Skocz do zawartości

Recommended Posts

dla mnie BF3 to teraz tester Overclockingu, bf mi się znudził AK nic nowego nie daje

liczyłem na F22 Raptor na jakiegoś nowego Miga a tu same starocie broni też nowych nie dołożyli ... helikoptery też te same ...

na żadnej mapce nie ma F35b

jak dla mnie trochę to s*******ili

F18 Hornet to najlepszy myśliwiec w grze o wiele lepiej się nim steruje niż migiem

mam 30 h na hornecie przelatanych głównie to awiacje powietrzne więc wiem co piszę

bf mi się znudził AK nic nowego nie daje

Mnie też już się trochę przejadło :P

W końcu gram już od 11 miesiący :wariat:

O ile CQ jeszcze jakiś powiew świeżości wniósł, to AK poza irytującymi odległościami pomiędzy flagami i niedoborem pojazdów nic nie wnosi :/

czy opłaca mi się zakupić BF3 teraz ?? wiem że opinie są świetne że ta gra to rewelacja ale z jakimi ustawieniami graficznymi mógł bym zagrać ?? z rozdzielczością 1920x1080 sprzęt w sygnaturce , oraz mam pytanie czy BF2 Bad Company ma dalej dużo ludzi na multi ?

średnie ale to dopiero po OC

i tak nie włączysz AA, musiałbyś mieć HD 6850 na którym to da się jechać na wysokich :D

GTX 460 nie jest jakimś demonem wydajności :P

w Dead Space mam już 11 rozdział :P trochę kijowo że ten Strass zabił babkę śrubokrętem włożonym w oko :P

chyba że to się rozwinie :D

ładna babka była ... a ten psychol ją zabił :P

Panowie mam takie pytanko dzisiaj i wczoraj mam takie lagi w BF3 w postaci ze inni zawodnicy z mojej perspektywy teletransportują się znikają i pojawiają sie po bardzo szybkiej chwili w innym miejscu. Tzn biegną znikają i pokazują się troszke dalej :)Ogólnie gra z deka krzaczy ale nie wywala do windowsa. Problem z serwerami?