Skocz do zawartości

BATTLEFIELD 3 - PROBLEMY

Recommended Posts

Ten PB to jakiś kompletny szrot, mnie wywalało z serwerów bo PB gryzł się z moim dostawcą internetu dopiero jak do nich zadzwoniłem wspólnie ustaliliśmy rozwiązanie i po miesiącu walki z Battlefieldem 3 i PB wreszcie grałem

(już nie pamiętam ale jakiś port był zablokowany albo zmieniliśmy DNS i zadziałało)

Edytowane przez elvismt
  • 3 tygodnie później...

Siema mam taki problem z BF3, na Win7 wszystko grało, zmieniłem na Win8.1 i podczas próby uruchomienia wywala brak pliku d3d11.dll i kod błędu 0x0000007f, co to jest ?

...nie może znaleźć pliku d3d11.dll?

Spróbuj zainstalować DXa z folderu redist w BF3?

Witam! Mam problem z moim laptopem. Otóż mam laptopa lenovo g580, który w sobie ma procesor i7 4x 2,2 ghz ~ 3,2 ghz , 4 gb ram , karta nvidia GT 635 2 GB. Moim problemem jest pojawiające się w czasie gry spadki fps do 1 ( ściny ) . W menedżerze zadań po 30-40 minutach gry dysk twardy ma użycie 100% . Czy to jest tym spowodowane ? Laptop ma dopiero 2 miesiace . Gram na srednich ustawieniach 25~40 fpsy zazwyczaj . Prosze o pomoc ! Pozdrawiam !

Na pewno te spadki nie są winą słabego sprzętu... Bez przesady, aż tak kiepski to on nie jest.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-635M.66964.0.html

"With all tested laptops playable in detail settings low."

Jak chcesz grać na nim to proponuje low detale dla większego komfortu gry. W multi nie ma co patrzeć na grafikę, tu się na to nie zwraca uwagi;d

Ja przykładowo też gram na bardzo słabym sprzęcie(sygnaturka) i jakoś nie potrzebuje więcej^^

Edytowane przez GazowanySer
  • Popieram 1

To czym spowodowane sa te scinki , te spadki do 1 fpsa pojawiaja one sie w pewnym czasie gry ? Mi nie przeszkadza ze gram na niskich tyle ze te sciny wolalbym sie pozbyc sie ich jesli mozna , ma ktos jakies pomysly?

Wlasnie i jeszcze chcialbym zapytac , jaka rozdzielczosc mi polecacie jestem teraz na 1366x768 . Widzialem jak ludzie wypowiadali sie na innych forach aby wybrac 1280x720 co o tym myslicie ? Lepiej bedzie mi sie gralo ? Jeszcze mam problem z tym gdy wbijam na multi ladowanie mapy trwa od minuty do 3-4 minut gora . Czym to jest spowodowane?

Jak wrzucisz do user.cfg obok bf3.exe to nie będziesz musiał tego klepać przy każdym uruchomieniu.

Also, nie bipod tylko chwyt.

Ten zestaw z T88 nie nadaje się nigdzie w tym wypadku, na CQC nie ma się co pchać bo to nie tego nisza (650RPM i standardowy model obrażeń), na dalekie dystanse też nie ma co (chwyt zmniejsza celność bazową), w ogóle co za mistrz wrzucił chwyt na taką broń.

Edytowane przez Mofixil
  • Popieram 1