rafalwarda182 2 Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Polecam sprzedającego vikingpl bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka. Cytuj Link to post Share on other sites
gotowiec27 8 Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Serdecznie polecam sprzedającego Wojtas-X. Świetny kontakt oraz szybka (i darmowa ) wysyłka. Z pewnością jest godny zaufania Cytuj Link to post Share on other sites
Wojtas-X 405 Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Dla gotowiec27 Szybko, konkretnie, profesjonalnie, czyli tak jak wszyscy lubią. POLECAM !!! Cytuj Link to post Share on other sites
suszin 155 Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Polecam użytkownika @kerios83 super kontakt i wszystko sprawnie załatwione Cytuj Link to post Share on other sites
kerios83 16 Napisano 7 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 odnośnie @suszin - szybka wpłata, dobry kontakt - zdecydowanie polecam. Cytuj Link to post Share on other sites
Mordi 1 Napisano 7 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 (edytowane) Polecam sprzedającego @Makkk Edytowane 7 Lutego 2015 przez Mordi Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Polecam sprzedającego SoundsGreat Cytuj Link to post Share on other sites
Onigiri 1 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Nie polecam kupującego Ten_Wredny. Złączki wysłane, a co do pieniędzy to miał wysłac w tamtym tygodniu, rzekomo zapomniał. Wysłał drugi raz w piątek rano. Dziś już po sesji przychodzącej, a kontaktu nie ma z nim. Na szczęście mam dane z wysyłki. Cytuj Link to post Share on other sites
sebbo98 658 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 @up jak coś mam allegro Jego.. ale nie powinno być problemu z użytkownikiem. Cytuj Link to post Share on other sites
Ten_Wredny 2047 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 (edytowane) Spokojnie, użytkownik który ma 5 postów, 1 punkt reputacji. Allegro brak, rzekomo wysyła złączki jeszcze przed zapłatą POD PRZYKRYWKĄ 'rekompensaty zaufania'.Oczywiście jak można się domyślić brak potwierdzenia wysyłki bo wyrzucił.Nie wiem kto w tym wypadku by wysłał pieniądze w kompletną ciemnice? Po 1 dniu roboczym groźby i straszenie Policją, na prawdę? Moderatorów proszę o konsultacje. Myślę że jestem znany na forum jako konkretny kontrahent, niejedno sprzedałem i kupiłem na tym forum (wręcz bardzo dużo). Allegro oczywiście posiadam. Jeśli złączki przyjdą na prawdę (w co wątpię, bo nikt po jednym dniu nie robi takiego czegoś i nie spamuje PW i nie grozi) to wyślę pieniążki. Trzeba być ostrożnym, oszustów nie brakuje. Edytowane 9 Lutego 2015 przez Ten_Wredny Cytuj Link to post Share on other sites
PatrykT 6221 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Oczywiście jak można się domyślić brak potwierdzenia wysyłki bo wyrzucił. Kopia(ta strona po której się pisze) zawsze trzymana jest na poczcie, także nie widzę problemu w uzyskaniu nr przesyłki przez wysyłającego. Ja tam zawsze jak coś wysyłam to trzymam potwierdzenie nadania dopóki kupujący nie potwierdzi odbioru paczki Cytuj Link to post Share on other sites
Ten_Wredny 2047 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Ja podobnie Do teraz w portfelu mam potwierdzenia wysyłek z kilku miesięcy Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 jak można się domyślić brak potwierdzenia wysyłki bo wyrzucił. Jak dla mnie sprawa jest oczywista, a próbę wyłudzenia pieniędzy proponuję zgłosić odpowiednim organom. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Dokładnie, kto wyrzuca kwit z poczty na którym jest nr. z którego można się dowiedzieć czy i kiedy przesyłka została dostarczona. Ewidentny wałek ktoś tu chciał wykręcić a przy okazji oczernić niewinnego użytkownika. BTW - Onigiri, które to już Twoje multi na tym forum? Cytuj Link to post Share on other sites
novator14 4 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Leci Plusik dla użytkownika copper. 9600gt dotarło całe i zdrowe. Potestowałem cały dzionek i jest wszystko gicior. Tak więc zasłużony komentarz. Transakcja tylko przez forum. Polecam. Cytuj Link to post Share on other sites
Makkk 20 Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 (edytowane) Polecam sprzedającego @Makkk Ja z kolei polecam kupującego Mordi Edytowane 11 Lutego 2015 przez Makkk Cytuj Link to post Share on other sites
Leesiuu 538 Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Polecam MrPatryk - mimo, że transakcję załatwialiśmy przez olx to znaleźliśmy się i tu na forum. Wszystko przebiegło sprawnie więc pozytyw się należy 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ziom0070 16 Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 (edytowane) Polecam @michaelred za transakcję kupna obudowy CM692 Litle,wszystko sprawnie,szybko i bezproblemowo. Polecam serdecznie. Edytowane 12 Lutego 2015 przez ziom0070 Cytuj Link to post Share on other sites
MrPatryk 208 Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Ja polecam użytkownika Leesiuu - bardzo dobry kontakt i sprzęt przyszedł w pełni sprawny Cytuj Link to post Share on other sites
michaelred 4 Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Polecam kupującego ziom0070. Szybko i konkretnie załatwiona transakcja Cytuj Link to post Share on other sites
Slimak 0 Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Polecam sprzedającego Polopiryn. Bardzo dobry kontakt, wszystko załatwione szybko, sprawnie i bezproblemowo. Cytuj Link to post Share on other sites
berek 0 Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Plusy ode mnie: krecik55, Whiskas, Mirinda, dydek-666, Crout, stiffmeister, h0m3r_PL, behemothxx, lisurwis, Dzięki zakupionym częściom od powyższych użytkowników już mam praktycznie złożone dwa komputery. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17832 Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 AKTUALIZACJA / lista do pobrania w pierwszym poście. btw. Onigiri już wcześniej był notowany, więc zachęcam do przeglądania listy przed ewentualnymi transakcjami. Cytuj Link to post Share on other sites
Milkovsky12 6 Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Polecam sprzedającego @Matizekt Cytuj Link to post Share on other sites
yonash25 0 Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 + dla kolegi lukaszup, wzorowa transakcja jak i kontakt. Polecam zdecydowanie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts