Skocz do zawartości

Aliens vs. Predator Recenzja GameSpot

Recommended Posts

Jak wam gra się zatrzymuje podczas włączania latarki:) TO mam rozwiązanie....wystarczy w menu zmienić klawisz na inny. Np jak było T to dajcie F czy coś innego:)

Ogólnie mam 120+ Fps na VERY HIGH , Dx 11 Teselacja ON , 1440 900 , Anizo 4x

Mam screeny , może pozniej wrzuce:)..... A tak w ogóle to też czytałem że ponoć gra została juz spatchowana 2 razy przed wydaniem , czy jakoś tak. I po dodaniu tych patchy niby dodane zostały nowe opcje graficzne pod Dx11 jak AA i Zaawansowe Cieniowanie , ciekawe czy to prawda.

Ja właśnie lubię recenzje na luzie a nie hmm tak grafika cudna hmm muzyka też miodzio brak kupować ... a tutaj widać że koleś grał i dostrzega masę gówna za przeproszeniem dla mnie ta gra to jak typowa adaptacja filmu jest film musi być gra najczęściej wychodzi badziew który za 2 miesiące kupisz za 29,99 tak samo będzie z tym Łobcym i Pledatorem

Ciekawe proroctwo :) grałeś? Adaptacja jakiego filmu? :)

a ile to razy było że wyszedł jakiś film zaraz gra o nawet te Transformers padlina taka że szkoda słów ... jedyna dobra gra na podst. filmu jak dla mnie to Władca Pierścieni : Powrót Króla.

Szkoda mi marnowania czasu na ściąganie :) nie będę grał

Ciekawe proroctwo :P grałeś? Adaptacja jakiego filmu? :)

a ile to razy było że wyszedł jakiś film zaraz gra o nawet te Transformers padlina taka że szkoda słów ... jedyna dobra gra na podst. filmu jak dla mnie to Władca Pierścieni : Powrót Króla.

Szkoda mi marnowania czasu na ściąganie :) nie będę grał

zapomniales dodac ze kilka fajnych gier jest z sagi star wars :) a ten AvP jest super jak sie gra alienem lub predatorem :)

Film Obcy wyszedł w 1979, 1986, 1992 i 1997, a od tego roku było sporo gier o obcym :) (pomijam filmy Predator i AvP). Żeby coś nazwać adaptacją, musiałoby to opowiadać historię z filmu powiedzmy, a tu w ogóle tak nie jest :|

Jak można uniwersum obcego do transformers porównać :)...

dzieki takim recenzjom gra jest tansza ale tak ze mniej osobistosci ja zakupi ja juz kupilem i powiem jedno wypas rebelion sie postaral single jest slabe ale multi wymiata :):P:) szkoda ze nikt nie gra na moim poziomie w demo znalazlo sie jakiegos pro a tu w pelnej deathmatch 40 do 25 fragow drugiego po mnie i to pierwszy raz gralem hehe :P:lol::)

Nooo dziś siadam do AvP pogram zobaczę ocenie :):lol:

15GB... masakra...

... no i pierwszy "coś" FPS spada tragicznie w misji Marine jak się budzi wstaje z łóżka spojrzę w kierunku dymu z mega płynności mam mega slajd show masakra... :[

ROZWIĄZANIE

Proste jak budowa cepa nowe CCC ;):D:)

gra jest jakaś zje... ehhh zacina się non stop freezy jakieś !!! i widzę że nie tylko ja mam taki problem

tak to wygląda SEGA już wydała oficjalne oświadczenie że szukają przyczyn... ehhh

Link do forum <<< !! Ludzie maja i7 Phenomy X4 i się zacina :P masakra...jak można wypuścić wybrakowany produkt na rynek ... :co::P:D

jak można wypuścić wybrakowany produkt na rynek ... :o:o:/

Przez prawie caly temat chwaliles sie, ze sciagniesz gre. Teraz z kolei narzekasz, ze cos nie dziala. Gdybys ja kupil, moglbys tak jeczec. Jednak w takim ukladzie to, coz. Niech kazdy sam oceni. :)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...