Skocz do zawartości

Pochwal się co masz w środku!

Recommended Posts

Wszystko jest już w planach.  ;) Nowa karta wpadnie w przyszłym tygodniu, zasilacz zmienię chyba na EVGA G2 lub coś podobnego, ale to jest jeszcze do przemyślenia. Wentylatory też chcę zmienić na jakieś PWM (jeszcze nie wiem jakie) i dodać dotykowy kontroler obrotów (NZXT Sentry 3?), żeby mi się zmieścił za drzwiczkami obudowy.  :)

Hehe, dziwna sprawa.

Otóż Asus sobie wymyślił. że w M4a89GTD EVO będzie switch, który sprawi, że GPU będzie pracować na PCI-E x16.

Wyciągając ten wynalazek prawdopodobnie będę miał x8. :)

W sumie bez szkody dla wydajności.

Natsu koza! Mnie jedynie wadzi w Twoim PC hex na coverze  zatok 5.25". IMO gryzie się z 'murdermodem'.

Piotrek, czysto i schludnie, spróbuj upchać kabla z nad klatki na HDD gdzieś za tacką. Co do wentylatorów lepiej wrzuć je na front, gorące i tak znajdzie drogę, żeby uciec.

Masz jakieś zdjęcie jak to wygląda z drugiej strony obudowy? Mam na myśli kable, SSD itp.

SSD po tamtej stronie wygląda mniej więcej jak jajko w bardzo gęstym sianku :wariat:. Niby wszystko jest ułożone z głową ale jest ciaśniej niż w 600T głównie przez wklęsłą tackę płyty głównej. W połowie sierpnia będę rozbierał przedni panel do czyszczenia z kurzu i cyknę fotę drugiej strony obudowy.

Z tego co pamiętam ( jak odbierałem od niego 600T) to Szarik planował w tej budzie prawdziwe LC

LC jest w planach cały czas :P

Witam wszystkich ponownie po niespełna pół roku :) Od tamtego czasu dużo się zmieniło mianowicie Cpu, grafika i cooler ;) I nareszczie udało mi się ogarnąć ten gąszcz kabli najlepiej jak się dało, naprawdę zazdroszczę tym którzy umieją to zrobić lepiej :) Z3+Deusik to chyba najgorsze połączenie jakie można sobie wyobrazić :( Boję się tego jak bardzo zmasakrowałem kable dociskając tylną blachę :P

Niedługo dojdą przedłużki (czarno białe), bo nie mogę patrzeć na te jaskrawe kolorki kabelków i logo deusa (będzie trzeba to zakleić ;p )

Oprócz tego mam zamiar dodać trochę ledowego oświetlenia :) Ale nie mogę zdecydować się na kolor, co radzicie ? Biały, czerwony, niebieski czy zielony? I tak widzę tą plamkę na dole, resztki kleju po taśmie klejącej, zapomniałem to domyć ale jak wrócę to to doszoruję :)http://i.imgur.com/5DTWIC9.jpghttp://i.imgur.com/9QhHf8g.jpghttp://i.imgur.com/XvU3ISP.jpg

• Popieram 4