Skocz do zawartości

Recommended Posts

Co jak co ale z tym dodatkiem wejdzie powiew świeżości do BF-a. CQ i AK nie były zbyt nowatorskie, walki CQ można było znaleźć na kanałach a czołgi goszczą od dawna w serii. Jeśli to faktycznie będzie skradanka z mocno ograniczoną amunicją to może doczekamy się tam bardziej taktycznych, przemyślanych starć.

@dentor

Przed patchem conqest domination wymiatał, 1000 pkt/min bez problemu, teraz sytuacja wygląda gorzej(1/2 pkt za flagę :( ), na każdym TDM na 500+ ticketów można ładnie nałapać punktów jak znasz mapkę. bazar też jest dobry. W sumie każda mała mapka się nada bo nie trzeba szukać przeciwników, a podboje są o tyle lepsze że można robić flag-runy.

Hej wszystkim!

Ostatnio bawiłem się opcjami w BF3 i zaciekawiła mnie opcja ,,czyste dane z myszki''?

Zauważyłem że jak jest ustawione na off to myszka jest bardziej czuła,ma mniejsze opóźnienia i ogólnie lepiej się gra,niż ustawione na on ale za to jest jeden minus że o wiele ciężej jest coś wycelować,lekko się ruszy a myszka przeskakuję o kilka pikseli jest niedokładna.

Co o tym myślicie?

Ja mam to na on, porgasz trochę ,przywykniesz i nie wrócisz do OFF. Tutaj każdy ruch przekłada się bezpośrednio na ruch na ekranie, dla mnie to mus.

Nie odczuwasz takie lekkiego opóźnienia?Bo jak jest na off to nie czuję tego opóźnienia,nie wiem czy jak ustawie na mniejszą czułość myszy to może będzie się lepiej grało,zobacze...

Słuchajcie, mam taką prośbę - chcę odblokować MTAR-21, ale kompletnie nie chce mi się ganiać i próbować dziabnąć kogoś zdalnie sterowanym robotem.

Może znajdzie się ktoś chętny do party na 3 min party ? Wejść na pusty serwer i pomóc mi z tym jednym killem ? Dzisiaj wieczorem, jeśli by komuś pasowało?

http://www.youtube.com/watch?v=lrz5gP-N1ec

Dlatego chcę odblokować MTAR-21 żeby nie grać ciągle M416, AEK 971 i UMP45 w starciu...Też ruszyłem głową i zamiast się ciskać, proszę o pomoc. To żaden przymus, więc nie mam zielonego pojęcia po co prawisz mi te morały ? Żeby nauczyć mnie jak mam grać ? %-) Dzięki, teraz już wiem, że źle czynię, ale sorry - dobrze się z tym czuję :jupi:

Edytowane przez Ave20