Skocz do zawartości

BATTLEFIELD 3 - PROBLEMY

Recommended Posts

Siemka. pobieram właśnie DLC do bf3 . i zobaczyłem treść że muszę rozpocząć pobieranie w ciągu 30 dni a potem przydało by się zapisać to na jakimś nośniku no i nie dostałem kodu tylko od razu zaczęło pobierać :no unlock code needed. 

chcę sie dowiedzieć czy jeżeli w przyszłości bym musiał instalować grę ponownie to stracę ten dodatek jeżeli go nie zapiszę tak jak poleca EA na nośniku zew.? czy jest on przypisany do konta i już zawsze przy instalacji będzie się pobierał? i jak go zapisać?

Siemka. pobieram właśnie DLC do bf3 . i zobaczyłem treść że muszę rozpocząć pobieranie w ciągu 30 dni a potem przydało by się zapisać to na jakimś nośniku no i nie dostałem kodu tylko od razu zaczęło pobierać :no unlock code needed. 

chcę sie dowiedzieć czy jeżeli w przyszłości bym musiał instalować grę ponownie to stracę ten dodatek jeżeli go nie zapiszę tak jak poleca EA na nośniku zew.? czy jest on przypisany do konta i już zawsze przy instalacji będzie się pobierał? i jak go zapisać?

Dodajesz tylko cd key do origina i on robi resztę już za cb gra jest przypisana do konta i za każdym razem jak zainstalujesz na nowy system albo  grę to ten dodatek tez się będzie pobierał inaczej nie uruchomisz gry ;D

• Popieram 2

Czy Bf3 pójdzie mi na moim sprzęcie płynnie ? ( i jak można powiedzieć, to w ilu fps'ach ? I czy warta będzie kupna na mój sprzęt)

Mój sprzęt :

Procesor : intel core 2 duo 2,2 ghz

karta graficzna : vertex radeon hd4850

ram : 4gb

system operacyjny : windows 7 64 bity

wymagania minimalne Battlefield 3

Procesor: dwurdzeniowy o taktowaniu 2 GHz (Core 2 Duo 2.4 GHz lub Athlon x2 2.7 GHz)

Pamięć RAM: 2 GB

Karta graficzna AMD: kompatybilna z DirextX 10.1 i z 512MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 lub 6000, wydajność ATI Radion 3870 lub lepsza)

wie ktoś jak zrobić żeby transmisja przez twitch działała bo taki błąd mi wyskakuję ... 

http://img594.imageshack.us/img594/6711/29549941.png

Zainstaluj to

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=29

i może jeszcze to jak by nadal był problem ;D

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555

http://www.wykop.pl/ramka/1366935/jak-to-rosjanie-kradna-konta-origin/

To chyba jednak prawda, więc radzę zmienić hasła.

Zawsze można oskarżyć EA o brak jakiejkolwiek ochrony danych i sądowo wnieść o odszkodowanie w wysokości gry w dniu premiery + jakieś tam za prąd ;D

Ps. oczywiście to był żart, oni i tak się wybronią ;D

@shadloger

Akurat o brak właściwej ochrony danych to ich pozwać można, bo bądź co bądź powierzam im moje dane i im nie komuś innemu.

@ALL

Kur** wie ktoś gdzie można złożyć oficjalną skargę na polski oddział pomocy? Komuś chyba muszą podlegać (komuś komu zależy, żeby to jakoś działało wiec od razu stwierdzam, że Polski oddział EA odpada).

1. Na stronie od ponad pół roku podany jest zły numer telefonu do supportu

2. Od tego samego czasu podane są złe godziny pracy supportu

3. Czekam już 30 minut aż łaskawie ktoś się zgłosi i nic tylko ta wkurzająca muzyczka!

EDIT:

Po prawie 45 minutach (dokładnie 44:01 według telefonu) czekania straciłem cierpliwość...

Edytowane przez kubas246

No właśnie nie wiem czy pomogą, bo raz już tak zrobiłem to mi gość odpowiedział, że on nie może pomóc, bo powinienem skierować się do supportu mojego kraju.

W jakich godzinach nasz Polski support w ogóle pracuje? 

Masz na myśli czat w pomocy USA? Nie wiem czemu, ale nie jest dostępny (opcja jest na szaro).

Edytowane przez kubas246

@Kubba_45

Teraz to już całkiem straciłem nadzieję :D

Udało mi się wejść na Live Chat, facet potwierdził, że to faktycznie moje konto (podałem mu keye) i wysłał e-mail zmieniający hasło na moją pocztę, no to wchodzę na nią i się zdziwiłem, bo mam na niej mail, że ktoś moje hasło zmienił. WTF? Tyle co dostałem mail. Zmieniam hasło linkiem, który był w drugim mailu i niby pisze, że hasło zmienione, ale na konto dalej wejść nie mogę. Facet powiedział, że nie da rady mi pomóc :D

Problem? Mniej więcej wygląda to tak (sytuację postaram się opisać po kolei i dość dobrze):

Odpalam Origin i nie mogę się zalogować na konto (nie ważne czy przez podanie emaila czy id). Kolega mówi mi, że opuściłem pluton i wywaliłem wszystkich ze znajomych. No to już duże WTF? Klikam, więc w Originie, żeby przysłali mi link do zmiany hasła. Link jest, ale coś jest nie tak, bo zamiast witaj, kubas jest jakieś witaj desse! Wchodzę w link i zmieniam hasło, ale w Originie nadal nie mogę się zalogować (mimo używania nowego hasła i adresu e-mail na które było rejestrowane konto, czyli tego na który również przyszedł mail o zmianie hasła).

Wiem :D Jutro od rana będę próbował dodzwonić się do polskiego supportu. Powiem szczerze, że mnie nie obchodzi jak to zrobią, ale mam mieć konto działające, bo 200zł zapłaciłem (BF3 + Premium) i nie uśmiecha mi się jakoś utrata tego konta.

Edytowane przez kubas246