Arnold 925 Napisano 20 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2023 AdGuard to Ruskich już wszystko o tobie wiedzą Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3753 Napisano 20 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2023 Też używam Adguard, a niech wiedzą, wolę to niż reklamy poniemieckie. Cytuj Link to post Share on other sites
joker5513 2768 Napisano 3 Maja 2023 Udostępnij Napisano 3 Maja 2023 (edytowane) Nie żeby bez tego nie dało się żyć ale... Jeżeli jest taka możliwość chciałbym prosić żeby autor tematu w którym prosi innych o pomoc nie mógł zaznaczyć swojej odpowiedzi jako rozwiązanie. Przykład takiego tematu i dzbana autora poniżej: Edytowane 3 Maja 2023 przez joker5513 2 4 Cytuj Link to post Share on other sites
karai 618 Napisano 8 Marca Udostępnij Napisano 8 Marca Czy można dodać nowe wersje by każdy mógł wybrać coś dla siebie. Ja swojego kupiłam przełom lipiec / sierpień 2021. Takie zestawienie z różnych wersji programów pokaże jak zmieniała się wydajność oraz algorytmy, które pokazują nam wynik końcowy. Warto było by też mieć na uwadze, czy procesor miał normalną czy wyższą prędkość, oraz jak to zmieniło wyniki. Moje wyniki są linku, pokazuje jakimi programami testowałam laptopa. Cinebench v20 Cinebench v21 Cinebench v22 Cinebench v23 Cinebench v24 Valley oraz inne nowe programy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts