gohan10 0 Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 w sprawie tej z87.. pisaliście sami do nich czy po prostu na email przyszła wiadomość? Cytuj Link to post Share on other sites
filemon666 0 Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 (edytowane) w sprawie tej z87.. pisaliście sami do nich czy po prostu na email przyszła wiadomość? Ja poczytałem posty co tu ludzie napisali i sam z rana zadzwoniłem i się spytałem czy dostępna, Pani powiedziała, że nie i anulowała zamówienie. Edytowane 5 Stycznia 2015 przez filemon666 Cytuj Link to post Share on other sites
Peterr 106 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Heh... kiedy czytam ten temat zawsze wychodzi na to samo. Były już RAM-y 2x8GB w cenie 2x4GB, później obudowa Zalmana za grosze, a teraz te płyty. Rzucacie się za każdym razem na takie rzeczy, a potem i tak kończy się to anulowaniem zamówienia i płaczem. Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14024 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Witam w Polsce Cytuj Link to post Share on other sites
MrDeMarcin 269 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Heh... kiedy czytam ten temat zawsze wychodzi na to samo. Były już RAM-y 2x8GB w cenie 2x4GB, później obudowa Zalmana za grosze, a teraz te płyty. Rzucacie się za każdym razem na takie rzeczy, a potem i tak kończy się to anulowaniem zamówienia i płaczem. Ale z tymi płytami to nie była pomyłka. Nie wiem jak było z ramami, ale w aukcji z obudowami był błąd. Dlatego nikt nie dostał. Jak się ktoś pospieszył to ma płytę Edytowane 6 Stycznia 2015 przez MrDeMarcin Cytuj Link to post Share on other sites
Stawskiszef 1174 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Płyty były za te cenę, nie wiem jak z reszta ktoś się chwalił chyba ze juz ma i działa tak jak powinna ale nie wiem teraz czy to ktoś z bmk. Cytuj Link to post Share on other sites
gohan10 0 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 a komuś sami z siebie anulowali bez pisania do nich? Cytuj Link to post Share on other sites
vikingpl 28 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Mnie dzisiaj anulowali bez żadnego słowa. A zamawialem 30 od rana, zanim jeszcze Janusze na forach się zorientowali. Niepowazni sa, a ja ponad tydzień komputera nie mam. Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Do mnie dziś babka napisała że przekazała zamówienie do innego oddziału i jak wyślą to powiadomią mnie mailem. Cytuj Link to post Share on other sites
mati80 0 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 A kiedy zamawiałeś? Pobranie czy wpłata? Cytuj Link to post Share on other sites
Peterr 106 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Zobaczcie jakie komputronik ma normalnie lichwiarskie ceny. Wciąż nie mogę uwierzyć.. Na prawdę myśleliście, że dostaniecie płytę wartą 500 za 200? Cytuj Link to post Share on other sites
mati80 0 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 A Tobie o co chodzi właściwie? Była oferta, było i zamówienie. Przyślą to przyślą, nie to nie. Cytuj Link to post Share on other sites
kovalskybobi 1 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 u mnie na 1 koncie w trakcie przetwarzania - płatne z góry, a na drugim koncie - nowe (płatne przy odbiorze). Cytuj Link to post Share on other sites
Peterr 106 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 (edytowane) @mati80,Heh... a no śmieję się tak delikatnie, że tak się rzuciliście na te płyty, a teraz płaczecie, że zamówienie anulowane. Wiadomo, że nie przyślą. Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Peterr Cytuj Link to post Share on other sites
vikingpl 28 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 W zeszłym miesiącu też mieli inna płytę MSI za pół ceny i byli w stanie wywiązać się z zamówienia. Teraz nie spodziewałem się że taki numer wywina. Sklep daje ofertę i możliwość zamówienia więc dlaczego założenie że pomyłka albo coś innego? Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Ludzie opamiętajcie się.Okazja to nie możliwość zakupu po niższej cenie towaru przez całe społeczeństwo (co widać na przecenach za granicą).Z jakichś tam powodów puszczają po niższej cenie jakąś niedużą partię i już.Jest to też sposób reklamy. Nie zdążyłeś-nie kupiłeś....... Cytuj Link to post Share on other sites
michaelred 4 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 (edytowane) ... Problem w tym, ze ten kto kupil i dostal potwierdzenia zamowienia ZDAZYL. Kolejny raz sklepy PC i z elektronika lecą sobie ostro w kulki. Naprawdę w innych branżach takie coś by nie przeszło klienci zrownali by ich z ziemia... a tu prosze. Jeszcze tego kto kupil od Januszow zwyzywaja. Edytowane 7 Stycznia 2015 przez michaelred Cytuj Link to post Share on other sites
filemon666 0 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Ta MSI B85I GAMING w poniedziałek była jeszcze za 198zł (zdążyłem kupić), popoludniu była już za 370zł a dziś już jest za 420zł. Trzeba miec dużo szczęścia by trafić okazje ale warto składać zamówienia nawet jeśli mają je potem anulować bo a nuż się uda :3 Cytuj Link to post Share on other sites
Vieworld 2608 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 nie ma co gadać... ci co nie zdążyli to mogą kupić na allegro, fakt drożej ale jednak jednak i tak taniej niż konkurencyjne słabsze płyty główne na Mini ITX... 290zł = B85i Gaming 350zł = Z87i Gaming AC Cytuj Link to post Share on other sites
wrzesi0 821 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 tylko że ten allegrowiy janusz na 99,99% tej płyty nie ma - tak jak wszyscy czeka na Komputronika ci co u nich kupią skończą tak samo jak inni - płyty nie będzie tylko allegrowy janusz może mieć trochę większe problemy z wykręceniem się Komputronik - może odrzucić "rezerwację" przy odbiorze osobistym praktycznie zawsze - bo tam dochodzi do zawarcia umowy przy odbiorze, przy przesyłce do momentu gdy zaakceptował / choć i tak mają furtkę z dodatkową dostawą towaru - cena w dostawie będzie wyższa to nie maja obowiązku sprzedać po promocyjnej. Allegrowy Janusz - będzie przeciągał wysyłkę - po czym stwierdzi że plyty już nie ma (bo jej nie dostanie) - kasę odda i tyle - co najwyżej Negatywa złapie Cytuj Link to post Share on other sites
Vieworld 2608 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 czy ja wiem czy ich nie ma... "płyty były kupione w sklepie stacjonarnym nie mam możliwości ich zwrotu z tąd decyzja o sprzedaży w konkurencyjnej cenie." ...z tego wynika, że kupił je z odbiorem osobistym, a więc je ma a najszybsza opcja sprawdzenia czy ma to napisanie do niego odnośnie "real foto" - ale tego nie zrobi nawet gdyby miał bo po co? skoro są w folii pudełka... no to potwierdzi tylko, że wysyłka z miejsca bo ma je w domu... chyba ze powie "wysylka do 14dni" to moze nie miec.. ale z opisu wynika ze ma Cytuj Link to post Share on other sites
Captain_Hook 3 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Taaa - "najlepsze" że niby była jedna sztuka Z87, a ten koleś sprzedający 2 rodzaje płyt pod różnymi nickami (W-wa, opis zbliżony) jakoś ma 3 sztuki Z87. Kolesiowstwo jak nic, w tym komputronie. Cytuj Link to post Share on other sites
wrzesi0 821 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Komputronik ma siedzibę i główny magazyn w Poznaniu - więc raczej to nie kolesiostwo a januszowatość kolesia z Wa-wy Cytuj Link to post Share on other sites
Vieworld 2608 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 główny magazyn w Poznaniu ale jeśli pracownicy komputronika otrzymali materiały odnośnie nowej promocji poprzedniego dnia to mogli zawiadomić znajomych czy czegoś nie chcą... i w taki sposób opróżnić główny magazyn zanim ktokolwiek zamówił coś przez Internet Cytuj Link to post Share on other sites
Stawskiszef 1174 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Albo samemu pokupowali/zarezerwowali sobie i później będą sprzedawać . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts