Skocz do zawartości

Pochwal się co masz w środku!

Recommended Posts

Przed i po :D Jeszcze muszę dokupić opaski samozaciskowe bo przy tych drucikach to mnie chce trafić :D Jak zrobię prawdziwy porządek to zrobię zdjęcia aparatem, póki co zdjęcie z telefonu :/ Buda bez żadnych wodotrysków, nie chcę choinki w sierpniu; patrzę na monitor nie na obudowę :D

http://oi39.tinypic.com/erenev.jpg

Pewnie na zewnątrz gdzieś heh, mam taki pomysł jak będę modził lc kiedyś u mnie żeby właśnie olbrzymia pionowa chłodnica w ładnej obudowie na standzie stała w okolicach otwartego okna na parapecie :P. Takie rozwiązanie jeszcze jakoś wygląda, najgorsze są wisielce :wariat: na zewnątrz obudowy :evil:.

Trzeba by dokładnie policzyć ale spokojnie wychodzi pięciocyfrowa sumka.  ;)

edit:

Nie macie w dziale o chłodzeniu, moddingu czy przy worklogach ogólnego tematu jak "prezentujemy swoje komputery" czy podobnego?

Znalazłem tylko jeden dość ograniczony (1 post, 1 zdjęcie + 3 w spoilerze...)...

Edytowane przez pociej

Trzeba by dokładnie policzyć ale spokojnie wychodzi pięciocyfrowa sumka. ;)

edit:

Nie macie w dziale o chłodzeniu, moddingu czy przy worklogach ogólnego tematu jak "prezentujemy swoje komputery" czy podobnego?

Znalazłem tylko jeden dość ograniczony (1 post, 1 zdjęcie + 3 w spoilerze...)...

Madness :o

Wiadomo że blok na mobo czy ram można pominąć ale skoro można to czemu nie?

Jest trochę gęściej, układ lepiej wygląda. :]

Ja raczej bym spytał czemu zwykłe węże a nie ackryl z c47

Tutaj nie widzi mi się układ na crystalach, może kiedyś na innym sprzęcie...

Układ na przeźroczystym Tygonie bardzo mi się podoba, a porządny na crystalach ciężko zrobić, to niemałe wyzwanie...

Crystale wylądują tylko między grafikami, zresztą już tak było ale zmieniłem sloty w których siedzą i nie mam teraz odpowiedniej długości. Zamówi się przy następnych zakupach... :] 

Edytowane przez pociej