aquarius 6 Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ja już nawet dzwoniłem, to mi powiedzieli, że towar jest z innej hurtowni i niestety nie mogą zrealizować zamówenia. Ciekawi mnie, czy to jest zgodne z prawem, wydaje mi się, że skoro pierwotne zamówienie nie zostało zatwierdzone, to nic nie można zrobić, nie doszło do zawarcia umowy kupna-sprzedaży. Cytuj Link to post Share on other sites
michaelred 4 Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ja tam w emailu dostalem ze towar nie bedzie dostepny w przeciagu 2 tygodni i dlatego zamowienie zostalo anulowane. Towar jest dostepny wiec niech wysylaja. Cytuj Link to post Share on other sites
lukaszup 2 Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Dokładnie wałek jak cholera szkoda że nie ma nikogo z jego okolic tutaj na forum aby zadzwonić i umówić się na odbiór pewnie by kręcił że wyjechał albo coś Co do wypowiedzi wcześniejszej brudnonabani Nie uważam iż tablica jest gorsza itp. Tylko chodzi mi oto że jeśli chodzi o pokwitowanie że coś kupiłeś takowego nie dostajesz jak choćby na allegro, czyli prawdopodobieństwo że ktoś chce zrobić wała jest dużo większe bo teoretycznie, zakładając konto żadnych danych nie musisz podawać oraz jakikolwiek system plusowania/minusowania tam nie obowiązuję jak np. komentarze na allegro Swoją drogą jak ktoś będzie chciał Cię oszukać może zrobić to przez allegro, tylko że tam łatwiej dochodzić swojej racji/praw Sam lubie sprzedawać czy też kupować przez tablice/gumtree tylko i wyłacznie z odbiorem osobistym i ze sprawdzeniem na miejscu danej rzeczy Pozdrawiam! Cytuj Link to post Share on other sites
michaelred 4 Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Dostalem odpowiedz od morele na maila odnosnie http://www.morele.net/plyta-glowna-asrock-b85m-pro4-bulk-621417/ . Zgadzaja sie sprzedac ze znizka za 237 zł . Dalej lipa ale zawsze cos pzdr Cytuj Link to post Share on other sites
Arekabat 105 Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 http://www.morele.net/karta-graficzna-xfx-radeon-r9-270x-1050m-dd-boost-edition-2048-mb-ddr5-r9-270x-cdfc-620242/ jeszcze chwile temu była po 500zł ale zanim zdążyłem zrealizować zamówienie podbiło na 800zł. Jestem w trakcie wypełniania formularza o raty i tam jak klikam przelicz ratę to nie zmienia ceny. Teraz pytanie czy jak dokończę wypełnianie i zatwierdzę to dostane za te 500zł czy raczej za 800zł?? Cytuj Link to post Share on other sites
HardcoreQ 1 Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 GTX 560TIStara cena: 867,00zł Nowa cena: 664,00złhttp://www.morele.net/karta-graficzna-gigabyte-gtx560-ti-1gb-gddr5-256b-2dvi-mhdmi-pci-e-gv-n560ud-1gi-411014/ Cytuj Link to post Share on other sites
gohan10 0 Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 560ti to żadna okazja, na agito jeszcze niższa cena Cytuj Link to post Share on other sites
Pepis 1009 Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 (edytowane) http://www.3kropki.pl/p/przedluzacz-atx-24-pin.html Do moddingu w sam raz e:/ już wykupione , ale ja zdążyłem Edytowane 16 Stycznia 2014 przez untited898 Cytuj Link to post Share on other sites
lukaszup 2 Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Kolejna porcja podjerzanych transakcji : http://tablica.pl/oferta/komputer-dla-gracza-warto-2011-socket-sprzedaz-na-czesci-CID99-ID4xa9N.html Z pozoru wszystko wygląda okey, cena w miarę za cały zestaw nie jakaś mega niska. Jako, iż jest napisane że sprzedaż na części wchodzi w grę, napisałem które części mnie interesują i wstępnie dogadalismy się co do ceny. Jestem z Krakowa, także chciałem się umówić po odbiór tych części. Po pierwsze koleś napisał, iż wolałby wysłać, a ja żebym mu pieniążki przelał i wysłał. Po jaką cholere ma wysyłać jak jestem z tego samego miasta ? A więc wał jak cholera także proszę uważać. Po kolejnym mailu odpisał, że narazie jest ktoś chętny na kilka części i nie będzie robił ludzi w "chu.." dlatego nie umówi się ze mną na kupno tych przedmiotów o których pisaliśmy. Po kilku dniach, postanowiłem że zapytam jeszcze raz, wysłałem wiadomość wczoraj i zobaczcie co dostałem w odpowiedzi : "nie mam narazie czasu na spotkania , narazie szukam ludzi na wysylki" Uważajcie na takie wały ... śmierdzi na kilometr, mam nadzieje że kogoś uchroniłem od kupna części od tej osoby. Reszte spostrzeżeń weźcie sobie dla siebie, że trzeba się pilnować na każdym kroku i nie ufać ludziom !! Pozdrawiam! Edytowane 19 Stycznia 2014 przez lukaszup Cytuj Link to post Share on other sites
isgorath 7 Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Heh, ja też z nim rozmawiałem. I mam podobne wnioski co Ty. Wysyłka pobraniowa możliwa tylko jeżeli najpierw przeleje mu zaliczkę. Ani on, nikt z rodziny, żaden ze znajomych nie ma allegro. Kiedy poprosiłem go o dodatkowe zdjęcia to powiedział, że wszystko ma popakowane i gotowe do wysyłki i nie ma czasu i w ogóle sprzęt prawie sprzedany. Po jakimś czasie napisałem do niego znowu, i w dalszej konwersacji pisał, że jak będzie pakował, to kartę graficzną zdemontuje, także koleś przeczy sam sobie Mi pisał, że odbiór osobisty możliwy. Ciekawe jaką miałby wymówkę. Edytowane 19 Stycznia 2014 przez isgorath Cytuj Link to post Share on other sites
lukaszup 2 Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Heh, ja też z nim rozmawiałem. I mam podobne wnioski co Ty. Wysyłka pobraniowa możliwa tylko jeżeli najpierw przeleje mu zaliczkę. Ani on, nikt z rodziny, żaden ze znajomych nie ma allegro. Kiedy poprosiłem go o dodatkowe zdjęcia to powiedział, że wszystko ma popakowane i gotowe do wysyłki i nie ma czasu i w ogóle sprzęt prawie sprzedany. Po jakimś czasie napisałem do niego znowu, i w dalszej konwersacji pisał, że jak będzie pakował, to kartę graficzną zdemontuje, także koleś przeczy sam sobie Mi pisał, że odbiór osobisty możliwy. Ciekawe jaką miałby wymówkę. Jeden wielki wałek tak odbiór osobisty możliwy hehe, co to za tłumaczenie nie mam czasu na spotkanie mam nadzieje że nikt nie prześle mu pieniędzy bo 100% je straci Cytuj Link to post Share on other sites
brudnonabani 20 Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 heh ja to znam, tez jestem zainteresowany grafiką i isze z tym klientem zobaczymy co odpisze , poprosiłem o fotki sprzzętu z nickiem by mi podesłał zobaczymy Cytuj Link to post Share on other sites
lukaszup 2 Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 heh ja to znam, tez jestem zainteresowany grafiką i isze z tym klientem zobaczymy co odpisze , poprosiłem o fotki sprzzętu z nickiem by mi podesłał zobaczymy Ja bym na twoim miejscu odpuścił tak jak pisałem wyżej, jestem z tego samego miasta i chłop pisze że nie ma czasu na spotkanie, ale na poczte zaniesie i wyśle śmiech na sali Cytuj Link to post Share on other sites
brudnonabani 20 Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 hehe no t fakt , może lubi wysyłać Cytuj Link to post Share on other sites
lukaszup 2 Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Może ale wydaje mi się że woli dostawać przesyłki (wpłaty) niż wysyłać Cytuj Link to post Share on other sites
rangerson 20 Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 (edytowane) Ja miałem tyle sytuacji na tablicy ciekawych że szkoda pisać. Najlepsze były jak sprzedawałem tableta wplata z góry. Ludzie wysyłali mi skany dowodów przelewu że zapłacili i abym wysyłał już sprzęt. Oczywiście tego nie zrobili. Najbardziej złodziejski portal bez możliwości namierzenia delikwenta jeśli ma mózg na poziomie podstawówki. Edytowane 21 Stycznia 2014 przez rangerson Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Najbardziej złodziejski portal bez możliwości namierzenia delikwenta jeśli ma mózg na poziomie podstawówki. Nie ma co generalizować. Ja kupowałem i sprzedawałem wiele razy na tablicy, przesyłki za pobraniem oczywiście, jednak wiadomo... ryzyko zawsze jest, bo można dostać cegłę zamiast towaru na który się czekało Trzeba odpowiednio przesiewać oferty, nie przejechałem się jeszcze kupując na tablicy, jednak raz kupujący zrobił mnie w bambuko, nie odebrał paczki i musiałem bulić 25zł za jej powrót. Cytuj Link to post Share on other sites
fantomaz 64 Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=16445717użytkownik newborn ma wiele fajnych rzeczy w dobrej cenie Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Deepcool Lucifer - całkiem pokaźne chłodzenie procesora za niecałe 150 złotych (35 ojro) http://www.caseking.de/shop/catalog/CPU-Kuehler/Alle-CPU-Kuehler/Deepcool-Lucifer-CPU-Kuehler-140mm::25856.html PS. u nas w Polsce ma kosztować 157 złotych, a więc też całkiem nieźle Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Deepcool Lucifer - całkiem pokaźne chłodzenie procesora za niecałe 150 złotych (35 ojro) http://www.caseking.de/shop/catalog/CPU-Kuehler/Alle-CPU-Kuehler/Deepcool-Lucifer-CPU-Kuehler-140mm::25856.html PS. u nas w Polsce ma kosztować 157 złotych, a więc też całkiem nieźle Żadna to okazja. Wysyłka z Caseking to 13.5€ (ponad 55zł). Cytuj Link to post Share on other sites
michaelred 4 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Kurde admini powinni blokowac linki z tablica.pl Jak ktos chce to sam sobie bedzie szukal na portalu. 90% tego co wklejacie to lewizna i tylko syf sie w temacie robi. Cytuj Link to post Share on other sites
Darek25x 23 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Okazja micro SD 16GB klasa 10 za 16.99zł http://allegro.pl/karta-kingston-micro-sd-16-gb-i3907039943.html Cytuj Link to post Share on other sites
Invar 86 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Darek, taa... Na pewno... Szczególnie, że ta osoba ma 0 komentarzy. Cytuj Link to post Share on other sites
almightz 0 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 http://www.3kropki.pl/p/zalman-z3-plus-usb-3.0-czarna-z-oknem.html Cytuj Link to post Share on other sites
Darek25x 23 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Darek, taa... Na pewno... Szczególnie, że ta osoba ma 0 komentarzy. ja tam kupuję,zawsze jest POK Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts