JoHnNy08PL 184 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Hmm kuzynowi zamiast kupna PC może zaproponuje PS3 Bo jak po takiej cenie chodzą dobre gry... Cytuj Link to post Share on other sites
Niaghaman 0 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 a powiedzcie mi czemu nie moge normalnie zagrac, wlaczam ze znajomym gre i nie widac nas, ze jestesmy online w grze, nie mozemy do siebie dolaczyc, nie widzimy tych samych serverow i wogole jeden wielki problem z graniem Bo to jest problem masowy - każdy tak ma. Wystarczy kliknąć na dołącz i, jeżeli znajomy gra, wepniesz się tam mimo, że informacji brak. ;-) Wie ktoś może dlaczego po reinstalacji podczas gry jako rosjanin swojej grupy słysze tylko rosyjskie odzywki, natomiast jako amerykanin mam normalne, polskie głosy? Ustawienia: Język głosów - ojczysty, głosy wrogów - oryginalne. Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Wie ktoś może dlaczego po reinstalacji podczas gry jako rosjanin swojej grupy słysze tylko rosyjskie odzywki, natomiast jako amerykanin mam normalne, polskie głosy? Ustawienia: Język głosów - ojczysty, głosy wrogów - oryginalne.To po jakiemu mówi twój zespół zależy od tego po której stronie konfliktu jesteś. Np. Port Valdez, atak - mówisz po rosyjsku, obrona - po polsku. Cytuj Link to post Share on other sites
Niaghaman 0 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Nie dziwiłoby mnie to tak, gdyby nie fakt, że przed reinstalacją Windy miałem obie strony konfliktu po polsku. ;-) Ps. Zna ktoś jakiś sposób na dodanie dwóch serwerów o identycznej nazwie do ulubionych? Gra głupieje i wybiera jeden z dwóch wyświetlając dwa te same wpisy. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Gramy dzisiaj Panowie? Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Jestem za! Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCrow 5 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 http://www.ceneo.pl/;004+sbad~~Mcompany~~M2Spoko ale co to za sklepy w rtv czy empiku nadal po 180+ Możemy pyknąć coś dziś tylko o której ? Cytuj Link to post Share on other sites
milkman 0 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 jak ktoś chce może mnie dodać do friendów. Nick w sygnaturce:> gram zazwyczaj na polskich serwerach hardcore, mam mic'a. :tajniak: Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Juggler kontaktnij sie ze mna na skype: greq333 Pogramy sobie @CzarnyKruk77 Moze ogolnie sie umowimy np na godzine 19? Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 koło 19:00 - 20:00 pewnie będę mógł zagrać, ale wejdźcie wszyscy na Team Speak Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Moze ogolnie sie umowimy np na godzine 19?Mnie pasuje @GreQ Trzymajmy się TeamSpeaka 2 Cytuj Link to post Share on other sites
TaSsS 0 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Dajcie namiary na tego teamspeka(pokój itd) to może coś z wami zagram... Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 teamspeak w porownaniu do skype, ostro "ssie". Proponuje skype, poniewaz jest o wiele wiele wiele wygodniej, a do tego mamy sporo lepsza jakosc dzwieku. Instalacja trwa doslownie 2 minuty, a warto, naprawde. Cytuj Link to post Share on other sites
rafaelius 0 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Jak będziecie coś grać, to dajcie namiary na serwer to wbije do was ;D Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCrow 5 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Dodam cię do przyjaciół to wbijesz, teraz będziemy grać Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Juggler, moj nick na skype: greq333 Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Gracie już Panowie ?? Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCrow 5 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Gramy mam cie w przyjaciołach to dołącz skype uzywamy Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Orientuje się może ktoś gdzie można zakupić koszulkę BFBC2 ?? Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Dzisiejsza sesyjka zakonczona, dla mnie dosc pozytywnie - 1 ranga w gore. Natomiast marne ratio 0.96. Na przyszlosc Panowie zalatwcie sobie mikrofony Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCrow 5 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 http://www.sklep.lanparty.com.pl/?bad-company-2,33 Coś takiego ? Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Mikrofon mam, ale używać nie mogę, bo rodzinka na mnie krzyczy Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Ale miałem pecha dzisiaj. U mnie była burza. Gramy sobie, gramy, aż tu nagle w pokoju robi się ciemno, czarny ekran, cisza. Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 http://www.sklep.lanparty.com.pl/?bad-company-2,33 Coś takiego ? Dzięki. Ale jakaś ta jakość koszulek jest beznadziejna. A jakie macie TEMP GPU w jak gracie w BFBC2 ?? Cytuj Link to post Share on other sites
TaSsS 0 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Bez podkręcania 75 a z podkręceniam 83.(sapphire 5770).Mam pytanko, miałem tak jakby "życiówkę" z pierwszego dnia gry było o 20/5(nawet nieźle jak na pierwszy dzień).Ale musiałem z gry wyjść bo mogę grać tylko do 21(ŻAL).Zapisało mi się ta sesja?Miałem sporo punktów nabitych. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts