KIciulek 221 Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Coś dla inspiracji. Patrzcie na to cacko Uwaga 18+ Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 @up - To prawda, że ładne, ale cackiem bym tego nie nazwał. Ile wolnego miejsca trzeba mieć obok skrzynki, żeby odchylić tą ładną szybę ? Cytuj Link to post Share on other sites
KIciulek 221 Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 @up - To prawda, że ładne, ale cackiem bym tego nie nazwał. Ile wolnego miejsca trzeba mieć obok skrzynki, żeby odchylić tą ładną szybę ? No, to jest minus, ale gdyby zrobić otwierane drzwiczki tylko z jednego boku, po przeciwnej stronie monitora, to nadal wyglądać będzie nieziemsko Cytuj Link to post Share on other sites
Delta98 0 Napisano 6 Maja 2019 Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Elo mam problem Muszę wywiercić kilka otworów w obudowie pod zasilaczem. Wystarczy że wyciągne tylko zasilacz? Czy lepiej wszystko? Pytam bo to mój pierwszy składak i boje się że coś popsuje. Nie przeskoczy jakieś napięcie na płyte główną czy coś? Cytuj Link to post Share on other sites
Tomashec 933 Napisano 6 Maja 2019 Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Jak dla mnie to odłącz wszystko od prądu, włącznie z wyciągnięciem zasilacza i możesz śmiało wiercić, no chyba, że otwory będą blisko płyty głównej, to wyciągaj wszystko. Będzie bezpieczniej Cytuj Link to post Share on other sites
KIciulek 221 Napisano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 Chciałbym przerobić kable zasilacza oraz porobić przedłużki. Polecicie jakieś narzędzie do zaciskania pinów na wtyczce ATX, MOLEX, EPS? Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2293 Napisano 8 Września 2020 Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Nie siedzę w temacie, ale pomyślałem że skoro mam już obudowę to warto ją trochę rozświetlić. Kiedyś wpadło mi do głowy pojęcie "zimna katoda" ale nie mogę znaleźć, nie stosuje się już tego?Oświetlenie chcę białe. Cytuj Link to post Share on other sites
1234567890 287 Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts