Skocz do zawartości

[MULTI] Far Cry - seria

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Czy warto zagrać/kupić (opinie graczy)?

• trzeba zagrać, tytuł zasługujący na miano gry roku
      0
    • solidna pozycja, zapewnia świetną zabawę na długie godziny, posiada minimalne błędy
      0
    • ciekawa pozycja ale sporo jej jeszcze brakuje do ideału
    • można zagrać ale niekoniecznie, pozycja skierowana głównie do fanów gatunku/klimatu
      0
    • zdecydowanie nie, gra nie miała prawa wyjść
      0

Recommended Posts

Posiada ktoś dodatek z małpami Hurka ? Kusi mnie aby zakupić sobie takowy ale bodajże 40zł on kosztuje.  

Według mnie gra ogólnie jest całkiem fajna, du*y nie urywa ale jak na dzisiejsze gry akcji to ów tytuł kwalifikuje się dosyć wysoko ze względu na swoją długość oraz ciekawą oprawę graficzną. 

• 5 tygodni później...

Tydzień temu dostałem tą grę i dzisiaj miałem czas na zapoznanie się z grą według mnie CO-OP na 2 osoby na jednym ekranie wychodzi średnio ale jak z kumplami bawiłem się Edytorem map to był ubaw po pachy a takżę się bawiłem wybuchami to tyle beczek położyliśmy że grę zlagowało (x360) :wariat:  :wariat:  :wariat:

Edytowane przez DoritosUK
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

Wreszcie zagrałem w tą grę i jakoś tak nie zachwyca ona mnie nie wiem czemu. A tak ogólnie to utknąłem na jakiejś cholernej misji gdzie muszę się skradać żeby mnie nie zauważyli gdzieś na plaży przy jakimś rozbitym dużym statku , pierwsza misja ze skradaniem.

Edytowane przez DoritosUK
  • 2 miesiące temu...

Zainstalowałęm FC3 czoraj i jakoś mi nie podchodzi ta gra.  Grafika bardzo nierówna. Niby w miarę ładna ale dużo starszy crysis1 miał dżunglę bardziej z głową zaprojektowaną. Tutaj woda jakaś płaska gdzie w c1 miała ładne fale. To samo odnosnie plumkięc w wodzie po pociskach. W grze nawalone strasznie dużo filtrów. Jakby w c1 były ciut lepsze modele i tekstury to była by tam lepsza grafika.

Rozwala mnie brak realizmu tej gry. Przy wskakiwaniu do cieczy bo wodą bym tego nie nazwał, jak mam skierowaną kamerę do góry to się postać nawet na chwilę nie zanurzy....zupełnie jakbym skoczył na twarde podłoże

Edytowane przez Synergia
  • 9 miesięcy temu...

Stało się Far Cry 4 został oficjalnie zapowiedziany. 

http://i.imgur.com/VdMUi7T.jpg

Akcja rozegra się w Himalajach, w „zapierającym dech w piersiach, niebezpiecznym i dzikim regionie” Kyrat. Gracze będą walczyć z reżimem despotycznego, samozwańczego króla.

Nie zdradzono szczegółów dotyczących rozgrywki. Twórcy zaznaczyli tylko, że odbiorcy skorzystają z „szerokiego wachlarza broni, pojazdów oraz zwierząt i napiszą własną historię tych terenów, podróżując po egzotycznych plenerach w otwartym świecie”.

- Po sukcesie Far Cry 3 chcieliśmy wynieść serię na kolejny poziom i stworzyć grę, która zaskoczy graczy i przewyższy oczekiwania fanów - stwierdził Dan Hay, kierownik produkcji. - Biorąc pod uwagę niepowtarzalną lokację, uważamy, że Far Cry 4 będzie topową strzelanką pierwszoosobową. Więcej informacji o grze ujawnimy w nadchodzących miesiącach.

Poinformowano także, że wszyscy, którzy zamówią grę przed premierą, otrzymają dodatek Hurk's Redemption. DLC to zestaw trzech misji dla pojedynczego gracza.

Za produkcję odpowiada studio Ubisoft Montreal, twórcy Far Cry 3. Pierwsze fragmenty rozgrywki z Far Cry 4 zostaną zaprezentowane na targach E3 w czerwcu.

Far Cry 4 zadebiutuje 20 listopada - poinformował Ubisoft. Strzelanka trafi na PC oraz konsole PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 i Xbox One.

Premiera: 20 listopad 2014

• Popieram 1