Gość JonathanArcherPL Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Ale kręcił się za to wyśmienicie , był to najszybszy FX na BMK xD i tak byłem wysoko w rankingu 3dm z nim 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Silver Fox 1687 Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Kolejny, którego poczynania gryzą się z paplaniną. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
mkforever1 1029 Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Użytkownik który mówił o R4 to ja :-) a więc nie ten od dysków. Co do wyciszenia to mam raczej ciche komponenty wewnątrz, cooler CPU bequiet, karty TwinFrozr III, wentylatory Silient Series R2 i bequiet - wszystkie na 5V ustawione i szczerze jestem zadowolony, choć spodziewałem się czegoś więcej po tych matach głuszących i systemie zaślepiania kratek wentylacyjnych. Niemniej obudowa jest przedniej jakości i pod tym względem szczerze polecam! Edytowane 6 Grudnia 2013 przez mkforever1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
verul 373 Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Tak szczerze to podziwiam ludzi ktorym sie chce picowac w kompie kazda drobnostke zeby czadowo wygladal, bo efekty sa naprawde super. Z drugiej jednak strony ciesze sie ze nie musze sie kierowac wygladem mobo przy konfigurowaniu zestwu, a jedynie parametrami i nastepnie cena (no i firma, bo ze mnie cholerny fanboy ASUSa). Poza tym mam malego pier...ca na punkcie ciszy wiec i tak bym tego kompa zamknal w obudowie z matami w sciankach zamist pleksi, o tym ze stalby pod biurkiem z lewej strony nie wspominajac. Tak wiec szacun za robote, wrzucajcie fotki bo milo popatrzec, ale chyba sie nigdy nie skusze na to Edytowane 6 Grudnia 2013 przez verul Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Ja nie patrzę na wygląd, najważniejsze by działał , gdybym bawił się w estetykę, nie mógłbym sobie pozwolić na to co mam teraz , jakieś 4 k na sam wygląd a potem znów z 10 na sprzęt Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Ja nie patrzę na wygląd http://images.wikia.com/dragonball/images/6/6a/You-dont-say.jpg 7 Cytuj Link to post Share on other sites
Silver Fox 1687 Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 verul, miło znaleźć bratnią duszę, fanboyem nie jestem, lecz bardzo lubię i cenię produkty Asusa Czesiu, za pozwoleniem, ale zobacz proszę chociażby komputer Biafry, Szarika, bona, Okara, Grega i wielu innych użytkowników forum, których przepraszam, że nie wymieniłem, lecz jest ich zbyt dużo by spamiętać wszystkie ciekawe projekty. Masz temat http://forum.benchmark.pl/topic/84593-galeria-komputery-benchmarkpl/ gdzie ludzie prezentują włożoną pracę i chęci, kosztem w niektórych przypadkach tańszym niż te Twoje CF a z efektem pierdyliard razy lepszym. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Nie uważam, że mam najpiękniejszego peceta na forum, ale na jego wygląd (przedłużki, wentyle, mobo za które dałem całe 300zł i spełnia swoją rolę a przy tym pasuje kolorystycznie. LC nie liczę bo to osobna bajka jest) nie wydałem więcej niż 500zł. Jakby tak liczyć od hafa, czyli od okresu kiedy się uczyłem czego chcę od wyglądu to nadal by nie było nawet 1,5k bo przecież sprzęt się sprzedaje a nie magazynuje Edytowane 6 Grudnia 2013 przez natsu 1 Cytuj Link to post Share on other sites
vertiver 1406 Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Doszły do budy ledy, kable od wentylatorów + niedrogi 1,5m pasek ledowy. Oto efekty: http://i.imgur.com/fYkEIY2.jpg http://images.tinypic.pl/i/00477/bta349wan2al.jpg 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Silver Fox 1687 Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 (edytowane) @UP, ty masz coś w planach? Bo póki co choinka, pierdyliard wentylatorów, dwa regle i large tower do 660 i boxa BTW, ta wystająca rura od odkurzacza wyciąga powietrze bo miejsca na wentylatory zabrakło? Edytowane 6 Grudnia 2013 przez Silver Fox 3 Cytuj Link to post Share on other sites
vertiver 1406 Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Organizator na kable Cytuj Link to post Share on other sites
krzesuo 892 Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Zdaje mi się, czy Ty masz tam mATX? Poza tym fakt, komicznie wygląda box w 900D. Cytuj Link to post Share on other sites
Silver Fox 1687 Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Tak, to jest mATX Cytuj Link to post Share on other sites
Arlekin 262 Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 mini itx też by w sumie wszedł 2 Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 @UP, ty masz coś w planach? Bo póki co choinka, pierdyliard wentylatorów, dwa regle i large tower do 660 i boxa BTW, ta wystająca rura od odkurzacza wyciąga powietrze bo miejsca na wentylatory zabrakło? Miało być genialne LC, 480mm chłodnice i cuda na kiju a jest mATX na boxie z rurą od odkurzacza z tyłu budy 9 Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Verti, wez to usun, bo bedzie szydera. 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Na budę starczyło... Na resztę, już nie. 9 Cytuj Link to post Share on other sites
Zulaga 196 Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 No coby nie godać, kapke gańba. Cytuj Link to post Share on other sites
A.K Killer ModS 5929 Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Buda drozsza od cepa mobo ramu i karty http://img.sadistic.pl/pics/9b9f707974b0.gif nie czepiajcie sie chlopaka moze sie rozkreci ta rura od odkurzacza rozwalila system 6 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty dodo 20732 Napisano 6 Grudnia 2013 Popularne posty Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Oto efekty: Mogę kupić od Ciebie ta budę, będziesz miał na CPU czy coś 23 Cytuj Link to post Share on other sites
Lipton 517 Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 To może fajnie wyglądać, o ile zainwestujesz w jakiegoś porządnego mobaska i "wyraźniejsze" chłodzenie Na razie bida z nyndzą! Cytuj Link to post Share on other sites
vertiver 1406 Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Czekam na DDR4, obecny sprzęt pozwala mi pograć w nowe gry w przyzwoitej grafice Cytuj Link to post Share on other sites
Shadow17 38 Napisano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Nie ma to jak czekać z wymianą sprzętu na nową generację RAM'u Przepraszam, ale jestem w stanie zrozumieć oczekiwanie na skok wydajności procesorów lub kart graficznych, ale czekać na RAM? Poza tym po co taka buda? Na przyszłość? Po co kupować budę na przyszłość i na tym skończyć przygotowania? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 A co Was ta Jego buda tak boli?Kupił sobie to ma,proste. 6 Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Narzekacie, że w 900D ma płytę mATX i boxowy cooler. Niektórzy ludzie jeżdżą multiplą i jakoś żyją 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts