Mixtape 1765 Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 (edytowane) Dzisiaj pokazali nowego iP5 - Możecie tutaj wpisywać swoje sugestie, wyzywać siebie nawzajem i tak dalej ;P MOJE ZDANIE : Żenada i rozczarowanie, jednak konkurent dla SGS'a III jest z niego marny Edytowane 12 Września 2012 przez Mixtape Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13223 Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Coooo? Znowu nowy iPhone? Nie stać mnie na 1 a co dopiero na 5. iGive Up. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 I tak ogromne rzesze baranów będą kiblować ze śpiworami, żeby dostać swój egzemplarz jako jedni z pierwszych. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2012 O dziwo kolejki po SGS'a III też były i to wcale niemałe Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 I o dziwo w naszym małym zaścianku już 28 września zaczną sprzedawać. Raptem tydzień po wielkich tego świata. Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 I o dziwo w naszym małym zaścianku już 28 września zaczną sprzedawać.Już widzę te sztuczne kolejki opłacone przez srapple 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 MOJE ZDANIE : Żenada i rozczarowanie, jednak konkurent dla SGS'a III jest z niego marnyPod jakim względem? Technicznie w A6 ma być 2x mocniejsze CPU/GPU niż A5. Warianty są różne, albo dostaniemy 2 rdzenie A15 z grafiką od A5X albo 4 rdzenie A9 z grafiką od A5X. LTE w standardzie, choć na mapie EU nie było żadnego opa z naszego zaścianka. Będzie wykonany ze stali i szkła. Zobaczymy tylko jak będzie z ekranem. Cytuj Link to post Share on other sites
shae6666 110 Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 (edytowane) Problem posidaczy iphona 4 : http://kwejk.pl/obrazek/1406918/nowy-iphone-5.html Edytowane 12 Września 2012 przez shae6666 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Zobaczymy tylko jak będzie z ekranem. 4-inch Retina display with a resolution of 1136x640 pixels (that's 326ppi) http://www.gsmarena.com/apple_announced_faster_and_wider_iphone_5-news-4794.php Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Teraz Samsung powinien pozwać Apple o jakość czerni. Moim zdaniem zmiana złącza to nie najlepszy pomysł. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
shae6666 110 Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Teraz Samsung powinien pozwać Apple o jakość czerni. Cytuj Link to post Share on other sites
unquadium 10 Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 To jako pierwszy nie bede obrzucac apple w 100% głównem hmm.. co do konkurencji dla sgs3, wedlug mnie jest dobrym konkurentem. Cóż., zawiodlem sie, bo nie ma żadnego WOW. lte nie w polsce? rozczarowanie 4" wyswietlacz? o tak Mniejsze zlacze to idiotyzm.. co tera? wymiana sprzetu (iGlosniki, iDoki, iInne) na te z mniejszymi zlaczami? CZYSTY WYZYSK Co do A6, nie ma zaskoczenia, ale powinien dobrze sie spisywac. Udoskonalenia aparatu: Jak najbardiej duzy +, mialem nadzieje na zwiekszenie liczby mpx (tylko dla liczby, jestem melomanem), ale i tak jest git Lubie robic zdjecia, a posiadanie porządnego aparatu w telefonie, sprawia ze nie musze nosic 2 sprzetow. Co do wykonania: Miejmy nadzieje ze bardziej trwaly od poprzednikow Ogolnie, jak zwykle krok do porzodu, jednak moglbybyc wiekszy Poczekac pol roku az allegrowe ceny beda przyzwoite, i git Moze, jak bedzie popularny, to samsung obnizy cene i wszyscy beda happy? LTE BEZ POLSKI, NOZ KUR... ;/ 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Lubie robic zdjecia, a posiadanie porządnego aparatu w telefonie, sprawia ze nie musze nosic 2 sprzetow. Z racji wielkości telefonów w żadnym nie znajdzie się porządny aparat, bo nie da się robić sensownych fotek obiektywem mniejszym od paznokcia. Zdjęcia z imprezy owszem da się zrobić, ale aparat w telefonie nie zastąpi nawet średniej jakości kompaktu, nie mówiąc już o bardziej zaawansowanych konstrukcjach. Cytuj Link to post Share on other sites
steelek 46 Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Tak sobie spoglądam na tego nowego iPhone i tych wszystkich fanboyow, którzy twierdzili że iPhone 5 pozamiata całą konkurencję, mógłbym najnormalniej w świecie wyśmiać. Nowy iPhone to nic przełomowego, ba, nawet powiem że wygląda tragicznie. Rozciągneli i tak już za bardzo wydłużony ekran do wielkości 4cali i zostawili rozdzielczość która nawet nie jest rozdzielczością HD Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Cytat 4-inch Retina display with a resolution of 1136x640 pixels (that's 326ppi) http://www.gsmarena....5-news-4794.phpTo wiem, oglądałem keynote. Chodzi mi o obsługę nieprzystosowanych aplikacji do tej rozdzielczości. Niby mają pojawiać się czarne pasy jak w filmach. Zobaczymy. lte nie w polsce?Nie było żadnego naszego opa na slajdzie UE, były z Niemiec gdzie są identyczne częstotliwości jak u nas. Poczekamy do premiery. http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0133.jpg Mniejsze zlacze to idiotyzm.. co tera? wymiana sprzetuZapowiedzieli przejściówki. http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0209.jpg Tak sobie spoglądam na tego nowego iPhone i tych wszystkich fanboyow, którzy twierdzili że iPhone 5 pozamiata całą konkurencję, mógłbym najnormalniej w świecie wyśmiać.Mówi to fanboy Samsunga... Nowaj nie do końca masz racje. Np. Nokia Pure View robi świetne fotki lepsze od niejednego kompaktu poniżej 400zł. Starsze Nokie też były ok, N8 zrobili sesję w którymś z polskich miesięczników. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
unquadium 10 Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Lustrzanka to moze i nie jest, ale nie zmienia to faktu, ze zdjecia robi ladne Jezeli checie porownywac telefon do lustrzanek czy innych zaawansowanych aparatow, to wiadomo, ze taki iphone nie bedzie dorastac do piet, ale dla normanego uzytkownika, taki aparat "to cos" Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Starsze Nokie też były ok, N8 zrobili sesję w którymś z polskich miesięczników. Pewnie, że były ok. Miałem 7650 zaraz po premierze i dzięki niej jako jedyny mam foty z wielu imprez, bo cyfrówki nie były wówczas jeszcze zbytnio rozpowszechnione. N95 również nieźle jak na telefon fociła, ale nie zmienia to faktu, że aparat w telefonie to jedynie dodatek i ciężko traktować go poważnie. Cytuj Link to post Share on other sites
Nalovp 128 Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Panowie oceniamy nowego ipone tydzień po zakupie,a nie mieiąc przed. Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Zapowiedzieli przejściówki.Do kupienia w sklepie apple za jedyne 19.99 $ :rotfl: Tak jestem hejterem srapple Cytuj Link to post Share on other sites
Nalovp 128 Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Ci co kupili galaxy S3 jeszcze więcej zapłacili za przejściówki w cenie telefonu (różnica w cenie galaxy S2/S3). 1 Cytuj Link to post Share on other sites
elvismt 757 Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Jestem mocno rozczarowany iPhone'm 5 prócz wifi 5Ghz i większego ekranu niema tak naprawdę nic nowego ! wydajność nowego procesora docenimy najwcześniej za rok a "mini" gniazdo bardziej mnie irytuje niż cieszy podobnie jak nano sim. Piąteczka niestety nie podoba mi się również wizualnie wolę swojego obecnego iphone'a Cytuj Link to post Share on other sites
OneManShow_w0w 4 Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 (edytowane) Raczej kosmetyczne zmiany, bez szału. Chyba racjonalnego (podkreślam, RACJONALNEGO) powodu dla przesiadki z 4S nie ma. Dużo osób i tak kupi bo musi mieć najnowsze Wizualnie na pewno na plus, ale tylko czarna wersja. W 4S srebrna ramka nie przypadłą mi do gustu. Akurat 24 września kończy mi się umowa w Orange, wie ktoś może kiedy iPhone 5 będzie dostępny w salonach? Jak to było w przypadku poprzednich premier Ajplofonów? Tak mówi moja mama hehe Wszyscy wiemy, że dla Polski jest to 28 września, chodzi mi o to, czy jest to data dla wszystkich, czy tylko dla iSpotów itp. Chciałbym sobie w ramach przedłużenia abonamentu sprawić iP5. P.S. Aktualnie jestem dość zadowolonym użytkownikiem SGS "jedynki" Edytowane 13 Września 2012 przez OneManShow_w0w Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 W Playu/Orange iP5 jest potwierdzony na 28 września. Na pewno T-Mobile będzie go miał, wszyscy biorą bezpośrednio od Apple. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Co do srajfonów nie wypowiadam się, bo żadnego nie miałem, ale jeśli chodzi o premierę "nowego" modelu, to film z linku trafnie ilustruje potęgę marketingu i podatność ludzką na wciskanie starego kitu w nowym opakowaniu: http://deser.pl/deser/1,111858,12482000,Amerykanski_dziennikarz_zakpil_z_premiery_iPhone_a.html 1 Cytuj Link to post Share on other sites
OneManShow_w0w 4 Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 @kubbak Dzięki za info, plusik leci Widziałem ten filmik. Oprócz marketingu itd tutaj swoje robi kamera, która powoduje "presję" na osobie kamerowanej. Wtedy taki człowieczek faktycznie durnieje. Do tego nie pokazane ile osób się nie nabrało Ale trzymając dwa takie same telefony w rękach i mówić, że jeden jest lepszy od drugiego, to już żenada. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts