STALKER__PL__ 4 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 mi marine akurat nie przypadl ale ile gralem takich gier ze pierwszy byl wlasnie marines Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 kurde 90partów po 100mb... raczej nie warte zachodu na parę godzin ;p Link to post Share on other sites
sevku22 15 Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Jak wam gra się zatrzymuje podczas włączania latarki:) TO mam rozwiązanie....wystarczy w menu zmienić klawisz na inny. Np jak było T to dajcie F czy coś innego:) Ogólnie mam 120+ Fps na VERY HIGH , Dx 11 Teselacja ON , 1440 900 , Anizo 4x Mam screeny , może pozniej wrzuce:)..... A tak w ogóle to też czytałem że ponoć gra została juz spatchowana 2 razy przed wydaniem , czy jakoś tak. I po dodaniu tych patchy niby dodane zostały nowe opcje graficzne pod Dx11 jak AA i Zaawansowe Cieniowanie , ciekawe czy to prawda. Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 19 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ta grafa w orginale jest najs juz nie bede pisal ze lipna bo gra ma ladna grafe tylko demo wiesniacka mialo Link to post Share on other sites
Cybul2 1 Napisano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Recenzja z gametrailers: http://www.gametrailers.com/video/review-aliens-vs/62073 Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 19 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Recenzja Gry-Online: http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=6383 po przeczytaniu tej recenzji mogę powiedzieć jedno ... HAHAHAHAHAHAHAHAHAH xD najlepszy motyw z zabijaniem wroga strzelając mu w lufę od karabinu litości panowie... Link to post Share on other sites
Cybul2 1 Napisano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Po przeczytaniu tekstu z Gier online po prostu w to nie mogę uwierzyc :P :P Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 19 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Mi się wydaje, że recenzja trąci brakiem profesjonalizmu jednak Link to post Share on other sites
Cybul2 1 Napisano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Mi się wydaje, że recenzja trąci brakiem profesjonalizmu jednak Też miałem takie wrażenie, ale wierze że te wszystkie bugi w grze występują. Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 19 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Brzmi trochę jakby w Betę grali Nie neguję bugów, gdy na razie niestety nie było mi dane zagrać Podejrzane, że nikt nie zwrócił na nie uwagi wcześniej Sam tekst trąci jakby kompletną nieznajomością uniwersum, w którym ma miejsce akcja i ogólną niechęcią Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 19 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ja właśnie lubię recenzje na luzie a nie hmm tak grafika cudna hmm muzyka też miodzio brak kupować ... a tutaj widać że koleś grał i dostrzega masę gówna za przeproszeniem dla mnie ta gra to jak typowa adaptacja filmu jest film musi być gra najczęściej wychodzi badziew który za 2 miesiące kupisz za 29,99 tak samo będzie z tym Łobcym i Pledatorem Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 19 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ciekawe proroctwo grałeś? Adaptacja jakiego filmu? Link to post Share on other sites
yakusa 1 Napisano 19 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 zapraszam do steama: 2jz_design mała ustawka? Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 19 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ciekawe proroctwo grałeś? Adaptacja jakiego filmu? a ile to razy było że wyszedł jakiś film zaraz gra o nawet te Transformers padlina taka że szkoda słów ... jedyna dobra gra na podst. filmu jak dla mnie to Władca Pierścieni : Powrót Króla. Szkoda mi marnowania czasu na ściąganie nie będę grał Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 19 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ciekawe proroctwo grałeś? Adaptacja jakiego filmu? a ile to razy było że wyszedł jakiś film zaraz gra o nawet te Transformers padlina taka że szkoda słów ... jedyna dobra gra na podst. filmu jak dla mnie to Władca Pierścieni : Powrót Króla. Szkoda mi marnowania czasu na ściąganie nie będę grał zapomniales dodac ze kilka fajnych gier jest z sagi star wars a ten AvP jest super jak sie gra alienem lub predatorem Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 19 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Film Obcy wyszedł w 1979, 1986, 1992 i 1997, a od tego roku było sporo gier o obcym (pomijam filmy Predator i AvP). Żeby coś nazwać adaptacją, musiałoby to opowiadać historię z filmu powiedzmy, a tu w ogóle tak nie jest :| Jak można uniwersum obcego do transformers porównać ... Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 20 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 dzieki takim recenzjom gra jest tansza ale tak ze mniej osobistosci ja zakupi ja juz kupilem i powiem jedno wypas rebelion sie postaral single jest slabe ale multi wymiata szkoda ze nikt nie gra na moim poziomie w demo znalazlo sie jakiegos pro a tu w pelnej deathmatch 40 do 25 fragow drugiego po mnie i to pierwszy raz gralem hehe Link to post Share on other sites
Damian Szymański 16 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 STALKER__PL__ a kim to tak wymiatałeś jeżeli można spytać Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 no a kim predatorem najlepiej sie gra i w zwarciu i na odleglosc juz 2 skiny odblokowalem a i te 25 fragow mial human czyli jak sie umie nim grac to sie wymiata Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Mnie strasznie irytuję dźwięk karabinu Marinsa (takie LQ), i te pikanie wykrywacza ruchu, nim nie lubię grać :> Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Mnie strasznie irytuję dźwięk karabinu Marinsa (takie LQ), i te pikanie wykrywacza ruchu, nim nie lubię grać :>ja sie niedawno nauczylem marinsem grac i chyba jest to najlepsza postac w grze ale i tak zostane przy predatorze Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Nooo dziś siadam do AvP pogram zobaczę ocenie 15GB... masakra... ... no i pierwszy "coś" FPS spada tragicznie w misji Marine jak się budzi wstaje z łóżka spojrzę w kierunku dymu z mega płynności mam mega slajd show masakra... ROZWIĄZANIE Proste jak budowa cepa nowe CCC gra jest jakaś zje... ehhh zacina się non stop freezy jakieś !!! i widzę że nie tylko ja mam taki problem tak to wygląda SEGA już wydała oficjalne oświadczenie że szukają przyczyn... ehhh Link do forum <<< !! Ludzie maja i7 Phenomy X4 i się zacina masakra...jak można wypuścić wybrakowany produkt na rynek ... Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 jak można wypuścić wybrakowany produkt na rynek ... Przez prawie caly temat chwaliles sie, ze sciagniesz gre. Teraz z kolei narzekasz, ze cos nie dziala. Gdybys ja kupil, moglbys tak jeczec. Jednak w takim ukladzie to, coz. Niech kazdy sam oceni. Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 kupił ... hmmm na chu... że tak powiem ??? a problem też mają oryginały na forum ubisoftu nawet piszą o tym a ta gra nie zasługuje na miano oryginału na mojej półce :-> Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 ja tez to mam w single player w multi wszystko smiga a mam originał Link to post Share on other sites
Recommended Posts