Skocz do zawartości

Dyskusja na temat okazji cenowych

Recommended Posts

w sprawie tej z87.. pisaliście sami do nich czy po prostu na email przyszła wiadomość?

Ja poczytałem posty co tu ludzie napisali i sam z rana zadzwoniłem i się spytałem czy dostępna, Pani powiedziała, że nie i anulowała zamówienie.

Edytowane przez filemon666

Heh... kiedy czytam ten temat zawsze wychodzi na to samo. Były już RAM-y 2x8GB w cenie 2x4GB, później obudowa Zalmana za grosze, a teraz te płyty. Rzucacie się za każdym razem na takie rzeczy, a potem i tak kończy się to anulowaniem zamówienia i płaczem.

Heh... kiedy czytam ten temat zawsze wychodzi na to samo. Były już RAM-y 2x8GB w cenie 2x4GB, później obudowa Zalmana za grosze, a teraz te płyty. Rzucacie się za każdym razem na takie rzeczy, a potem i tak kończy się to anulowaniem zamówienia i płaczem.

Ale z tymi płytami to nie była pomyłka. Nie wiem jak było z ramami, ale w aukcji z obudowami był błąd. Dlatego nikt nie dostał.

Jak się ktoś pospieszył to ma płytę ;)

Edytowane przez MrDeMarcin

Ludzie opamiętajcie się.Okazja to nie możliwość zakupu po niższej cenie towaru przez całe społeczeństwo (co widać na przecenach za granicą).Z jakichś tam powodów puszczają po niższej cenie jakąś niedużą partię i już.Jest to też sposób reklamy. Nie zdążyłeś-nie kupiłeś.......

... Problem w tym, ze ten kto kupil i dostal potwierdzenia zamowienia ZDAZYL. Kolejny raz sklepy PC i z elektronika lecą sobie ostro w kulki. Naprawdę w innych branżach takie coś by nie przeszło klienci zrownali by ich z ziemia... a tu prosze. Jeszcze tego kto kupil od Januszow zwyzywaja. :D

Edytowane przez michaelred

tylko że ten allegrowiy janusz na 99,99% tej płyty nie ma  - tak jak wszyscy czeka na Komputronika

ci co u nich kupią skończą tak samo jak inni - płyty nie będzie

tylko allegrowy janusz może mieć trochę większe problemy z wykręceniem się 

Komputronik - może odrzucić "rezerwację" przy odbiorze osobistym praktycznie zawsze - bo tam dochodzi do zawarcia umowy przy odbiorze, przy przesyłce do momentu gdy zaakceptował / choć i tak mają furtkę z dodatkową dostawą towaru - cena w dostawie będzie wyższa to nie maja obowiązku sprzedać po promocyjnej.

Allegrowy Janusz - będzie przeciągał wysyłkę - po czym stwierdzi że plyty już nie ma (bo jej nie dostanie) - kasę odda i tyle - co najwyżej Negatywa złapie :)

czy ja wiem czy ich nie ma... "płyty były kupione w sklepie stacjonarnym nie mam możliwości ich zwrotu z tąd decyzja o sprzedaży w konkurencyjnej cenie." ...z tego wynika, że kupił je z odbiorem osobistym, a więc je ma a najszybsza opcja sprawdzenia czy ma to napisanie do niego odnośnie "real foto" - ale tego nie zrobi nawet gdyby miał bo po co? skoro są w folii pudełka... no to potwierdzi tylko, że wysyłka z miejsca bo ma je w domu... chyba ze powie "wysylka do 14dni" to moze nie miec.. ale z opisu wynika ze ma ;)

główny magazyn w Poznaniu ale jeśli pracownicy komputronika otrzymali materiały odnośnie nowej promocji poprzedniego dnia to mogli zawiadomić znajomych czy czegoś nie chcą... i w taki sposób opróżnić główny magazyn zanim ktokolwiek zamówił coś przez Internet ;)