carnivor 0 Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Oglądałem właśnie filmik z komputerem carnivora i chciałem zaapelować do zwycięzcy: pamiętaj, żeby przed wysłaniem wygonić wszystkie koty i pająki ze swojego komputera. Co by siary na całą Polskę nie było Hej jeśli chodzi o mnie to komputer nie był bardzo czyszczony... O to już postarała się ekipa benchmarka. Choć z drugiej strony nawet jeśli byłoby troszkę kurzu to i tak wątpię aby na filmiku był widoczny... Co do głosowania - mimo iż zagłosowałem inaczej to jestem za użytkownikiem mICh@eL. Jeśli to Twój jedyny komp to za zasługi dla tego serwisu powinieneś być następny Link to post Share on other sites
cza12ster 104 Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Teraz dopiero to będzie gorąco widać ZeTek wrucił CPU: Intel Pentium 4 2,80Ghz Karta graficzna: ATI Radeon HD3000 3650 512MB agp, ddr 3 Dyski twarde: WD Caviar SE 250 GB, SAMSUNG HD502IJ 500 GB, SAMSUNG SP0802N 80 GB, Płyta główna:ASrock 4P48chipset Intel 848P Pamięć RAM: DDR 266 2 GB OCZ Platinium TV:AVerMedia 007 Dzwięk: Creative Audigy SE Zasiłka: OCZ StealthXStream 500W Chłodzenie: procek COOLTEK AURAS 92 (wspiera AM2 ) grafa COOLINK GFX Chilla (wspiera 4850 ) Obudowa: Spire JetBlack SP7060B wygłuszona matami także Spire. Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 mICh@eL: Ja jestem chętny jak najbardziej Grosik do grosika Choć z drugiej strony nawet jeśli byłoby troszkę kurzu to i tak wątpię aby na filmiku był widoczny...Oj, widziałem kilka takich przypadków, że w środku był istny armagjedon Do tego narzekanie właściciela, że mu się grzeje Zresztą, gdzieś w tym wątku były takie straszaki Ale w sumie, więcej przyjemności dla banchmark Odkurzacz mają Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Zapraszam do głosowania Płyta Asus M2N-SLI Deluxe z biosem 1604 lub 1701 wesprze najnowszy model AMD Phenom II 940BE (teraz mam tylko Athlon 3600+ X2) oraz umożliwi instalację 8Gb RAM G.Skill F2-8500CL5D-4GBPK, a obecnie mam tylko 1 GB. Do tego można dać kartę ATI 4870, która pokonuje GeFoce w rozdzielczości eHD. Fakt modernizacja kosztowna, ale redakcja w drugiej edycji pokazała, że modernizacja ponad koszta jest możliwa i znajdzie się wiele firm, które chcą w ten sposób siebie i swój produkt za reklamować, a więc głosujcie na mnie. ZeTeK ZeTeK, może jeszcze frytki do tego A może zapomniałeś co pisałeś Może przypomnę:Na tym forum już nie napisze nowego w tym temacie.Więc trzymaj się tego co pisałeś. Poza tym wyobraź sobie przyrost wydajności z Athlona XP 1.6GHz. Zapewniam Cię, będzie sporo wyższy niż Twój Co do głosowania - mimo iż zagłosowałem inaczej to jestem za użytkownikiem mICh@eL. Jeśli to Twój jedyny komp to za zasługi dla tego serwisu powinieneś być następny Dzięki, miło wiedzieć że ktoś jednak widzi mój wkład pracy w rozbudowę serwisu Może ktoś jeszcze nie zagłosował mICh@eL: Ja jestem chętny jak najbardziej Grosik do grosika Zastanowię się nad propozycją BTW, czy jeśli zgłoszę do następnej edycji moją Amigę, to jak wygram dostanę EeePC w klawiaturze : http://d3bbd215gfxk0q.cloudfront.net/gadzetomania.pl/23056/ces-2009asus-e-keyboard-496x264.jpg Pozdrawiam i zachęcam do głosowania (można na mnie ), Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 mICh@eL: Pamiętaj, do propozycji dorzucam darmowe klocki Oczywiście jeżeli wygram Byłyby sporo części an wydaniu Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 torture: To ja na Ciebie zagłosuje i jak wygrasz, to biorę RAM, i jeśli wymienią plytę+proca+grafę to na to też byłbym chętny Gorąco zachęcam do głosowania na torture lub na mnie Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Spoko, dogadamy się Mam pytanie, odpowiedź dobrowolna, głosował ktoś na ZeTeKa? Link to post Share on other sites
VMAX OC 5 Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ja nie Dodali moją "rzut okiem" ;D hura hura xD już 5 punktów ;D Link to post Share on other sites
m4rtinus 0 Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Czekałem na ostatni moment i zagłosowałem na ... mICh@eL Link to post Share on other sites
cza12ster 104 Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ja też zagłosowałem na mICh@eL tylko zrobiłem to już dobre pare dni temu. Link to post Share on other sites
mim_pl 0 Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Stawiam że to mICh@eL wygra zresztą słusznie. Link to post Share on other sites
VMAX OC 5 Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No to nie wiem czy gratulować już Trochę mi żal że nie wygram, ale zawszę trzeba próbować może mi się poszczęści w 4 edycji Link to post Share on other sites
cza12ster 104 Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ja też tak sądze że wygra mICh@eL. Link to post Share on other sites
aleks128 4 Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ludzie uspokójcie się nie ma ogłoszenia wyników a wszyscy już gratulują.Zobaczymy jutro ale wg mnie bez obrazy mICh@eL ale u ciebie to nie ma co modernizować jedynie co to kompa złożyć od nowa można. Pozdrawiam all Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Zobaczymy jutro ale wg mnie bez obrazy mICh@eL ale u ciebie to nie ma co modernizować jedynie co to kompa złożyć od nowa można.To już problem benchmark, a nie jego Oczywiście jeżeli wygra Link to post Share on other sites
dante2kx 1095 Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Mój głos także wędruję do mICh@eLa. Widać że każda nowsza część wielce by go ucieszyła. Ps. ja z taką konfiguracją skarżyłbym cały świat...(włącznie z rodzicami;)..oczywiście to żart:) Link to post Share on other sites
wwwojtek1 0 Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ja już dawno zagłosowałem na mICh@eL Jest to najsensowniejszy wybór, a upgrade może być "spektakularny" PS.: Jestem chętny na 'rozszarpywanie' sprzętu' w/w kolegi Wziąłbym proca i ew. 512MB RAM Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ostatnie 5 minut. Głosujemy głosujemy! (na torture) Link to post Share on other sites
SlaV0 0 Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No to już po ptokach. Teraz czekamy na wynik tej całej "szopki" Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Z tego co widzę to już wszystko wiadomo... Link to post Share on other sites
Tomek Stiller 0 Napisano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ja już wiem! Jutro oficjalne ogłoszenie wyników. Przepraszam, ale muszę Was jeszcze trochę potrzymać w niepewności Link to post Share on other sites
VMAX OC 5 Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Już pan może ogłosić ;D ?? Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Jeśli wygra mICh@eL, to będę cieszył się sprawie tak samo, jakbym sam wygrał Link to post Share on other sites
darkmonk 3 Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A ja tam się cieszę , że torture nie wygra tak bardzo jakbym wygrał w totka ;p Link to post Share on other sites
wwwojtek1 0 Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Gdzie te wyniki Godzina 12:30 a tu nic... Link to post Share on other sites
Recommended Posts