merdol 0 Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 pytanie gdzie jest instrukcja do pobrania klucza bo tak nie bardzo czaje Cytuj Link to post Share on other sites
BaMpEr 1 Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Straszna ta beta dziadostwo ... , ciesze sie ze chociaz wiem jaki jest ping na servie [klawiatura G15]. Beta beta ale bez rewelacji... ping 50-60 na naprawde b. poteznym laczu. Ubicie kogos snajperka z daleka graniczy z cudem. Mimo super celowania w łeb albo nie trafiam albo kolesia drasne tylko i zwieje mi. Na bliskich odleglosciach heady juz mozna strzelac, a tak to z daleka chyba na zasadzie dobijania tylko ... Inne cyrki sa z bronia automatyczna celuje w kogos na heada i nic w kosmos leci ten pocisk chyba. Na bliskie starcie tylko shotgun ja innego wyjscia nie widze. Gdyz mimo perfekcyjnego celowania i tak sie ginie lub nie trafia. Nie mialem juz sily do tego i zabijalem ludzi z nozem chociaz to dziala dobrze Cytuj Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 lipna giera wojska zmechanizowane wymiataja i nic poza tym Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Straszna ta beta dziadostwo ... , ciesze sie ze chociaz wiem jaki jest ping na servie [klawiatura G15]. Beta beta ale bez rewelacji... ping 50-60 na naprawde b. poteznym laczu. Ubicie kogos snajperka z daleka graniczy z cudem. Mimo super celowania w łeb albo nie trafiam albo kolesia drasne tylko i zwieje mi. Na bliskich odleglosciach heady juz mozna strzelac, a tak to z daleka chyba na zasadzie dobijania tylko ... Inne cyrki sa z bronia automatyczna celuje w kogos na heada i nic w kosmos leci ten pocisk chyba. Na bliskie starcie tylko shotgun ja innego wyjscia nie widze. Gdyz mimo perfekcyjnego celowania i tak sie ginie lub nie trafia. Nie mialem juz sily do tego i zabijalem ludzi z nozem chociaz to dziala dobrze jest bullet droping czyli pocisk opada po w locie jak się nauczysz to zabijasz jednym strzałem w głowę ze snajpy nawet w biegu . tak samo w karabinach jest dość spory rozrzut to nie cod 6 mw2 ze strzelasz i każdy pocisk wchodzi bo rozrzut śmieszny. imo mi się podoba giera. Cytuj Link to post Share on other sites
vand4l 0 Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 witam, moge poprosic o keya do BF ? na mail vand4l@go2.pl lub na priv pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
radelgar 200 Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam Mógłby mi ktoś na priva przesłać keya do gry. Cytuj Link to post Share on other sites
ironhalik 0 Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ma ktos jakies nadprogramowy klucz? :> Wszedzie gdzie widze akcje rozdawania to klucze sie rozchodza w kilka minut. Niektorzy jak Angelina Jolie przygarniaja cala gromadke nawet :> Cytuj Link to post Share on other sites
nazaropeth 9 Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 A mnie się ta gra nie podoba. Zdecydowanie za stary jestem na gry w stylu podchodów. Wolę otwartą rozgrywkę w stylu UT3. Do tego optymalizacja jest średnia, jak na taką grafikę. Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 A jak dla mnie gra jest rewelacyjna !! Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 9 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 wiecie co... im dłużej w to gram coraz bardziej mi się podoba... nawet heady nauczyłem się siekać Cytuj Link to post Share on other sites
fremen10065 0 Napisano 10 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Mam pytanko, czy jest mozliwosc zmiany strzelania serią na pojedyncze?? Cytuj Link to post Share on other sites
sas11 0 Napisano 10 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Jak ktoś chce kody do bety to mi 8 zostało jeszcze walić na PW. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 10 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 w codzie dostałeś i się schowasz i biegniesz dalej. W BF tak nie ma. Po za tym w cod możesz sobie zabijać bez używania przyrządów celowniczych. Rozrzut też jest kiepsko odwzorowany.W dalszym ciągu zastanawiam się, czy gracie w gry, czy w symulatory wojny W normalnej broni jak celujesz w gościa naprzeciwko, to strzelasz w sufit To nie jest CS, gdzie tylko z biodra się strzelało Cytuj Link to post Share on other sites
irekpl 0 Napisano 11 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 sas11 jak byś miał jeszcze jakiegoś keya to poproszę o jednego z góry dziękuje to mój mail ireneuszberth@wp.pl Cytuj Link to post Share on other sites
sas11 0 Napisano 11 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Jak coś to jeszcze pare mi zostało Cytuj Link to post Share on other sites
azzazel78 0 Napisano 11 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 też bardzo bym prosił o beta key azzazel78@interia.pl dzięki wielkie Cytuj Link to post Share on other sites
Excellion 0 Napisano 12 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ja również bardzo proszę o beta key. kodo12@tlen.pl Z góry dziękuję! Cytuj Link to post Share on other sites
Skashgzuk 0 Napisano 12 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Przyłączam się po prośbie. Te klucze są trudniejsze do dostania niż myślałem. Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Wystarczy sie zarejestrować na miastogier.pl ... Tam jest dawane 50 kluczy co 1h tylko raz !! Cytuj Link to post Share on other sites
sevku22 15 Napisano 15 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Kurcze ma ktos keya? Chce sprawdzic jak bedzie chodzic bo pc zmieniłem sobie. Bede wdzieczny. Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 http://www.benchmark.pl/aktualnosci/Roz ... 26704.html nawet się poszukać nie chce... Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 16 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Mam 2 klucze chętnie oddam Cytuj Link to post Share on other sites
sevku22 15 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Mam 2 klucze chętnie oddam Grzesiek1010 bardzo Cię prosze:) Juz nawet wczesniej pisalem ,ze mi zalezy na kluczu:) Zmieniłem sobie komputer i chce sprawdzic jak bedzie ta gierka chodzić To wyślesz mi kluczyk:)? Na ? Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 16 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Czy tylko ja mam dziś problem z połączeniem w BF ??? od 20 min nie mogę się zalogować Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Grzesiek1010 -został tobie jeszcze jeden klucz? jak tak to poproszę Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts