Skocz do zawartości

MSI GTX 680 vs ASUS 7970 MATRIX [u effendiego]

Gość effendi360

Recommended Posts

mi chodzi o sprawdzenie w Bf3 poprostu wydajności któa okazuję się lepsza w bezpośrednim starcu, to powinno przełożyć się na Bf4 (wiadomo będzie lepszy)ale docelowo która karta okaże się lepsza tą raczej kupię do bf4 , to miałem na myśli :)

Gość effendi360
Drodzy koledzy recenzenci! OBUDŹCIE SIĘ!!! Po co publikujecie swoje recenzje na forum? Żeby mieć z tego bezwartościowe plusy? W benchmarkowym dziale miniRecenzje za taki "pojedynek" na 99% byłaby minirecenzja miesiąca, czyli 150 punktów (patrz-> 150 zł. pod warunkiem, że autor zasłuży sobie jeszcze na co najmniej 50 oczek).

Mam gdzieś publikowanie swojego dzieła do obrzutu łajnem dla gimbazy i pójścia w zapomnienie po dwóch dniach. Ten temat na tym forum, będzie żył długo po jego publikacji. Gwarantuję...

Widzę że ostatnio moda na mini recenzje kart na forum. Coraz więcej tego, fajnie że coś się dzieje. Ja postanowiłem rozwijać własnego bloga z testami. Zobaczymy czy da się na tym z czasem chociaż co nieco zarobić na reklamach.

Edytowane przez Wooojciech1983
Gość effendi360

Powiem szczerze że materiału jest dużo i ja mam też inne obowiązki. Chcę to zrobić porządnie. Ja nie mam łącza 100mb/s żeby wszystko mieć od razu. Każdą grę rozpoczynam, jeżeli nie mam save i muszę pograć przynajmniej godzinkę żeby obczaić jak faktycznie gra chodzi. Na danej karcie. DO tego pomiary, nierzadko wyniki z danej gry będą okraszone testami video. Temat ma zostać otwarty a do dyskusji zapraszam a życzenia specjalne tym bardziej, są do rozważenia. Będzie BF3 na multi - to na pewno - kolega wcześniej pytał. Sugestie, wszystko jest brane pod uwagę i rozważane. Tyle rzygowin wylałem na tym forum na tego radeona, że nie wypada nawalić lipy podczas jego testu.

Gość effendi360

A po co mam naginać wyniki ? Małpa wie, że wszystko powyżej 60 jest grywalne i teoretycznie każda z kart radzi sobie z każdą grą. Przecież to topowe konstrukcje. Zastanawiałem się czy w ogóle nie zrezygnować z tabelek, bo z tego co już widziałem, testując kilkanaście gier, różnicę widać gołym okiem. Ale zrobię tabelki... dla gimbazy.

Mam gdzieś publikowanie swojego dzieła do obrzutu łajnem dla gimbazy i pójścia w zapomnienie po dwóch dniach. Ten temat na tym forum, będzie żył długo po jego publikacji. Gwarantuję...

Czy Ty sam wierzysz w to co piszesz? To właśnie na forum temat umrze po jakimś tygodniu, a po publikacji w dziale mini-recenzje do Twojej recenzji dotrze bardzo wiele osób przez google.pl, bo na 99% będzie w pierwszej dziesiątce (na pierwszej stronie wyszukiwarki) dla osób szukających testów dotyczących jednej z tych kart.

BTW tej "gimbazy" to teraz jest tylko garstka - po moich recenzjach tylko jeden "uparciuch" ciągle spamuje.

Rób jak uważasz, ja Cię do niczego nie zmuszam, tylko sugeruję.

PS: Mógłbyś sprawdzić te karty również w zastosowaniach nieco profesjonalnych np. w Photoshopie czy Sony Vegas?

Dlatego chciałbym zobaczyć jak to wygląda na testowanych kartach.

Miej na uwadze jeszcze np Alice Madness Returns, tylko ze to raczej pod nvidie niestety.

Edytowane przez Salem
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...