Skocz do zawartości

Dyskusja na temat okazji cenowych

Recommended Posts

11.11 są przeceny na ali, co prawda większość sklepów specjalnie podniesie ceny i da niby promocje ale jest okazja kupić troche kabli HQ bo to zawsze się przyda i o ile w ostatniej chwili nie zmienią będą ładne ceny ;)

https://voxlink.aliexpress.com/store/all-wholesale-products/1909557.html

Lipa ten sklep. Kupiłem 2 zwykłe kable USB, 3 typu C. Zgadza się tylko ilość. Nie dostałem żadnego C i jeszcze kolory zupełnie losowe, inne niż zamawiałem.

daj im że nie doszło za 2 tygodnie i zwrócą całą kase a udowodnić się nie da czy doszły czy nie ;) btw szybko :o :o do mnie ostatnio wlecze się po miesiąc z chin i jeszcze nic nie doszło ale keidyś od nich brałem jacka i był super

Edytowane przez bololabich

coś nowego :3 ja mam zawsze z tymi j**i problemy :3 siadł SSD to kazali mi dopłacić do innego bo ten model się skończył, znajomy dostał rozwaloną płytę, nie bootowała, 0 reakcji to powiedzieli że sobie zepsuł sam :3 Nie polecam, jedynie co to maja dogodne godziny otwarcia

Zamówiłem te Razery Adaro DJ przez Was, chociaż sam chętnie się przekonam, co one są warte :)

Jeszcze tylko muszę poczekać na maila potwierdzającego zamówienie.

Edit: Kasa poszła. Zatem czekamy na to cudo dla audiofilów :)

Patrząc po starych opiniach od sprzed 1,5 miesiąca do 5 wychodzi na to, że to normalna cena u nich za te słuchawki... w sensie te 300 zł

Na amazonie też jest przecena z 200 na 50 $$$ 

https://www.amazon.com/Razer-Adaro-DJ-Analog-Headphones/dp/B00JSO0MRK

Nie wiem po co ale sam zamówiłem  :rotfl: U mnie zmieniło na status przekazano do wysyłki :P

5 / 5
2016-10-21 12:08:52
Najlepszy produkt w Komputronik
5 / 5
2016-08-16 04:59:31
SUPER CENA.................................
5 / 5
2016-07-14 20:07:55
Świetne słuchawki. Jak za tą cenę, obecnie wynoszącą 300 zł, można je śmiało polecić entuzjastom muzyki. Bass jest idealny, można najwyżej lekko podbić górę zależnie od preferencji.
5 / 5
2016-06-25 19:33:44
Idealne do gier wygodne i dobrze wygłuszające otoczenie. przenośne z odpinanym kablem co jest dużym plusem ponieważ kable często się psują :)
2 / 5
2016-06-20 22:32:13
sluchawki stworzone do ciezkich brzmien szczegolnie do muzyki elektronicznej. strasznie slabo graja przy delikatnej muzyce np. klasyce. wygodne miekkie poduszki jednak sluchawki sa strasznie duze. ogolnie nie warte wiecej niz 200 zl nie rozumiem jak w innych sklepach ktos moze wystawiac je za 800!!!
5 / 5
2016-06-09 06:45:06
słuchawki bardzo dobre, dobrem brzmienie polecam

Edytowane przez DyndaS

Podobno są ciemne, "basowe" z wycięta górą, więc z prodigy cube powinny się bardzo dobrze zgrać.

Na stronie razera tych słuchawek już w ogóle nie widzę, więc może mają jakiegoś następcę czy coś.

Edytowane przez DyndaS

Wiadomość od Komputronik

"Szanowny Kliencie, 

Dziękujemy za złożenie Zamówienia w naszym sklepie. 

Zamówienie na produkt Mirror's Edge Catalyst zostanie zrealizowane po pojawieniu się dostawy uzupełniającej w naszym magazynie. 

Z uwagi na fakt, iż zdecydowaliśmy się na realizację większej niż pierwotnie zakładano liczby zamówień, domówione produkty będą pojawiały się partiami. 

Oczekujemy na dostawę od Producenta do naszego magazynu, która jest zaplanowana w terminie : 24.01-02.02.2017 "