mariankowo 0 Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Ostrzegam przed użytkownikiem : cyngiel0 który występuje na alledrogo ale działa na zasadach forum czyli wrzuca fotki z nazwą nicku . Zakupiłem u niego 4790k (niby nowy , kupiony 5 dni temu) ale proponował sporą zniżkę poza allegro . Gdy zdecydowałem się na zakup na alledrogo nie było już dopisku o tańszej cenie poza serwisem ( pewnie go przycisneli) ale doszliśmy do porozumienia ,że załatwimy to po taniości poza alledrogo . Wszystko szło ok do momentu jak poprosiłem żeby nie zapomniał dorzucić do paczki dowodu zakupu . Okazało się że procka dostał od osoby X ( a niby kupiony 5 dni temu ) i co najwyżej dośle mi mailem skan dowodu zakupu osoby X. Czekałem czekałem , paczka czeka w paczkomacie a skanu jak nie było tak nie ma . Oczywiście nie odbiorę jej Jego nr tel to 601165617, posługuje się mailem hubertstanios@gmail.com a paczkę wysyłał z maila arab2018@gmail.com . Jak paczka do niego wróci za dwa tygodnie pewnie coś wstawi ponownie , choć teraz śmierdzi mi wałem . Jeszcze raz ostrzegam Mariusz Cytuj Link to post Share on other sites
vikingpl 28 Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Polecam użytkownika bauzer . Sprzedałem mu kartę Asusa. Szybka wpłata, szczegóły ustaliliśmy na forum. Cytuj Link to post Share on other sites
bauzer 0 Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 (edytowane) Polecam sprzedającego vikingpl. Kupiłem kartę dzwiękową Asusa, bardzo dobry kontakt, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, ekspresowa wysyłka. Oby jak najwięcej takich transakcji. Polecam!!!!! Edytowane 29 Listopada 2014 przez bauzer Cytuj Link to post Share on other sites
kazo.m 30 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 UWAGA OSZUST!!! Dziś dzwonił do mnie koleś pod pretekstem kupna samochodu, który wystawiłem na portalu aukcyjnym. Umówiliśmy się na spotkanie. Po ok. 2 godzinach napisał sms`a, że jest w trasie , że niedługo będzie u mnie, ale zapomniał karty do bankomatu i nie ma nic na koncie żeby zadzwonić. Chciał, żebym kupił mu doładowanie, by mógł zadzwonić do domu i dowieźli mu kartę, a kasę odda mi na miejscu. Ale coś mnie tknęło, wpisałem jego numer telefonu 507 202 215 w przeglądarce i pierwszy wynik: http://numerytelefonu.com/nrtel/507202215 Ostrzegam kolegów z forum, którzy chcą coś sprzedać, aby uważali na niego. Mnie nie udało mu się naciągnąć, ale wielu już tak. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
rudnis 2673 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Polecam sprzedającego @adam9871, bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, karta solidnie zapakowana. Cytuj Link to post Share on other sites
adam9871 901 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Polecam kupującego policeman bardzo dobry kontakt , szybka wpłata gorąco polecam . Cytuj Link to post Share on other sites
TopperHarkley 3 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Polecam kupującego Ciapciak Wszystko sprawnie i bez problemu! Cytuj Link to post Share on other sites
marko3270 0 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Polecam sprzedającego Ten_Wredny http://forum.benchmark.pl/user/78971-ten-wredny/ Dobry kontakt, szybka wysylka ,sprzet ok Cytuj Link to post Share on other sites
Ten_Wredny 2047 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Polecam użytkownika marko3270, super kontakt, bardzo przyjemna transakcja Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17835 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 AKTUALIZACJA / lista do pobrania w pierwszym poście. Cytuj Link to post Share on other sites
SUPERKLIKACZ 249 Napisano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Polecam sprzedawcę >>> mmiskow <<< Kontakt i przesyłka bez najmniejszego problemu. Wszystko w paczce zgadzalo sie z tym co mówił sprzedawca Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 polecam kupującego berek Szybko podjęta decyzja, szybko wpłacone pieniążki. transakcja przeprowadzona na forum. Cytuj Link to post Share on other sites
Shady_PL 43 Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Polecam kupującego Dzonzi: http://forum.benchmark.pl/user/63425-dzonzi/ . Szybko podjęta decyzja, pieniądze błyskawicznie wpłacone przez allegro. Cytuj Link to post Share on other sites
Lewy77 0 Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Nie polecam sprzedającego Naruto99599v2 Zamówiłem sobie u niego sprzęt, nie dość, że nie wysłał mi linka do aukcji allegro, to olewał mnie na pw, aż ktoś inny to kupił. Cytuj Link to post Share on other sites
sebbo98 658 Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Odradzam robienie jakichkolwiek interesów z simon121.Umówiliśmy się na sprzedaż za pomocą allegro, aukcja wystawiona. Użytkownik kupił po czym powiedział, że w poniedziałek zrobi przelew. Cisza w tej sprawie więc napisałem do niego, że czekam na pieniądze do środy, a odpowiedź jaką uzyskałem to fakt iż "nie spodobały mi się pańskie komentarze" i dostał lepszą ofertę. Dobrze, że nie wysłałem za pobraniem bo byłbym w torbę o 35zł. Strata czasu, na którym mi najbardziej zależało.. Cytuj Link to post Share on other sites
twrzkb 2 Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Zdecydowanie polecam użytkownika Bakak. Konkret gościu, słowny i uczciwy. Transakcja (wymiana) przebiegła bez najmniejszych problemów. Towar w 100% zgodny z opisem. Cytuj Link to post Share on other sites
piterrrxd 2308 Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Polecam kupującego neo88. Szybka wpłata, miły kontakt, bez żadnych problemów Cytuj Link to post Share on other sites
MQK 702 Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Polecam sprzedającego piterrxd. Przedmiot w 100% sprawny i zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt Edytowane 10 Grudnia 2014 przez neo88 Cytuj Link to post Share on other sites
berger6630 1391 Napisano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Polecam sprzedającego Głowa http://forum.benchmark.pl/user/62934-glowa/ szybka wysyłka towar pancernie zapakowany- zgodny z opisem -bardzo dobry kontakt Cytuj Link to post Share on other sites
berek 0 Napisano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Polecam użytkownika bialyboski. Wszystko odbyło się szybko i w dobrej atmosferze. Cytuj Link to post Share on other sites
SZAFIR00 0 Napisano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 mmiskow Zakupiłem od użytkownika: Buda Płyta Procesor Chłodzenie Pamięci Wentylatory Monitor Pomimo młodego wieku sprzedającego wszystko w jak największym porządku, odebrałem osobiście w domu sprzedającego. Mogę polecić i pozdrowić sprzedającego. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17835 Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 AKTUALIZACJA / lista do pobrania w pierwszym poście. Cytuj Link to post Share on other sites
smokowiec1203 19 Napisano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 uwaga na Onigiri to oszust napisał mi że ma do sprzedania gothic 2 w złotej edycji dostał pieniądze i wciskał kit że paczka została wysłana a następnie po paru dniach kontakt się urwał nr konta 44 1140 2004 0000 3702 7473 7372 . Proszę o zablokowanie użytkownika jeśli można Cytuj Link to post Share on other sites
arex1515 0 Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Również ostrzegam przed użytkownikiem Onigiri. Numer konta jak wyżej, nie wiem czy mogę podać resztę danych. Połaszczył się na 23 zł za rzekomą kartę AGP, na której mi bardzo zależało, a której oczywiście nie dostałem. Niby pieniądz niewielki, ale bardzo nie lubię jak się mnie okrada. Dodatkowo zmarnowałem cenny czas na czekanie. Tym samym znajoma nie miała zrobionego komputera na święta Nie wiem skąd się biorą tacy ludzie jak on, ale po prostu mi ich żal. O ile podany przez niego adres jest dobry, to przy jakiejś okazji zgłoszę się po swoją własność, tak dla zasady, bo jak wspomniałem nie toleruję złodziei (nawet tych drobnych). Cytuj Link to post Share on other sites
Stawskiszef 1174 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Polecam kupującego : CocoJambo966Solidny kontakt ,szybka wpłata ,więcej takich ludzi.Szybka decyzja. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts