marcinowozniako 0 Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Ja mam cały czas status zamówienia: Nowe zamówienie :E Dla zainteresowanych powiem że przywrócili ofertę i można kupić : https://www.alsen.pl/chlodzenie/be-quiet-cooler-cpu-pure-wing-2-120mm-bl046,id-185906 Cytuj Link to post Share on other sites
Mariusz21_21 305 Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Zamówiłem do Lublina, odbiór w punkcie. Sekunda i nie ma już dostępnych... O co w tej promocji chodzi....? Cytuj Link to post Share on other sites
marcinowozniako 0 Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Ciężko powiedzieć, naprawdę ciężko, ja złożyłem zamówienie przed 16 więc możliwe że jutro już będę mógł pójść odebrać produkt w zależności czy to sam wentylator czy chłodzenie plus wentylator to kupie, u mnie zamówienie zostało już przekazane do realizacji. Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2568 Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 To jak odbierzecie to dajcie znać co w końcu przyszło a jak cały cooler to ładnie sobie brodę opluję xD bo nie zdążyłem zamówić. Cytuj Link to post Share on other sites
Pepis 1009 Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Jak ja pójdę po niego i będzie to sam wentylator to ich wyśmieję powołując się na tytuł przedmiotu gdzie piszę cooler cpu. Cytuj Link to post Share on other sites
gohan10 0 Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 (edytowane) to tylko niezobowiązująca rezerwacja więc płacić i tak nie trzeba Edytowane 28 Lipca 2014 przez gohan10 Cytuj Link to post Share on other sites
Pepis 1009 Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Wiadomo Cytuj Link to post Share on other sites
michcius 0 Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Dostaliście jeszcze jakiegoś maila z alsena? Ja kupiłem bez rejestracji z odbiorem osobistym i mam tylko maila o rezerwacji. Cytuj Link to post Share on other sites
marcinowozniako 0 Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Żadnego maila nie dostałem dodatkowego. Obecnie mam pokazane na koncie ( gdyż się zarejestrowałem) że przesyłka wydana kurierowi, pewnie dostaniemy maila jak już będzie w sklepie do odbioru czekać. Cytuj Link to post Share on other sites
Mariusz21_21 305 Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Bez rejestrowania nie mam dostępu do szczegółów wysyłki itd... poczekam na potwierdzenie odbioru bo nic za potwierdzeniem rezerwacji nie mam. Napiszę jak już będę miał co cokolwiek to jest. Cytuj Link to post Share on other sites
Peter_21 7 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Jaka była cena tego cuda w alsenie? Bo dopiero teraz zajrzałem na temat... Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14010 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 30 z groszami jak dobrze pamiętam, szkoda że nie brałem Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Ja czekam aż ktoś odbierze, bo wczoraj złożyłem zamówienie i nie wiem czy robić przelew. Trochę niemiło byłoby, gdyby przyszedł sam wentylator Cytuj Link to post Share on other sites
14r33k 272 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 @Peter_21 Zestaw kosztował 36.35 zł, a później 36.36 zł. @Eklerek Też czekam aż ktoś odbierze i potwierdzi czy to jest zestaw, a nie sam wenty. Cytuj Link to post Share on other sites
marcinowozniako 0 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Ja dostałem smsa że towar czeka w sklepie na odbiór więc zjem coś i lece do sklepu zobaczyć co tam czeka na mnie :E Byłem w sklepie. niestety zastałem sam wentylator pani chciała mi wmówić że kupiłem źle że dobrze dostarczyli sam wentylator, zatem nie odebrałem tej przesyłki. Zastanawiam się tylko co teraz z tym zrobić, zostawić czy odwoływać się może? Cytuj Link to post Share on other sites
14r33k 272 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 To nie dobrze. Cytuj Link to post Share on other sites
marcinowozniako 0 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Ja bym na waszym miejscu i tak spróbował, zadzwoniłem na infolinie sklepu aby może czegoś się od nich dowiedzieć powiedzieli że oddzwonią i na razie cisza. Cytuj Link to post Share on other sites
djs74 0 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Szczerze nie liczyłbym na cokolwiek. Widać, że ktoś zaczął sprzątać w sklepie i na stronie sprzedawanego przedmiotu nie ma już ani opisu kompletu (wcześniej był wymieniony slim, teraz został sam wentyl) oraz brak jakichkolwiek zdjęć. Tak samo po wydrukowaniu potwierdzenia zamówienia najpierw było zdjęcie chłodzenia plus wentyl, teraz nie ma żadnego obrazka Mam potwierdzenie z wczoraj i z dzisiaj rana ze zdjęciem kompletu - teraz jest już bez zdjęcia. Cytuj Link to post Share on other sites
14r33k 272 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 (edytowane) W ABOnline także zmienili opis i zdjęcia. http://www.abonline.pl/offer/pl/_/#/product/?pr=373705&tab= Czas anulować zamówienie. demo:demo Edytowane 29 Lipca 2014 przez 14r33k Cytuj Link to post Share on other sites
marcinowozniako 0 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Niech sprzątają bo burdel mają na stronie. Teraz już fotkę samego wentylatora dali i zmienili opis, no nic mówi się trudno. Cytuj Link to post Share on other sites
djs74 0 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Wiecie co w takich sytuacjach wkurza mnie najbardziej? Nie to, że nie kupi się towaru po "okazyjnej" cenie - bo tu od początku można było przypuszczać, że doszło do błędu. Tylko o sposób załatwienia sprawy. Brak szczerego przyjęcia "na klatę" i przyznania się, że to był błąd. Taki sklep jak dla mnie byłby bardziej uczciwy zamiast po cichu zmieniać opisy i zdjęcia i wciskać klientom niezamówiony towar (sam wentyl). Za to chociażby można by było kogoś w sklepie po wkurzać wysyłając kopie oferty z poprzednim opisem i zamówień ze zdjęciem i prosić o realizację zgodnie z ofertą. Dodatkowo załączyć potwierdzenie oferty, które dostał 14r33k ze sklepu, że w skład kompletu wchodzi cooler i wentyl. Cytuj Link to post Share on other sites
marcinowozniako 0 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Moim zdaniem to trochę byłoby kopanie z koniem ale jeżeli masz chęci i czas to czemu nie. Mnie do kupna zachęciło właśnie to potwierdzenie ze strony obsługi sklepu że jest to chłodzenie plus dodatkowy wentylator gdyby wtedy napisali że to błąd palcem bym nie kiwnął aby to zamówić. Cytuj Link to post Share on other sites
gohan10 0 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 jeśli nie zapłaciliście z góry to nic nie zrobicie, bo to była tylko rezerwacja Cytuj Link to post Share on other sites
marcinowozniako 0 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 @djs74 Wyślij mi jak możesz zdjęcia które porobiłeś tamtej ofercie, spróbuje się odwołać gdyż straciłem trochę czasu, mógłbym mieć dzisiaj inne chłodzenie na procek tymczasem nie mam. Cytuj Link to post Share on other sites
gohan10 0 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 była taka opcja żeby sprawdzić np. wczorajszą treść strony, ale nie mogę tego znaleźć Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts