Skocz do zawartości

Dyskusja na temat okazji cenowych

Recommended Posts

komputerowynoob, dnia 28 Maj 2015 - 11:53, napisał:

dysk ssd 240gb za 320zł

http://www.x-kom.pl/goracy_strzal/4990

oferta ważna tylko jeszcze 12h, myśle ze warto, to nie jest najwydajniejszy dysk ssd ale za taką cene, czemu nie :)

Kilka dni temu był Crucial M550 256 GB za 349 zł, więc ten szajs (zapis sekwencyjny ~220-250 MB/s) od Kingstona kompletnie się nie opłaca.

Edytowane przez 14r33k

mam pytanie dotyczące tej oferty: http://www.mediaexpert.pl/myszy-i-trackballe/mysz-roccat-mysz-roccat-power-pack-camo-charge-podkladka-bon-20-euro-niesmiertelnik,id-310713

Czy jest to ta myszka z sensorem PMW3310DH czyli takim samym jak w Rivalu??

Ok dzisiaj byłem w media expert w Lublinie i mają cały ten zestaw Camo Charge oraz Naval Storm(ten jest w internecie jeszcze droższy) w cenie 199 zł... Oczywiście ja już swoją sztukę wziąłem :)

Z "kodem" sorry ale owym nie dysponowałem, tak więc nadal tamta oferta jest korzystniejsza dla większości osób.

Proszę dla kowalskiego cena to 419 zł

http://www.x-kom.pl/p/179654-dysk-ssd-crucial-256gb-2%2C5-sata-ssd-m550.html

Nie zgodze sie z tym :)

Ja napisałem maila do sklepu z pytaniem o niższą ofertę - obnizyli do 389 zł :)

Looknij jeszcze w jakim dziale jest ogłoszony ;x. Ja wyczuwam wałek, ja tyle dałem za procka mobo ram i chłodzenie co on chce za całość. Tytuł też jest podejrzany , nie wymienił w nim żadnego podzespołu tylko sam procek. 

Edytowane przez novator14

To przepłaciłeś :)

Jak interesuje cie oferta to klikasz Kup Teraz. Dostajesz dane i dzwonisz. Jak nie odbierze nie placisz :) Jeszcze mi sie nie zdazylo, zeby ktos po odebranym telefonie i rozmowie chcial mnie oskubac. Jak nie odbiera to znaczy ze cos nie tak.

Proste

Edytowane przez michaelred

To przepłaciłeś :)

Jak interesuje cie oferta to klikasz Kup Teraz. Dostajesz dane i dzwonisz. Jak nie odbierze nie placisz :) Jeszcze mi sie nie zdazylo, zeby ktos po odebranym telefonie i rozmowie chcial mnie oskubac. Jak nie odbiera to znaczy ze cos nie tak.

Proste

Niestety, ale nie masz racji.

Myślałem podobnie - teraz sprawa jest na policji i gostek czeka na rozprawę sądową za oszustwo. A taki był rozmowny przez telefon ...

Grunt, żeby takim miśkom nie odpuszczać.

pozdrawiam