miałem kluczyk u siebie Cytuj Link to post Share on other sites
Vako778 394 Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Polecam użytkownika kubbak zakupiłem u niego obudowę na dysk 2,5' , szybko sprawnie bez żadnych problemów , miły , rzetelny sprzedawca , nic tylko polecać Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Również plusik @Vako778 jako kupującego. Cytuj Link to post Share on other sites
Spajker 0 Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Polecam sprzedającego Creidd. Bardzo dobry i miły kontakt. Konkretne odpowiedzi na zadawane pytania w sprawie sprzedawanego przedmiotu. Praktycznie natychmiastowa wysyłka po dokonaniu wpłaty. Użytkownik również sam zainteresował się czy przesyłka dotarła (w naszym wypadku zawiniła poczta polska i przesyłka dotarła opóźniona). Jeszcze raz szczerze polecam! Cytuj Link to post Share on other sites
Poziomek 3 Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Miałem to właśnie pisać... ale w takim razie zacytuję . Również zakupiłem, również polecam - mimo godzin nocnych w godzinę miałem kluczyk u siebie + Poziomek - szybko i sprawnie, polecam - Wiesiek 3 na gog Również polecam tych kupujących. Transakcja doszła do skutku bez zbędnych pytań Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Poziomek Cytuj Link to post Share on other sites
Bragz 6 Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Dorzucam się do zadowolonych klientów sprzedającego @Poziomek, polecam. Polecam także sprzedającego @suszin. Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Bragz Cytuj Link to post Share on other sites
silence 1162 Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Polecam użytkownika twrzkb - sprzedający. 0 problemów, świetny kontakt, pancerna paczka! Cytuj Link to post Share on other sites
michalschulz1 210 Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Polecam Creidd - sprzedający. 0 problemów, nawet płyta która była niesprawdzona okazała się sprawna. Nie tak jak na alledrogo Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez michalschulz1 Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3643 Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 +dodo - szybko i sprawnie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts